Podbicie stanu 3CMC,MMC - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Podbicie stanu 3CMC,MMC (/showthread.php?tid=3340) |
RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - ładneoczka - 07.02.2024 Potwierdzam to co pisze Lifeisbrutal i @"Twilight Sparkle" Gorąca kąpiel pobudza dlatego gdy mam okazję zawsze ciesze się chwilą uniesienia w wannie 😙 RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - hidden - 07.02.2024 martlin dobrze gada, sprawdzona, niezawodna metoda RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - kot_kreskowy - 07.02.2024 Najlepszym sposobem jest niezakładanie multikont i nie robienie z siebie prostytutki. A jak myślisz, że te minusy robią na mnie jakieś wrażenie to jesteś kurwa śmieszny. Śmieszny i żałosny😎 RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - Biały Miś - 08.02.2024 Gorąca kąpiel również u mnie działa przy amfetaminie, tu już mega czuć podbicie fazy... Kurwa aż kusi żeby pastę zamówić RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - Twilight Sparkle - 08.02.2024 W ogóle jak macie wannę to zajebistym pomysłem na podbicie kąpieli na podbicie pizdy jest dodanie szczodrze chlorku magnezu. Można go kupić w sklepach ze zdrową żywnością albo przez internet. Jak nie macie wanny to można chociaż w misce sobie stopy namoczyć w takim roztworze. Naprawdę zajebiście coś takiego relaksuje. RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - Lukas1985 - 08.02.2024 Ja pierdole xD Ludzie ogarnijcie się. Nie bierze się gorących kąpieli jak się cpa. Zresztą zimnych też. Obciążacie dodatkowo organizm. Kiedyś Wam pompka odmówi posluszenstwa. Przed / po ćpaniu ok ale nie w trakcie. Wpiszcie sobie frazę "gorąca kąpiel a serce" w necie. Mi to mówił kardiolog kilka lat temu i jest to jedna z pierwszych informacji jakie lekarz przekazuje na wizytach w sprawie serca 😅 Ja lata temu podbijalem działanie praktycznie wszystkich substancji. Jednak wieksozsc sposobów skutkuje przekurewsko większym zjazdem Kiedyś chciałem podbić działanie 4-fma jednym z nootropow. Skończyło się tak, że zasnąłem na kilka godzin. Po obudzeniu nie spałem ponad 30h. Myślenie było klarowne jak nigdy a stymulacja tak naturalna, że nikt się nie kapnal, że coś brałem. Tylko w dłuższej perspektywie to męczy. RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - Twilight Sparkle - 08.02.2024 Nikt nie mówi o kąpieli w 2137°C tylko żeby się porządnie namoczyć i odświeżyć xDD no i włosy umyć bo jakoś źle różne rzeczy wchodzą jak jest się brudnym. Zbyt gorąca woda nawet dla trzeźwego i zdrowego człowieka źle działa. BTW co to był za nootrop? RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - Lukas1985 - 08.02.2024 Przecież tu piszecie o gorącej kąpieli 😅 więc się odniosłem do gorącej kąpieli 😉 RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - Twilight Sparkle - 08.02.2024 Ale to Moniś pisze że ma być gorące. Ja polecam chlorek magnezu do wody żeby było relaksująco. Dla jasności: umyć się można w przyzwoitej temperaturze. No i jak ktoś wcześniej wspominał UMYĆ WŁOSY. Uczucie świeżości i czystości naprawdę robi robotę. Jak się wali bez wcześniejszego umycia się ketonowy smród potu daje się we znaki dużo bardziej. RE: Podbicie stanu 3CMC,MMC - Lifeisbrutal - 08.02.2024 @"Twilight Sparkle" ładneoczka to nie jest Monika xD to jest laska którą znam w realu xDD |