Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem? 03/07/24 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem? 03/07/24 (/showthread.php?tid=4005)

Strony: 1 2 3

RE: Jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem? 03/07/24 - LOBO - 04.07.2024

(04.07.2024, 10:27)Szaryno123 napisał(a): Raz tym raz tym na zmianę ale raczej goni mnie do ludzi 50:50 Big Grin

totalne pierdoly...nie mzoesz byc tym i tym czleku...tu bardziej chodzi o typ zdrowia danej osobowosci... jeslli jest wysoce zdrowy to jestes pro-towarzyski...jesli niezdrowy...to wtedy unikajacy etc. (w prostych slowach, nie wchodzac w niuanse) ale zawsze rdzen pzoostaje osobwosci ten sam czyli intro/extra

kot_kreskowy rozumiem Cie bardzo dobrze...ale szkoda zycia marnowac na takie negatywne emolszyn...tak jak zycie i ludzie czasem bywaja znosni ;-)

Dobre pytanie!

kot_kreskowy ale to nie ludzie maja Ci narzucac system wartosci, to Ty masz go miec w sobie i Ty tylko Ty wyzanczasz swoj wlaasny system wartosci... nie daj sobie go narzucic przez nikogo...bo bedziesz tylko marionetka sterowana pacynką ... ;-)
"Master of puppets" Metallicy ;-)

RE: Jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem? 03/07/24 - kot_kreskowy - 04.07.2024

LOBO 
To nie jest takie proste w moim przypadku. 
Stary, ja mam całkowicie rozjechany system wartości.
Przez ludzi właśnie...

Dobra, nieważne. 
Żeby ci ulżyć, zdradzę Ci, że czasami nienawidzę ich trochę mniej. 
Ale tylko odrobinę 😎
🤏

LOBO 
To nie tak. Nikt mi nic nie narzuca. Zresztą przy moim charakterze to niemożliwe 😎 
Na siłę odpowiadam pełna kurwą, zdwojoną mocą. 

Po prostu wydarzenia jakie miały miejsce w życiu tak mnie nastawiły negatywnie. Wielu mnie zawiodła, kilku sprzedało psom, 9 lat krat...
To nie jest miejsce abym dalej pisał co jeszcze.

RE: Jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem? 03/07/24 - kurvvisko - 04.07.2024

kot_kreskowy no patrz, ja za to totalnie nie cierpię domówek, za to z chęcią chadzam sam podbijać parkiety i niech ręka boża broni przed tym, żeby mnie zagadywać w trakcie tańca, bo nie lubię, kiedy ktoś mi przerywa moje show, jakie sobie w tej głowie ujebałem 😂
Ale jak już ktoś to zrobi, to po tym, jak coś odbąknę, to tanecznym krokiem (tak się wczuwam, że przychodzi mi to z łatwością) zawijam się na drugi koniec parkietu.

RE: Jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem? 03/07/24 - monio - 04.07.2024

umnie to zależy raz ekstrawertyk raz introwertykiem a tak w zasadzie to gdzieś pomiędzy

RE: Jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem? 03/07/24 - kot_kreskowy - 04.07.2024

LOBO 
Następny z dwóbiegunówką Podobno kultowa

kot_kreskowy nie nie...to tylko osoba niebinarna Big Grin ;-)

RE: Jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem? 03/07/24 - sebekx9 - 04.07.2024

U mnie pół na pół

Tylko co to są różnica, introwertycy są potrzebni ekstrawertykiem i na odwrót

kot_kreskowy nastepny podwojny agent Tomuś.... ten ma intro 23.76% extra 96.78% 

sebekx9  sebek tak troszku nie zrozumialem Twego przekazu, rozwin mysl..."kaleka uprasza sie łask" ;-)

RE: Jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem? 03/07/24 - sebekx9 - 04.07.2024

(04.07.2024, 13:13)sebekx9 napisał(a): U mnie pół na pół

Tylko co to są różnica, introwertycy są potrzebni ekstrawertykiem i na odwrót

Co do pierwszej części to ja mam zależnie od nastroju, uważam się za otwarta osobę ale nie zawsze mam potrzebę się uzewnętrzniać.

Co do drugiej części to zauważyłem, że dla mnie lepszymi słuchaczami są introwertycy, a że sam mam często silną potrzebę przekazywania tego co czuje, jak odbieram świat (przez co uważam że większość ekstra tak ma) to taka osoba w mojej ocenie jest idealnym słuchaczem

RE: Jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem? 03/07/24 - hidden - 05.07.2024

introwertyk ze mnie ryju na medal