![]() |
Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? (/showthread.php?tid=3298) |
RE: Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? - Twilight Sparkle - 29.01.2024 (29.01.2024, 08:42)Martin napisał(a): Mogę śmiało założyć że tlen. Tak, tlen, woda, ziemia, halucynacja, hemoglobina taka sytuacja xD RE: Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? - Biały Miś - 29.01.2024 @"Twilight Sparkle" raczej niedotlenienie pewnym osobnikom zrobiło krzywdę, tak jak ich matka że nie dała w drugą 🐓 RE: Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? - WOLF GANG - 29.01.2024 Nie. Nie uważam tak gdyż sprawia mi to przyjemność. Nie robię tego by tylko miec szajbę w głowie. Robię to świadomie. I wiem kiedy jest stop i trzeba zająć się życiem RE: Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? - kot_kreskowy - 29.01.2024 Życie nie, głowę jak najbardziej. Alfa to straszna SUKA ![]() RE: Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? - Czeslawo - 29.01.2024 Nie uważam, żeby jakaś substancja zniszczyła mi życię. Natomiast uważam, że najbardziej dostępny alkohol przez tzw. "przyzwolenie społeczne" jest cholernie niebezpieczny, podstępny. Właśnie ta dostępność na "każdym rogu", na praktycznie każdej imprezie, szkoleniu etc. "obycie" się z widokiem jak ludzie walą "hejnał" o 6:00 i to "takie normalne" się wydaje wielu, bo uważają, że alko to nie ... narkotyk, no kur*a przy takiej świadomości to droga donikąd. Jak dodali w apce glovo "alkohol" to pomyśłałem, że na równi mogli by dodać, "koks", "feta", "zielsko". RE: Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? - LOBO - 29.01.2024 Tak, wszystkie...odebraly mi miano "menscysny". RE: Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? - Lifeisbrutal - 25.12.2024 Klony zniszczyły mi życie do takiego stopnia, że mam teraz wyrok... RE: Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? - Chochlik - 25.12.2024 Mnie zniszczył mix kanna i ketonów różnego rodzaju: -długi na 200tys w rok, - stracone zaufanie, - wielokrotne interakcje z policją, - zniszczona psychika - pogłębioną depresja. Potem jak już waliłem same ketony to nigdy więcej podobne sytuacje nie miały miejsca, także wskazywalbym na winowajcę bardziej to kanna. Ale kurwa, po 6 latach to jest dla mnie niepojęte co ja odjebalem i czym w ogóle się kierowałem. Zero mózgu, rozsądku, zero zasad i upadek moralności. Żegnam RE: Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? - kot_kreskowy - 25.12.2024 Mnie nic nie jest w stanie zniszczyć, jedynie bomba atomowa 😎 RE: Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie? - bigpick1212 - 25.12.2024 (25.12.2024, 14:52)Lifeisbrutal napisał(a): Klony zniszczyły mi życie do takiego stopnia, że mam teraz wyrok... Można wiedzieć za co? Jazda pod wpływem czy jakaś głupia awantura po mixie z alko? |