Stop scam - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pomysły i sugestie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Stop scam (/showthread.php?tid=4095) |
RE: Stop scam - H33R - 23.07.2024 W mordę jeża, trochę mi urlopu jeszcze zostało i zgłodniałem. Dobrze, że nie zgłupiałem i nic nie zamawiałem. Co tu się stanęło... RE: Stop scam - Blade12 - 23.07.2024 H33R bierz od Escobar jedyny sprawdzony v RE: Stop scam - H33R - 23.07.2024 Blade12 Właśnie gapiłem się metody płatności i asortyment. RE: Stop scam - Powerpolish - 23.07.2024 H33R jeżeli chodzi o metody płatności to wystarczy zapytać, ma możliwości płatności w różnych krypto, nie tylko tych co ma podane na stronie, ale nie będę pisał bo nie wiem czy mogę pisać o metodach płatności. Jeżeli chodzi o wysyłki to też jest kilka opcji, na pewno ma więcej opcji płatności i wysyłki niż frogg RE: Stop scam - H33R - 23.07.2024 Powerpolish Od froga jeszcze przed urlopem za trochę więcej szekli nie udupiłem. Teraz, po zalogowaniu, patrzę a tam koka, lolololo. No cóż, po szybkim rekonansie, wygląda na to, że jeśli nie chcę bawić się w € lub $... RE: Stop scam - KoneserTanichWin - 24.07.2024 W sumie jedyne co mogę tu napisać w temacie to podbić pomysł pabla - prosty i skuteczny RE: Stop scam - wiadomix - 24.07.2024 Escobar Bardzo fajny pomysł, sam mi na myśl przyszedł. Z tymi zakupami u V którzy są przynajmniej kilka miesięcy to też nic pewnego. Wiadomo o co cho. Zajebiście rozwinąłeś ten pomysł. Powiem ci że dobrze rozkminiasz. Podbijam, i trzymam kciuki żeby chociaż ułamek tego co napisałeś wszedł w życie. Co do twojego pytania to, jest to raczej taki ciąg zdarzeń. Raczej zamierzony z tego co pisał Pudzilla. Sam jestem krótko na forum , ale starałem się gdzieś tam zawsze trzymać rękę na pulsie, jak to mówią. Sam mam pretensję do siebie że zbyt nie poznałem tematu. Wiesz, człowiek myślał że złapał Pana Boga za nogi, aż tu nagle akcja z duchem, później z Blackiem, a na żabę już nie miałem ochoty hehe. Pozostał tylko Pablito. Ale to też z umiarem. Jeśli wiesz o co mi chodzi hehe. Żyj. Pozdrawiam. RE: Stop scam - kej9 - 25.07.2024 (24.07.2024, 17:40)AnonymityHacker napisał(a): Dzięki temu wspaniałemu (???) systemowi punktacji wiemy, że wśród nas nie chodzą i nie plotkują jakieś popierdułki czy inne capy. Skad to wiesz? Jak ktos najebie mase postow i plusow to nie moze byc popierdolka lub capem? Przeciez system reputacji jest chuja warty, lajkuje sie byle gowno i co najwyzej wiemy jak bardzo ktos wlazi w dupe albo jak wlaza jemu. placisz i benc exit tego typu Escobar siadasz moj drogi i jedziesz kurwa referacik na temat klefajstosa czas do konca miesiaca. pozniej telefon do rodzicow i zawieszenie w prawach handlarza narkotykow. tylko bez pomocy kolegow, Maniek Epsiakos bo rozpoznam po pismie. RE: Stop scam - Epsiakos - 25.07.2024 Mam nadzieję że to sarkastycznie jest napisane z tym referatem Jeszcze brakuje tylko kogoś z genialnym pomysłem żeby "profesionalnie"(błąd zamierzony) przebadać substancje czy nie występuje w niej szkodliwy gluten ? Od tego są użytkownicy z wysoką reputacja, którzy napiszą wiarygodną recenzję. Brakuje tylko "tajemniczego" klienta i mamy szopkę na styl forum dla orangutanów 🤣 Nie których to już ponosi słowiańska fantazja. RE: Stop scam - dzwudziesty - 25.07.2024 Zajebista opcja na pewno w jakimś stopniu zniweluje i zniechęci to potencjalnych oszustów. |