Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Co policjanci myślą o drobnych ilosciach - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Prawo a używki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Wątek: Co policjanci myślą o drobnych ilosciach (/showthread.php?tid=3843)

Strony: 1 2 3 4

RE: Co policjanci myślą o drobnych ilosciach - Szatan69 - 15.11.2024

Mnie dawno temu zawinęły jebane psy bo posiadałem 0.09 g trawy jakieś okruchy

Juz nie mówiąc ze chatę trzepali i nie znaleźli młynka gdzie top był zmielony😂

Ale przypal był w chacie niezły

RE: Co policjanci myślą o drobnych ilosciach - DGEloV - 15.11.2024

Mi nie zrobili nic. Aha zapomnialem. Kiedyś miałem najazd na chate i przeszukanie chuj wie z jakiego powodu ( przedawkowalem dragi , Rka i wgl. Na drugi dzien przeszukiwanie mieszkania KurWy

RE: Co policjanci myślą o drobnych ilosciach - horsii - 16.11.2024

Szatan69 mnie kiedyś panowie funkcjonariusze wynieśli z mieszkania zezłomowanego 3-mmc, mdphp, wódą, alprazolamem, 284234 innych ketonów, zero kontaktu, stan kurwa kosmiczny. Miałem przy sobie 0,1g 3-MMC (oczywiscie po X msc umorzono). Wycieczka na komisariat, posiedziałem chwile, podpisałem co trzeba i mnie puścili do domu. Ale zadnego wpierdolu nie dostałem, chaty mi nie trzepano. Podobno kultowa Podobno kultowa

RE: Co policjanci myślą o drobnych ilosciach - Szatan69 - 29.11.2024

To niezły z ciebie wariat. 😁 Zależy chyba na jakiego psa trafisz. Kolege złapali z pół gramem zioła to kazali mu do rzeki wyrzucić 
A mnie ciagali po komendach i kipisz za niecałe 0.09 g marychy 😅pies psowi nie równy.

RE: Co policjanci myślą o drobnych ilosciach - Piaskowiec - 15.12.2024

Dokładnie zależy na jakiego trafisz psa, jeden każe ci to wyrzucić a drugi cię zawinie jak byś za głowę był szukany.

RE: Co policjanci myślą o drobnych ilosciach - martio_vp - 15.12.2024

Mnie wpadli na chatę bo jakiś gość powiedział, że mi dał zioło. Nic nie znaleźli, była sprawa w sądzie i miałem jedno połączenie do tego typa w billingu. Dostałem kuratora na 2 lata.

RE: Co policjanci myślą o drobnych ilosciach - Rweqerew333 - 15.12.2024

martio_vp ale za co ten kurator? Za połączenie telefoniczne? Przedziwne.

RE: Co policjanci myślą o drobnych ilosciach - martio_vp - 16.12.2024

Gość miał 16 lat i wpadł z 5kg zioła. Sprawa oficjalnie miała status warunkowego umorzenia postępowania na okres próby 2 lat pod dozorem kuratora. 
Po prostu sam typek zaczął nadawać komu sprzedawał, a raczej mówił że dawał żeby nie dostał paragrafu za handel.

RE: Co policjanci myślą o drobnych ilosciach - monio - 16.12.2024

Mnie kiedyś zatrzynsli z niecałom 0.1 g i zrobiło sprawę. Był moment kiedy chcieli odpuścić zapytali się swojego przełożonego co robić ze mną a on sprawę mi kręcić pojechali na chatę tam nic nie miałem ale sprawa i tak się odbyła 
No niestety zatrzymali  mnie z jednej z gorszych komend w mieście

RE: Co policjanci myślą o drobnych ilosciach - Lifeisbrutal - 16.12.2024

(16.11.2024, 03:16)horsii napisał(a): Szatan69 mnie kiedyś panowie funkcjonariusze wynieśli z mieszkania zezłomowanego 3-mmc, mdphp, wódą, alprazolamem, 284234 innych ketonów, zero kontaktu, stan kurwa kosmiczny. Miałem przy sobie 0,1g 3-MMC (oczywiscie po X msc umorzono). Wycieczka na komisariat, posiedziałem chwile, podpisałem co trzeba i mnie puścili do domu. Ale zadnego wpierdolu nie dostałem, chaty mi nie trzepano. Podobno kultowa Podobno kultowa

XDDD tak to tylko zostawię xDD japierdole co tu się dzieje na tym forum