Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Eufo bez speeda - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Eufo bez speeda (/showthread.php?tid=3928)

Strony: 1 2 3

RE: Eufo bez speeda - Lifeisbrutal - 13.01.2025

Inferno Miałeś speeda po 4-CMC? XDD
Nosem to waliłes czy jak?

RE: Eufo bez speeda - Inferno - 13.01.2025

Noajak, normalnie nochalem
Na początku eufo się rozlewa aż ale później jest speedzik, przynajmniej ja to tak odczuwam jak mam tyle weny i chęci do robienia czegoś i grzebania w elektryce czy czymś innym

RE: Eufo bez speeda - JureKiler - 13.01.2025

(13.01.2025, 12:15)Lifeisbrutal napisał(a): Inferno Miałeś speeda po 4-CMC? XDD
Nosem to waliłes czy jak?

Mnie 4cmc zawsze speeduje mniej jak 3cmc ale speeduje 

no i ogólnie to odkąd zacząłem bombki wrzucać to zauważyłem że teraz mam jakieś dziwne bóle żołądka czasem problemy jakieś jelitowe. Kiedyś jak parę lat waliłem cmc w nos jedynie to nie miałem takich akcji odkąd zacząłem bombki walić to zacząłem mieć problemy gastrologiczne.

RE: Eufo bez speeda - Lifeisbrutal - 13.01.2025

JureKiler Mi też po bombkach się przewraca w żołądku, dlatego ich nie wale.

RE: Eufo bez speeda - Inferno - 13.01.2025

Ja sobie rozjebalem tak żołądek i zgagi mam cały czas dlatego ja nie mogę bombek, wiem że marnowanie towaru ktos powie np. przy mefku ale no niestety.

RE: Eufo bez speeda - Epsiakos - 13.01.2025

TO sobie kup kapsulki takie zwykle powlekane, a jak nie chce ci sie czekac to idz do apteki po witamine C wlasniew  takich kapsulkach. Otwierasz i wysypujesz zawartosc witaminy C i aplikujesz swoje "witaminy"

Epsiakos mordziu ale nadal to nic nie zmienia pozatym ze nie podrażnia przełyku a tu bardziej chodzi o to ze samymi środkami rozoierdalamy sobie żołądek później częste rozwolnienia bo brak właściwej flory jelitowej robią się też nadżerki, wrzody które później się zamieniają w raka. 

Ja zarzucałem bombki bo mnie już temat donosowo  nie klepał jak zacząłem lecieć 3 razy w tygodniu teraz jak wróciłem już do sportu i pracy i robię coś raz na 2-4 tygodnie to nawet nie potrzebuje żadnej bombki i się bawię świetnie

Po wakacyjnym odlocie i wrzucaniu 10 bombek z 3cmc ice od escobara podczas jednego dwudniowego posiedzenia skutki czuję do tej pory jakieś bóle żołądka też mam jakieś bóle w okolicy wątroby dla tego teraz też zdrowotnie kręcę dłuższą przerwę

RE: Eufo bez speeda - Epsiakos - 13.01.2025

Kurde to nie powiem, albo wy jacys delikutasni albo nie wiem Podobno kultowa ja zadnych ubokow czy innych rzeczy tego pokroju nie mialem a nie powiedzial bym ze kiedy kolwiek sie oszczedzalem

Też mam zgagi częste czasem w trakcie posiedzenia też potrafi się uaktywnić, z dwojga złego to wolę mniejszą fazę a nosową

RE: Eufo bez speeda - monio - 13.01.2025

ja taki efekt po MDMA mam sama tylko euforia