Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Strefa wywiadów (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=62) +--- Wątek: Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem (/showthread.php?tid=3488) |
RE: Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem - LOBO - 01.03.2024 Dokladnie Kreskowy, to ze gostek "ćpie" to wszyscy wiemy, bardziej w strone poznania człeka prywaty...i milo gdyby pytania, takze zmuszaly do szermierki umyslowej...byly niewygodne, prowokujace dla odpytywanego... a nie tylko lizanie po "pisiorach" ;-) Okladka "zibi-top"👍 RE: Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem - Epsiakos - 01.03.2024 LOBO uwierz że i tak była to szermierka umyslowa, jak przekazać np humor wojskowy i wyczerpująco odpowiedziec na pytania zarazem nie podając za dużo informacji ;p jak macie jeszcze jakieś pytania to ustalcie wspólnie a ja wam odpowiem od razu pod postem Żeby za dużo nie było 5 dowolnych pytań jeżeli chcecie RE: Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem - kot_kreskowy - 01.03.2024 Jaja jak berety😂 RE: Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem - Epsiakos - 01.03.2024 Wy nawet nie wiecie jak ja jestem skrzywiony przez wojo XD w szafie mam wszystko w koatke i to jebane machanie ręką o jak z kimś ide do często krok równam XD a jak czekam np na kuriera czy cokolwiek na zewnątrz to sobie defiladowke przypominam i sprawdzam czy w zwykłych butach też bedzie jebniecie A no i oczywiście jak stoję w kolejce to ręce z tyłu na wysokość pasa mimo że nie noszę nic na pasie, parę niuansów bym znalazł jeszcze które mnie irytują ale się ich już nie pozbędę RE: Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem - Twilight Sparkle - 01.03.2024 (01.03.2024, 12:20)LOBO napisał(a): Dokladnie Kreskowy, to ze gostek "ćpie" to wszyscy wiemy, bardziej w strone poznania człeka prywaty...i milo gdyby pytania, takze zmuszaly do szermierki umyslowej...byly niewygodne, prowokujace dla odpytywanego... a nie tylko lizanie po "pisiorach" ;-) Spokojnie, pana jeszcze przepytamy RE: Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem - ZmiataZplanszy - 05.03.2024 Fajny i ciekawy wywiad RE: Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem - coyc2 - 11.03.2024 Współczuje każdemu kto to całe przeczytał ja nie mam czasu na pierdoły. RE: Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem - Lifeisbrutal - 11.03.2024 coyc2 Widać właśnie, że nie masz czasu na " pierdoły", ale na zbędne nabijanie postów pod nagrody już jest czas? Ciekawe. Jak wywiad z Epsiakosem jest " pierdołą " to ty naprawdę weź wróć skąd przybyłeś. RE: Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem - kot_kreskowy - 11.03.2024 coyc2 ja współczuję tobie żeś cham i zadufany w sobie buc. Musisz mieć strasznie smutne życie. RE: Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem - duch - 02.05.2024 (01.03.2024, 07:02)Epsiakos napisał(a): Trzeba poprosić któregoś vendora o wprowadzenie samarek moro, jak każdy wie żołnierza w moro nie widać więc pisarskie samarek nie zobaczą xD juz sie rozgladamy |