Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Którą używkę lubisz najbardziej i dlaczego akurat taki wybór? - 14/03 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Którą używkę lubisz najbardziej i dlaczego akurat taki wybór? - 14/03 (/showthread.php?tid=3559)

Strony: 1 2

RE: Którą używkę lubisz najbardziej i dlaczego akurat taki wybór? - 14/03 - kurvvisko - 14.03.2024

Takiej, której aktualnie nie byłbym w stanie odstawić? Fajki, serio. Nawet kawę mógłbym rzucić w pizdu. Nie mam pojęcia w ogóle kto i po co wymyślił jaranie szlugów, bo to jebie, jest drogie, kompletnie nic nie daje dla (mojego) organizmu - ani relaksu, ani spokoju, nic. A gdybym miał rzucić jaranie to bym dostał wścieku dupy. W chuj to dziwne.

RE: Którą używkę lubisz najbardziej i dlaczego akurat taki wybór? - 14/03 - ZmiataZplanszy - 14.03.2024

Papierosy:p

RE: Którą używkę lubisz najbardziej i dlaczego akurat taki wybór? - 14/03 - Czeslawo - 14.03.2024

Koks, Hexen (oryginał ) i testowana ostanio Metamfetamina od duch . Jakie piękne podium, żesz kurde.   Podobno kultowa

A dlazego ? bo wszstkie klepią jak trzeba !  Tongue

RE: Którą używkę lubisz najbardziej i dlaczego akurat taki wybór? - 14/03 - Powerpolish - 24.03.2024

Zawsze najbardziej lubiłem kryształ, obojętnie jaki, wpierdalalem każdy,  najlepszy był dla mnie mefedron i 3mmc, ale skoczył się dostęp wiec próbowałem 3cmc, też może być. Próbowałem kilka razy amfetaminę i mi w miarę podchodziło ale słabo kopało, okazało się że chujnie sprzedają tu gdzie mieszkam, zamówiłem od ducha amfe siarczan i jakie pięknie działanie, to czego potrzebowałem. Od młodego mam stwierdzone ADHD, jak zajebie sobie amfetaminy to jestem spokojny, skupiony,  mysle, czyje jakbym używał 5 razy więcej mózgu niż bez tego. Gram w fife i bez fety słabo mi idzie i pogram z 2-4 mecze i wyłączam bo mnie wkurwia,  jak zajebie feta i mogę lecieć nawet parę dni to cały czas Gram aż mi skóra z palców schodzi i mam odciski, mogę grać 24/7 i jestem sporo lepszy, przewiduje akcje przeciwników i tworzę chore akcje i często zdobywam gole, na trzeźwo ciężko mi to idzie. 
Meta od duszka dziala na mnie podobnie jak amfy, tylko minus był taki ze nie byłem spokojny, ale też byłem bardziej skupiony, mózg też pobudzony i bardziej chciało się do kobiety i pała tak mi stała że była większa o 2 cm minimum niż zawsze, ale odstawienie mety było dużo cięższe od amfy i bardziej uzależnia,  cały czas myślę o mecie, tylko wiem ze jak znów wezmę metę to amfa mnie słabo pokopie. Na razie czekam na amfe od duszka po 3 tygodniach przerwy, zobaczę jak będzie kopać, jak nie będzie oczekiwanych efektów to będzie musiała wlecieć meta.
Reasumując.
Top dla mnie to amfetamina od duszka na równi z Meta, ale z tej dwójki to bliżej mi do amfy bo cenowo taniej i mniej niszczy 😀

RE: Którą używkę lubisz najbardziej i dlaczego akurat taki wybór? - 14/03 - Twilight Sparkle - 24.03.2024

Złota łopata przyjacielu xD ale nie będę się czepiać bo się nieźle rozpisałeś.