200 kg klefedronu... - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: 200 kg klefedronu... (/showthread.php?tid=3318) |
RE: 200 kg klefedronu... - Biały Miś - 01.02.2024 Ja pierdole, wrażliwi się znaleźli 🤔 Warunki nawet bardzo dobre jak na wiejską kuchnie. Jak wpierdalacie różnicy Wam to nie robi a następnego dnia na bardziej ujebanej podłodze szukacie wystrzałów z pod karty żeby jeszcze na pacha nazbierać. Tu już wasza czystość się kończy 🤣🤣 jeszcze związki zawodowe niech założą, bhp'owiec będzie przychodził - "ten kocioł jest za bardzo ukurwiony" 😎 tu się tnie koszty bo nic nie trwa wiecznie a robi się to dla 💰💰💰 RE: 200 kg klefedronu... - horsii - 02.02.2024 Biały Miś haha, dokładnie. Najbardziej mnie bawi, że właśnie to laboratorium nie wygląda tak tragicznie. Jeśli ktoś pamięta tą mityczną już Kojarzycie może jak w wiadomościach parę lat temu było o tej wielkiej hali klefedronowej którą zamknięto na podhalu - niby największej w europie? Chodzi mi o ten news konkretny, co pisali, że trzeba było pół wioski jakiejś pobocznej ewakuować i w ogóle teren zamknąć w pizdu, bo wszędzie sie lały zanieczyszczenia z syntezy, burdel i ogólnie to było ogromne przedsięwzięcie. Tam to byl syf. Chociaż widziałem gorsze pierdolniki, ale na znacznie mniejszą skale, bo mówie o jakichś piwnicznych syntezach. Chińczycy mieli piękne laboratoria i maszyny, owszem, i ich beta-ketony lata temu były pyszne, ale jeśli myślisz że fotki laboratorium które pokazuje ci jakiś chińczyk na swojej stronie internetowej swojej firmy (zawsze swoją drogą śmiesznie nazwanej, coś w stylu "Deng Xiaoping Chemical Intermediate and Precursor Supply Co. Ltd. ") są prawdziwe - muszę cię zasmucić, nie są. Przecież to jest dla ćpunów. Ten sprzęt nie jest czyszczony lub jest bardzo, bardzo rzadko. Niektórzy pisza, że to laboratorium z filmikiu jest syfne, że jak tak można - a ciekawe ilu z nich zamawiało jakieś brązowe, pomarańczowe, kurwa czarne klefedrony i pisało o tym jak dobrze klepie RE: 200 kg klefedronu... - Lifeisbrutal - 02.02.2024 Czeslawo Mamona na pewno jest tak liczona xD , ale żeby ją mieć trzeba najpierw odjebać brudną robotę. Nie ma co się czarować. RE: 200 kg klefedronu... - Czeslawo - 02.02.2024 Biały Miś Pozwolę sobię użyć nickiu użytkowanika Lifeisbrutal jako podsumowania Twojej wypowiedzi. RE: 200 kg klefedronu... - DissoEnjoyer - 02.02.2024 Papa czworeczko Ja bym powiedział, że warunki produkcji bdb jak popatrzeć na niektóre chałupnicze produkcje RE: 200 kg klefedronu... - Twilight Sparkle - 02.02.2024 Schludnie aczkolwiek nasrane RE: 200 kg klefedronu... - Biały Miś - 02.02.2024 @"Twilight Sparkle" większa ilość rdestu poprawiła by komfort gotowania 😎 RE: 200 kg klefedronu... - elomaniana - 06.02.2024 Szkoda tego klefa Ciekawe ile można z tego płynu wyprodukować? RE: 200 kg klefedronu... - Szarlatan - 06.02.2024 No racja szkoda szkoda na pewno to w pizdu tego :/ RE: 200 kg klefedronu... - W4M4H - 07.02.2024 Ludzie myślą że będzie tam pięknie na oglądali się Breaking Bad i innych takich filmów. Tutaj nie chodzi o sterylność tylko żeby zarobić szybko i najmniejszym kosztem, nikogo tu nie będzie interesowało BHP i inne rzeczy. Jedynie co się liczy żeby zarobić i pojechać na wakacje lub coś innego. |