Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania (/showthread.php?tid=3183)

Strony: 1 2 3

RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - Mati7 - 06.01.2024

Ja po hexenie zjadlem zęby dosłownie dlatego powstał ten temat myślałem że wielu tak miało

RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - Myga - 06.01.2024

Wszystkie na miejscu

RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - hidden - 06.01.2024

poki co jeszcze wszystkie na miejscu

RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - Mati7 - 06.01.2024

Ja tylko powiem jedno gdy bawiłem się chem sex to takie dawki waliłem aby najwyższy był haj i orgia ze jak dochodziłem to śmierć mi mówiła że umrę a ja zacislem zęby orgazm poziom Boga lvl 79 i zaciskam szczękę i chuj rozgryzłem zęba xD tego nigdy nie zapomnę a potem tydzień na ibuprofen jechałem by nieczuc bólu szczęki bo zjadłem swoje zęby ale orgazm to nie do opisania no kurwa nie mam słów ale nazwałem to chwilowy dostęp do nieba bo chuj to nie decha
___
I gdybym jeszcze raz jak kiedyś miał poświęćic zęby,  dla tego szczutu hmmm tak

RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - LOBO - 07.01.2024

(06.01.2024, 12:45)emati3636 napisał(a): Ja po hexenie zjadlem zęby dosłownie dlatego powstał ten temat myślałem że wielu tak miało

Mozesz czuc sie w takim razie, nieslychanie wyrozniony! Jako posiadacz nagrody Złotego zęba! (lub jego braku - tzw. Nagroda Zlotego Zęba Widmo - NZZW ałard)...;-)
Swoją drogą, ciekawe jak wygladal caly proces zjadania zebow?...

RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - Mati7 - 07.01.2024

Hehe no masz takie ciśnienie i szczekoscik ze go gnieciesz szczęka i on pęka a na końcu to wypluwasz albo zjadasz xD

RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - kot_kreskowy - 07.01.2024

Dużo ludzi po stimach zjada zęby.
I nie jesteś w tym jedyny.

Ponadto nie trzeba wcale ćpać by zjadać zęby. Kiedyś siedziałem w jednej celi z typem który tak bardzo w nocy trzeszczał zębami że się kurwa spać nie dało.
Dopiero jak mu rodzina wysłała taką nakładkę specjalną to sytuacja się nieco uspokoiła.

RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - elomaniana - 07.01.2024

Za gówniarza to na hod dogach domowej roboty zjadłem zęby z tego co pamiętam. Ale na drągach puki co jeszcze nie

RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - Martin - 07.01.2024

Jak na razie mam jeszcze komplet.

RE: Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania - Demilich - 07.01.2024

Za czasów boomu na syntetyczne kanna było am-2201 z atomem fluoru. Były opinie, że ten kanna niszczy zęby (BO FLUOR), ale moim zdaniem to trochę naciągane.

Prawdopodobnie ludzie palili to w ciągu i nie myli zębów. Paliło się do oporu, później gastro (najlepiej jakaś czekolada, słodkie napoje) i spać. Ktoś myślał wtedy, żeby umyć zęby przed spaniem? Nie, najlepiej zwalić na FLUOR w syntetycznym kanna.

No i wtedy zęby trochę się popsuły, ale wydaje mi się, że to przez brak higieny. Palić, palić, palić... GASTRO i spać. Więc pośrednio to trochę wina syntetycznych kanna, bo człowiek upalony, nieprzytomny nie miał siły myć zębów tylko zjeść i spać.