Alfa pvp - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Alfa pvp (/showthread.php?tid=4015) |
RE: Alfa pvp - klejofas - 08.07.2024 Ja wam odpowiem pytaniem, od ilu sprzedawcow mieliście alfe w "ludzkiej cenie" w ostatnich kilku latach i jak dlugo mieli ja w ofercie? To teraz możecie ustalić prawdopodobienstwo znalezienia kolejengo sprzedawcy oraz potrzeby na to czas. Ogolnie i tak bylem zdziwiony że po bamie globalnym apvp wrocilo juz z czarnego runku, do tej pory żadne inne pyrro (no i aphp ktore bylo/jest na podobnej zasadzie)nie pojawilo się z czarnego rynku po tym jak stalo sie nielegalne wszędzie. Z mdphp isprawa wyglada jeszcze gorzej bo pomimo ze jescxe nie jest zbanowane w nl to juz w zasadzie nie ma go na rynku, glowinie za sprawa ze do tej pory wszytko co bylo na rynku w ostsntich latch pochodziło od jednego czy dwoch producentów w nl którzy skonczyli produkcje i jestem bardoej niz pewny ze z nielegalnej produkcji nie pojawi sie juz. Podobnie sprawa wyglada z apihp od kiedy stalo sie nieleglane w NL. Z apvp jest tski plus ze ogolno dostepna jest bromopochodna do produkcji co umożliwia wzglednien latwa jednoreakcyjną syntezę mozliwa do robienia przez nielegalnych producnetow, a i tak ze swieca szukac tzreba sprzedawcow. Jak mieszkam kilka lat w NL nie spotkalem ani razu żeby ktos sprzedawal apvp, a wszystko co mialem okazje kuoic w ostatnich latach pochodizlo z Polski . Oczywiście to tylko moje zdanie i doswiadczenia, ale pyrro uzywam na codzien juz prawie 20 lat, mdpv, apvp, aphp.mdphp kazdego grube kilogramy puściłem z dymem, ale obecnie jest chujnia jak nigdy, zostalo mdphp i apihp u kilku sprzedawców w kosmicznych cenach rzedu 35eur za g. Jakims rozwiazanien jest mdpihp, ktore tu i owdzie jest dostępne, ale do vapo średni się nadaje, moj nos juz tez nie przyjmuje zadnych proszkow, wiec srednio mi to podchodzi, czekam na pake z MD-Prolitane, je przynajmniej ponoc da sie waporyzowac, zobaczymy jak dzialanie . RE: Alfa pvp - Diabeuu666 - 11.07.2024 Póki co możesz nabyć na DM. Bo nikt z Vendorów obecnie APVP nie posiada. Bungee54 Później ci wyśle na prywatną wiadomość jak ziomek się do mnie odezwie. Bo zamawial ostatnio to ci podeślę kontakt 🤘🏻 RE: Alfa pvp - Bungee54 - 11.07.2024 (11.07.2024, 04:01)Diabeuu666 napisał(a): För närvarande kan du köpa den på DM. Eftersom ingen av leverantörerna för närvarande har APVP.Vilken marknad säljer a-pvp, om du inte har något emot att dela? RE: Alfa pvp - Szarlatan - 20.08.2024 Gdzie teraz dostępna? RE: Alfa pvp - Mglus808 - 20.08.2024 RE: Alfa pvp - Bungee54 - 22.08.2024 thanks RE: Alfa pvp - Szarlatan - 23.08.2024 (20.08.2024, 20:57)Mglus808 napisał(a): A ta od designera różni się od pvp czymś? RE: Alfa pvp - Mglus808 - 23.08.2024 longflourishrc ma dwa rodzaje apcyp jedno dedykowane pod vapo i tego niebawem posmakuje No ale jeden i drugi równa się wysyłka z zagranicy więc nieco dłuższy czas oczekiwania jest, żaden polski vendor jeszcze nie miał apcyp i swojej ofercie jeśli się nie mylę RE: Alfa pvp - Ser Pleśniowy - 23.08.2024 Mglus808 Daj cynka po testach RE: Alfa pvp - ToXic - 23.08.2024 A-pcyp nijak ma się do alf tych nam znanych nie podejdzie ci. Miałem od vendorów w ilościach 3 i 5 g. Lepiej wciągane działało, do vapo się nie nadaje. Próbowałem vapowac sól jak i sprowadziłem do formy freebase i rowneiz dupa |