Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Metody aplikacji - sniff - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Metody aplikacji - sniff (/showthread.php?tid=3574)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Metody aplikacji - sniff - Martin - 20.03.2024

Lifeisbrutal Taka zwykła kartka obawiam się że nie da rady. Jest tak jak epsiakos mówi materiał na banknoty to praktycznie tkanina z wysoką zawartością bawełny a zwykła kartka z celulozy byłaby zbyt delikatna w dodatku dość sporo tematu utyka w porowatej powierzchni.

RE: Metody aplikacji - sniff - kurvvisko - 20.03.2024

Lifeisbrutal nie ogarniam tego, że podoba mi się to pieczenie w nosie. Ale lubię też ostre żarcie, które piecze niemiłosiernie, więc może tak już mam 😂

RE: Metody aplikacji - sniff - Lifeisbrutal - 20.03.2024

Martin Rozumiem
kurvvisko Jak pali w nosek gryzie w gardło to jest TO! Wtedy czujesz, że żyjesz. Tylko RC a nie jakieś pierdolenie o szopenie walenie
 "kryształu" z ulicy który nawet obok kryształu nie leżał.

RE: Metody aplikacji - sniff - Epsiakos - 20.03.2024

Jak wy re chlory możecie walić, nie dość że trzeba dużo tego walnąć żeby stan był warty tych cierpień to jeszcze zatyka na jakiś czas dana dziurę xD
No ale o gustach gentlemani nie dyskutują, ale generalnie ja bym polecał 3mmc bo ból mniejszy a i działanie nie jest takie sztuczne ale wiadomo każdy woli co innego

Koniec Offtop

kurvvisko żeby nie być hipokrytą to ja np lubię to śmieszne zdrętwienie po stimach

RE: Metody aplikacji - sniff - LOBO - 20.03.2024

[Obrazek: pojemnik-na-tabake-mini-spoon.jpg]
Aplikator do m.in. kokaininy

Saint words myster Epsiakos

Epsiakos :-D...taa, mam to z UK wlasnie...

RE: Metody aplikacji - sniff - Epsiakos - 20.03.2024

LOBO w UK tego od groma można dorwać, ale te porządne są droższe, przed pandemia kumpel chyba 30 funtów płacił i nie żałował bo dalej wygląda jak nowa.
Ja kiedys z klucza od auta brałem xD

kurvvisko Może pięć od tego że za płytko wkładasz zwije do nosa, trzeba dopchnąć tak za przegrodę i powinno być lepiej.

RE: Metody aplikacji - sniff - Lifeisbrutal - 20.03.2024

Martin No mi się zawsze wydawało, że cmc piecze fakt nie każde od razu rozpierdala śluzówke do zera no, ale coś tam szmyra. I nie myślałem, że głębokość włożenie zwijki ma znaczenie. O czymś takim jak np walenie z ukosa słyszałem, czasami muszę tak pizgać jak rozjebie sobie za bardzo sluzówke i leci do gardła od razu.

RE: Metody aplikacji - sniff - kurvvisko - 20.03.2024

Martin to akurat stosuję, mam dość długą słomkę i daję ją głęboko

Lifeisbrutal Ma znaczenie, jeżeli przyłożysz zwija jedynie do wlotu wtedy towar będzie się przyklejał do przegrody nosowej i tej chrząstki z przodu nosa oraz zalegał tam nierozpuszczony powodując podrażnienie i ból. No i oczywiście się nie wchłonie przez co część linii jest tracona.