Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jaki był najgorszy stan do jakiego się doprowadziłeś? -01/31 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Jaki był najgorszy stan do jakiego się doprowadziłeś? -01/31 (/showthread.php?tid=3313)

Strony: 1 2

RE: Jaki był najgorszy stan do jakiego się doprowadziłeś? -01/31 - Martin - 31.01.2024

Ogółem najgorszy stan to był jak sobie czasowo uszkodziłem mózg z niewiadomego sposobu. Nie mogłem się wysłowić zacinałem się i zapominałem słów. Mogłem się też zaciąć w losowym momencie gapiąc w ścianę, nie mogłem nawet utrzymać śliny w ustach która spierdalała kącikiem ust. Hujowy stan, nie zamierzam się już nigdy do niego doprowadźić.

RE: Jaki był najgorszy stan do jakiego się doprowadziłeś? -01/31 - LOBO - 31.01.2024

(31.01.2024, 01:34)Biały Miś napisał(a): Stan w którym łzy same leciały, stan pustki, gdzie nie czułem nic.... Tylko pustkę... Alfa+ depresja to nie był dobry pomysł, po 2 tygodniach ciągu, zwała była gigantyczna i wywołała wtedy opłakane skutki. Agresja, nienawiść.... Mimo to miałem ludzi którzy wyciągnęli mnie z tego bagna, dobry psychoterapeuta, asertin i inne gówna. Teraz ja kontroluję swoje życie a nie substancja .

Nikt, nigdy nie kontroluje w pelni zywiolu wszechmocnych narko... Nawet nie wiesz, skad i kiedy wyskoczą zza winkla😉... Nawet moze teraz Cie maja w szponach, a nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy... Takze nigdy, nie mow nigdy, respekta i pokora w stosunku do nich byc musi zawsze;...;-)

Ja, bawiac sie 4 dni NEPem, snu prawie nic... szukalem 30min telefonu, bo przed chwila pisalm z kims a tu go ni ma... I w ciemnych zakamarkach wlaczalem latarke z... Telefonu szukajac go;-) 

To sa wlasnie skutki wciagania i palenia "wodki"... Speedy brutalne mozgogwalcicie, to potrafią robic najlepiej z czlekiem...z tego co jest napisane, to prawie same ciezkie upodlenia, proby samobojcze to przez " Szybkich" Czy alko...

RE: Jaki był najgorszy stan do jakiego się doprowadziłeś? -01/31 - Twilight Sparkle - 31.01.2024

(31.01.2024, 09:30)kodow napisał(a): Nie mogłem ruszać prawą ręką wgl nie miałem w niej czucia ani nic. Stało się po 24h przespanych w pozycji bocznej ustalonej i krew do niej nie dopływała, a co najlepsze wstałem jeszcze tak naćpany klonami i tramodolem że umyłem się, coś zjadłem posiedziałem pare h, przypierdoliłem jeszcze benzo i poszedłem spać dalej xDD dopiero następnego dnia na SOR mnie ziomek wział, pod kroplówke i coś mi tam dali. A w krwi standardowo, amfetaminy, benzo, thc xD

Dlatego jak się układa kogoś w pozycji bocznej ustalonej to zalecane jest żeby co tam chyba pół godziny przekładać na drugi bok. Przejebane jak jesteś sam i nie ma kto sprawdzić czy wszystko ok.

RE: Jaki był najgorszy stan do jakiego się doprowadziłeś? -01/31 - kodow - 31.01.2024

@"Twilight Sparkle" przez 12h nie mogli mnie dobudzić, impreza trwała, towarzystwo tylko się zmieniło jakies 3 razy, aż w końcu wszyscy musieli iść i zostałem tam spać sam już dalej xD

RE: Jaki był najgorszy stan do jakiego się doprowadziłeś? -01/31 - DissoEnjoyer - 31.01.2024

No kilka takich stanów przechodziłem:

- 2 lata w ciągu na kanabinoidach - wychodziłem z domu tylko zeby rowerem zajechać pod paczkomat wieś obok (jeszcze nie było paczkomatów u mnie xd), palenie od rana do wieczora, izolacja kompletna, rzadko dbałem o siebie, tkwiłem w sobie w zasyfionym pokoju w brudzie staczając się na dno, marnie jedząc i śpiąc, zbierając okruszki maczany z ciuchów, podłogi itd.

- odstawka po ciągu morfinowym/oxy (też dwu letni ok.) - miesiąc dochodziłem do siebie, mało mi nie odbiło - nie wspomagałem sie niczym praktycznie.

- psychoza po przedawkowaniu a-pihp, również po 3 miesiecznym ciągu na benzo/alko/pregabie - najgorsze dno, halucynacje, latanie za halunami, darcie ryja po sąsiadach, popierdolone sny, milczenie kompletne, "cała rodzina przeciwko mnie", wszędzie nadajniki, agorafobia, pomylenie prawdy z rzeczywistością, prawie zaliczony skok z okna.... jest rok po tym wydarzeniu i jeszcze dochodze do siebie, nic mnie tak życiowo nie załatwiło Sad

RE: Jaki był najgorszy stan do jakiego się doprowadziłeś? -01/31 - LOBO - 31.01.2024

Jak mnie 3 razy zakuwali z tylu w kajdany i wkladali do "Suki" I hejka na komende/komisariat... Gdzie moj stan skupienia, byl eufemistycznie mowiac,  bez kontaktu z baza... Gdzie nie mogli mnie nawet zbadac alkomatem...z " Zabawkami", pod pazuchą. Gdzie, po okolo godziny zawsze zostawalem wypuszczony,... Udawalo sie   mi, obejsc bez konsekwencji i pomocy osob 3(adwokaci, znajomosci, rodziny)...jedynie co moge powiedziec, to to, iz oczywista oczywistoscia jest, ze nie przyznawalem sie, do niczego do samego konca,mojego lub ich, ;-) choc probowali mnie zlamac gestapowskimi metodami;-) (nie no, bardzo mili byli Panowie, czestowali kawa, ale obawialem sie l, ze to jakies serum prawdy) ;-)..od wielu lat, trzymam fason i rygorrygor.

RE: Jaki był najgorszy stan do jakiego się doprowadziłeś? -01/31 - Mef123 - 03.02.2024

Telepalem się po ziemi po jaraniu z Hinfupointa to było strasznie przerzucie