Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Xt******.*** - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Xt******.*** (/showthread.php?tid=4097)

Strony: 1 2 3

RE: Xt******.*** - Epsiakos - 23.07.2024

Jemu pewnie chodzi o te legendarne sorty z lat 2008-2012 gdzie na jednej torbie mozna bylo smigac 3 noce

RE: Xt******.*** - kej9 - 23.07.2024

ciekawe czym sie te sorty roznily od dzisiejszych? Big Grin  moze tym ze uzytkownicy przez te kilka lat zdazyli ojebac taczke roznego syfu, mocniejszego, toksyczniejszego i oczekuja tej magii jak na poczatku? organizm juz nie ten i samo nastawienie. kiedys jaralem sie samym tym ze przyjebie kreske. teraz nawet odmawiam Podobno kultowa

Calkiem inna metoda syntezy oraz pol produktow uzytych do calego procesu.

ale na koncu wychodzila ta sama substancja? Podobno kultowa czye nie

Tak ale tylko z nazwy i wzoru chemicznego, bo generalnie to co u nas lata jako "Feta" jest tak mocno rozbeltana z kofeina itp. zanim trafi do obiegu ze traci wiekszosc swojej mocy, a jak trafi do drobnych ulicznych przedsiebiorcow, to trzeba z 0.5kg zrobic 1.5kg bo i o takich magikach slyszalem

to to ja wiem mordo, czasami to bardziej ta kofeina kopie Big Grin ale np siarczn? czysty produkt

RE: Xt******.*** - KoneserTanichWin - 25.07.2024

Mi to osobiście wygląda na kompletny, dodatkowo średnio wykonany scam. Strona zrobiona na odpierdol, ceny też kompletnie z bomby. Będę natomiast czekał czy ktoś się jednak skusi na spróbowanie i napisze definitywnie jak to wygląda Big Grin

RE: Xt******.*** - Blade12 - 25.07.2024

Kolejny Scam jakiś !!!

RE: Xt******.*** - Mglus808 - 11.08.2024

Tak to kolejny scam to samo co protonchem i jeszcze kilka innych domen. Zdjęcia w ten sam sposób obrobiony itp. Pisze to bo znowu ktoś pytał o pełną nazwę. Na miejscu mamy dobrego vendora Escobar lepszych cen nigdzie nie znajdziecie. Wszystko jest oprócz thc ale jak ktoś szuka to na tg polecam chyba lepsze oferty niż na cebuli

RE: Xt******.*** - Powerpolish - 11.08.2024

kej9 
Ta pasta od ducha czy frogga to nawet koło Aderalu nie stała, a co dopiero koło amfetaminy, dobra amfetamina jest w cenie wyższej niż 3cmc, te siarczany przypominają trochę stara fete, czy działają podobnie, ale to dalej nie jest to. 
Dla kogoś kto nie jadl nigdy starej amfetaminy, lub dobrej jakościowo teraz, co jest praktycznie niemożliwe dostać to będzie go kopać nawet gowno.
Znam wiele osób co bierze tą niby amfe i robi ich kreska 0.1, ja wezmę kreske 0.5 i za 20 minut poprawie 0.5 i za chuja nawet nie kopie.
I tu nie chodzi że organizm jest styrany, tylko jak ktoś jadł przez dłuższy czas amfetamine lub dobrą jakościowo podjebke amfetaminy to amfetamina wymieszana z kofeina i kretyna nie będzie go kopać, bo nie ma prawa, chyba że ojebie w chuj tego.
Amfetamina jest droga, dlatego rozrabiają ją, na ulicy dostajesz z 4-5 ręki vendorzy też z 2-3, gdybyś dostal od razu od producenta i jebnal to, to kreska 0.1 by wyjebała cie na 4-6 godz.
Zgadzam się że amfetamina jest tania w produkcji, tak samo jak tanie jest 3cmc czy inne ścierwa, tylko amfetamine jest łatwiej wymieszać niż kryształy takim sebixa.
W polsce jak byłem to sprzedają 5g amfy za 100 zł, stary ojebalem 2g w 2 godz I oddalem to ścierwo bo ledwo co mnie jeblo i to nie amfa tylko jebla mnie ta kofeina, aż mnie glowa rozbolała od tej dafki kofeiny, smak I zapach zajebisty, ale działanie praktycznie znikome, a tych dzieciaków to kopie...
Ogolnie cena amfetaminy to koszt zbliżony do ceny 3cmc.
Dlatego jak widzę cenę 500 zł za 100g amfetaminy to wiem że chuj tej amfy jest, a po wysuszeniu to wagi potrafi zjebac ponad 50% 
Dobrej amfetaminy przy 100g nie kupisz za mniej niż 10 zł.
A na ulicy za chuja nie kupisz dobrej, każda jedna jest mieszaną. 
Te siarczany byly w miarę ok, ale to bym porównywal do 50% mocy prawilnej amfetaminy,  więc jak takiego siarczanu kreska 0.1 cie robi to dobra amfa nie mieszana przy takiej samej dawce by cię tak wyjebała ze byś w miejscu nie usiedzial i trzymało by dwa razy dłużej. 
Jak ktoś tu wejdzie z amfetamina to zamówię i powiem Ci czy to przypomina amfetamine. Ogolnie siarczan frogga czy ducha nie byl amfetamina, ktoś nawet wrzucał wyniki testów, a ten siarczan frogga byl mocny w chuj, jak go zajebalem to tak jak dobra fete, gdyby czas działania byl dłuższy to bym powiedział że dobry produkt,  działało zajebiscie, ale krótko bo 2-3 godz I to przy mocniej przerwie. Przy tym siarczanie to max dwa-trzy dni by człowiek wytrzymał, a przy dobrej fecie to i tydzień można lecieć, 5 dni to i teraz bym poleciał luzno, aż człowiek mowic nie mógł już bo nie spał tydzień,  ale póki brał to nie mógł spać, a jak zajebałeś z dwie kreski to i tak jeszcze przez 12 godz nie mogłem zasnąć.
Po takim maratonie robily się w chuj psychozy, ja się z domu bałem wyjść, wolałem głodny siedziec i pić wodę z kranu niż wyjść z domu.
A teraz to nie ma nawet psychozy po tych gównach 
I to nie dlatego że mam tolerke itd, bo teraz jebiac dobra amfetamine dalej miałbym psychozy, bo to jest normalne, od tego nie da się uwolnić, po metamfetamina też to jest I możesz walić kilka lat i dalej będziesz mieć psychozy, z tym nie da się walczyć,  nie masz tego jak zajebiesz chujowy towar