Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty (/showthread.php?tid=3492) |
RE: Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty - Epsiakos - 01.03.2024 Lukas1985 pisałem w innym temacie że policja musi PR poprawić XD i teraz wszędzie będą trąbić o tym. A co do grama amfy, to pewnie były dwie działki dealerskie RE: Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty - Twilight Sparkle - 01.03.2024 Jak dwie? Według moich obliczeń co najmniej 46377. A jeśli by zastosować regułę homeopatii że im mniej tym lepiej klepie to jakby to wsypać do Wisły to całą Warszawę by sponiewierało od samego patrzenia. RE: Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty - Diabeuu666 - 01.03.2024 To słoń miał Coca-Cola też w ofercie? Nie zauważyłem. No trudno, taka branża. Może karma wróciła za towar jaki mi wyslal..nie ma co igrać z siłami o których pojęcia nawet nie mamy. Karma, równowaga itp Ja mimo wszystko źle mu po tym incydencie nie życzyłem ale przeklinałem go w uj i po prostu więcej bym nic nie zamówił a najbliższym znajomym tylko przekazałem info z obawy o ich zdrowie. A wiadomo że potem takie info dalej się rozchodzi..więc Karmą była napewno utrata jakiegoś zaufania klientów jak i samych kupujących. Tyle. Miejmy nadzieję , że na zawiasach się zakończy 🤘🏻 RE: Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty - dimiliki - 01.03.2024 Już pełno artykułów w sieci lata na ten temat RE: Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty - horsii - 01.03.2024 RE: Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty - dimiliki - 01.03.2024 Raczej nie RE: Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty - Diabeuu666 - 01.03.2024 (01.03.2024, 15:22)horsii napisał(a): A Ja Ci powiem , że w takim pięknym skorumpowanym kraju jakim jest Polska..gdzie Ci co nami rządzą to najwięksi złodzieje, księża to pedofile, policja to większe cpuny niż ci których za narko zamykają, gdzie za morderstwo i gwałt dostaje się niższe odsiadki niż za kradzież czy małe ilości narkotyków na własny użytek, gdzie każdego można kupić. Słoń kasę raczej zachomikowana ma, myślę że zakładał że coś takiego może się kiedyś wydarzyć i zabezpieczyl się na taką ewentualność..więc sporo kasy, zajebisty adwokat który zna się dobrze z sędziami..dobrze dobrani oskarżyciele, prokurator, sędzia i obrona. Posmarowane ładnie i nie zdziwiło by mnie to jakby usłyszał zarzut 5 lat więzienia zamienione na 3 lata w zawieszeniu. Albo 6 lat ale coś tam coś tam bla bla bla bla i przez te łagodzące czynniki sąd na okres próby skazuje oskarżone na jeden rok pozbawienia wolności i wpłatę 100tys zł na coś tam jako zadośćuczynienie. I typek po 6-8 miesiącach cieszy się już wolnością. Ile takich akcji już było. Albo odwrotnie hehe gdzie niewinnych wypuszczali po 10 czy 20 latach więzienia hehe Polska to stan umysłu RE: Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty - Epsiakos - 01.03.2024 Pisałem wcześniej ale się powtórzę, mamy efekt "nowej miotły" na Mostowskich innymi słowy spuścili młodych gniewnych ze smyczy, a ci będą się chcieli dodrapac sukcesów. Niestety miałem ta nie przyjemność kiedyś z nimi mieć służbę, im się obiecuje takie cuda że nic tylko wstąpić do policji bo takie kokosy będą że ja jebie. Druga sprawa, jeżeli broń jest legalna to chuj ale wątpię bo jak horsii pisał jest to 1911 a raczej replika, o ile pamiętam nie legalna w naszym kraju ogólnie ale mogę się mylić a nie mam dziś chęci wertować papierów żeby zobaczyc ale jak będę przedłużał pozwolenie to zapytam. Korupcja jest, ale policja potrzebuje teraz sukcesów po akcji z granatnikiem i troglodytami wysłanymi na strajki kobiet RE: Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty - kot_kreskowy - 01.03.2024 WWs ystko zalezy od dowodow. Jak prokurator udowodni że lecieli masowo to mają lioę bo za wprowadzanie do obrotu dużych ilosci grozi do 20 lat Ale z tego co widac w dziale slonia i po jakosci tego syfu to raczej tam za wiele zamowien nie mieli. Zawiasy odpadają z bomby, nie ma szans. To jest marzenie ściętej głowy. A jest jeszcze nielegalna jednostka broni... To jest kryminał. Jeden może wyjdzie szybciej i tyle. No szkoda chłopaków ale wiedzieli przecież na co się piszą. I wlasnie dlatego ja tyle powtarzam: NIE PISAĆ NIC O PAKOWANIU !!! NIC KURWA !!! Najlepiej to pominąć w ogóle ten temat i skupic sie na recenzji a nie w co gowno przylecialo zapakowane bo chuj to kogo obchodzi jedynie psiarnie. I jak ktos widzi ze ktos nasmarował babola to zaraz posta i oznaczyć Mańka i Beeniego i po sprawie zanim ktokolwiek zdąży to wyłapać z niebieskich. Ja tak robie caly czas. RE: Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty - Epsiakos - 01.03.2024 Niektorzy numer paczkomatu podawali |