dopal.tube - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: dopal.tube (/showthread.php?tid=3287) |
RE: dopal.tube - kot_kreskowy - 27.01.2024 Jest trwała i prosta w obsłudze. Jak każda sztywna... RE: dopal.tube - Bam - 28.01.2024 wejdz sobie w sobote w nocy na live na tiktokU zobaczysz ile ludzi tam jest wycpanych czasami to mamy takie jaja jak z tych ludzi RE: dopal.tube - Yalasek - 28.01.2024 10 lajków i pokaże wam coś 10 dognijcie RE: dopal.tube - horsii - 28.01.2024 Macie wiecej niż 18 lat i używacie tiktoka? Jestem pod wrazeniem. To gowno gorsze niż trucizna, robiące ludziom jajecznice z mózgu i skutkuje tym, że następne pokolenie młodziezy będzie tak otępiałe, że nawet sobie jeszcze nie zdajemy sprawy i nie potrafimy tego dobrze wyobrazić. Jak na moje nikt nie powinien sie dotykac ten aplikacji, ani młodziez i dzieci, bo zostawi to spore ubytki w mózgu, ani dorośli, bo powinni mieć coś lepszego do roboty niz oglądanie krótkich filmików robiacych dziury w mózgu nagranych przez 70iq gobliny w tademie z płatnymi propagandystami. A co do samej koncepcji dopal tube - fajny pomysł, ale podobnie jak z pomysłm na aplikacje mobilną do przeglądania forum - to nie wypali, bo nikt nie bedzie z tego korzystać. Za hosting trzeba płacić, komus trzeba też zapłacic żeby takie coś postawił, za darmo to się samo nie zrobi. Moja propozycja jest taka - jeśli chcecie wrzucać fajne filmy o tematyce dopalaczowej i okołodopalaczowej to wrzucajcie je na konto Mega i linkujcie te pliki w jakimś dedykowanym wątku - na Mega sie wszystko bardzo bardzo szybko wrzuca i tak samo szybko pobiera, download nie powinien byc problemem. Albo wrzucajcie na konta na stronach specjalnie do filmików, typu bitchute/rumble. RE: dopal.tube - Lifeisbrutal - 28.01.2024 RE: dopal.tube - kodow - 28.01.2024 Mogę postawić taki serwis, w barterze za towar xDD ale hosting już w waszym zakresie RE: dopal.tube - Elvis Kreśle - 28.01.2024 Horsii tu nie chodzi o jakąś apke jak tt przykładowo bardziej widziałbym to jako kolejny dział jak każdy na głównej z tym że możliwość uploadu i odtwarzania bezpośrednio na forum plus jak ktoś by dawał linka to nie tylko yt by odtwarzał ale z każdej platformy czy strony z uploadem. Jedynie taki widoczek jak ma np yt że oglądasz jedno ale z boku czy na dole masz listę innych filmów czy proponowane, lajki, komentarze, taki Netflix dla ćpaków a meta dane video też chyba da radę usunąć przed wrzutka wiec wrzucając nawet przepis na sprowadzenie czegoś do wolnej zasady byłbyś bezpieczny <3 RE: dopal.tube - horsii - 28.01.2024 To co opisales dalej wymaga tego żeby oplacić dodatkowe miejsce na serwerze do hostowania tego i kogoś kto to napisze. I koniec końców będą to pieniadze zmarnowane, z powodu podanego powyzej. Jeśli bardzo chcesz takie cos, to zaplać za to - bo ja jestem pewien ze z administracji nikt nie wyloży pieniedzy na funkcje z której będa korzystac dwie osoby. Rozmarzyłeś się. Natomiast za darmo można ogarnąć utworzenie jakiegoś poddziału w ktorymś z dzialow i wstawiania tam embedów z bitchute/rumble tudzież linków do mega, tak jak pisalem. RE: dopal.tube - Elvis Kreśle - 28.01.2024 Sorki niewyspany jestem. Ale dlaczego wykupywać miejsce na serwerze? Nie istnieje coś na wzór imbb imożna by tak wrzucać video jak fotki w postach? RE: dopal.tube - kot_kreskowy - 28.01.2024 Tiksrok to zło. Należy osrać to. Tak samo shorts na yt. To samo gówno |