Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Metody aplikacji - oral - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Metody aplikacji - oral (/showthread.php?tid=3575)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Metody aplikacji - oral - Mef123 - 22.03.2024

kot_kreskowy Po co się truć chusteczkami jak masz w aptece piguły puste, które się wchłaniają w kwas żołądkowy, a nie chusteczki, które są bardziej nie zdrowe, a poza tym temat jest o redukcji szkód.

RE: Metody aplikacji - oral - kot_kreskowy - 22.03.2024

No tak, zawsze to jakaś redukcja

RE: Metody aplikacji - oral - Lifeisbrutal - 02.05.2024

Gdy  kapsułek brak wtedy kielich tak xD
No krótka instrukcja:
- bierzemy kieliszek od wódki
- magiczny proszek
-woda 
- i np ulubiony sok
Przygotowanie: 
Do kieliszka wsypujemy odmierzoną wcześniej dawke ulubionej substancji, dolewamy wode, ale tylko troszkę aby tylko to rozmieszczać. Tak przygotowane pijemy w miare w szybkim tempie i popijamy ulubionym napojem. (w miare szybko bo może się cofnąć). 
Filozofii w tym nie ma no ale to jest akurat mój sposob z którego korzystam często. Jakieś rozpuszczanie typowo w soku i picie tak jak drinka nie za bardzo mi wchodzi.

RE: Metody aplikacji - oral - ZmiataZplanszy - 02.05.2024

Lifeisbrutal szkoda zębów i jamy ustnej lepiej już sobie odpuścić xd

RE: Metody aplikacji - oral - Newforbhppro - 03.05.2024

3cmc dość często przyjmuje oral+sniff. Zawsze kamień na pył i do soku lub wody. Rozpuszcza się bardzo dobrze. I dużo później popijam, żeby wypłukać dobrze zęby i gardło. Często szły duże ilości, ale  nigdy nie miałem żadnych podrażnień w jamie ustnej.Jak nie mam zbyt pełnego żołądka to zazwyczaj po 15 minutach już się wgrywa.

RE: Metody aplikacji - oral - Lifeisbrutal - 03.05.2024

ZmiataZplanszy A przy spływie sobie nie niszczysz zębów? Też się niszczą może nie tak bardzo, ale niszczą. Nie musisz takiego sposobu stosować. xD
Ja to tylko na luzie napisałem xD bardzo rzadko wale takie shoty. xD 
Także na ząbki nie narzekam

RE: Metody aplikacji - oral - Twilight Sparkle - 17.05.2024

Taki drin brzmi jak natychniastowy rzyg, podziwiam xDDDD a przez słomkę daje radę czy nie próbowałeś?

RE: Metody aplikacji - oral - Diabeuu666 - 18.05.2024

Ja kiedyś miałem taki kamień 2,9g 3cmc i go połknąłem w całości szybko popijając sokiem. Jebany prawie mi utknął w gardle bo lekko mi przełyk podraznił. Potem odrzuciłem jeszcze mniejsze. W sumie wyszło coś koło 5,5-6g i taka metoda jest dla mnie najlepsza ale już nie wrzucamy większych niż 1g w przełyk hehe
A co do bomby to jest mega. Bo taki duży kryształ powoli się rozpuszcza i czuć jak ta bomba wchodzi i wchodzi i wchodzi mmmmm a potem jest takie pierdolniecie że obraz się zamazuje, euforia z speedem po prostu miażdży. Libido to jest coś już w takim stanie tematem tabu haha.

Oczywiście metodę polecam ale dawki takie odradzam każdemu.
Podkreślam to! Dawki to sprawa indywidualn. Nigdy nie sugerujcie się moimi dawkami i nawet takich nie stosujcie!

Pozdrawiam

(02.05.2024, 09:02)Lifeisbrutal napisał(a): Gdy  kapsułek brak wtedy kielich tak xD
No krótka instrukcja:
- bierzemy kieliszek od wódki
- magiczny proszek
-woda 
- i np ulubiony sok
Przygotowanie: 
Do kieliszka wsypujemy odmierzoną wcześniej dawke ulubionej substancji, dolewamy wode, ale tylko troszkę aby tylko to rozmieszczać. Tak przygotowane pijemy w miare w szybkim tempie i popijamy ulubionym napojem. (w miare szybko bo może się cofnąć). 
Filozofii w tym nie ma no ale to jest akurat mój sposob z którego korzystam często. Jakieś rozpuszczanie typowo w soku i picie tak jak drinka nie za bardzo mi wchodzi.

To nie lepiej tego kielicha z.substancja już rozpuszczoną wlać potem do soku i szybko wypić? Niż walić shota a potem sok? Kurwa bleeehhh jakie to musi być gorzkie o zesz Ty kurwa wariacie masochisto Big Grin

RE: Metody aplikacji - oral - Lifeisbrutal - 18.05.2024

Diabeuu666 Ja masochistą? XD Chłopie ja nie wale dawek kosmicznych na raz jak Ty. XD 
Raz też tak miałem, że mimo pokruszenia też gdzieś mi utknal. 
Co do soku i tego shotu w sumie lepiej ale dla mnie to zawsze większa ilość do wypicia. Już lepiej czuje się walą te shoty. A najlepiej w kapsułce.

RE: Metody aplikacji - oral - Supernova - 18.05.2024

Dość rzadko zdarza mi się aplikować orala, zdecydowanie wolę inne metody jak sniff