Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Pinaca - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Pinaca (/showthread.php?tid=4134)

Strony: 1 2

RE: Pinaca - Mglus808 - 30.07.2024

@"PUDZILLA" pewnie mają sporo klientów i nie nadarzają odpisywać  Big Grin Ja akurat żadnych pytań nie miałem i wszystko poszło książkowo, polecam jak najbardziej chociaż ofertę na niektóre stimy mogli by obniżyć bo delikatnie przydrogo.  

Jeśli chodzi o canna to wydaje mi się że sklep numer jeden na tą część globu

RE: Pinaca - voice.of.voiceless - 30.07.2024

Mglus808 on ma kanna od flighta akurat Podobno kultowa

RE: Pinaca - Mglus808 - 31.07.2024

To mnie teraz rozbawiłeś  Big Grin Frc po 40 euro ma a u designera nie znajdziesz nic droższego niż 28/30 i to przy sztuce gdzie tam takie ceny przy 10 potrafią być, no już nie wspomnę o szerszej ofercie. No i frc jakieś ograniczenia na osobę ile czego można brać bez sensu u designera lepsza cena na więcej jest przeciez i to o sporo, chyba ktoś matematyki nie miał w szkole

RE: Pinaca - voice.of.voiceless - 31.07.2024

Mglus808 a co ma cena do tego, skoro w hurcie cena spada do kilku € za gram xD? zresztą, flight jest po bustedzie, niech się odkuje chłop, jak wjechał na salony dwa lata temu to z butinacą i 5cl, najpierw ceny były po 45-50€, a za rok były po 15€ przy gramie. A ograniczenia właśnie są spowodowane tym, że nie może prowadzić biznesu jak kiedyś. 

taki biznes, flight to był/jest producent na skalę światową, miałem okazję z nim wymianiać się uprzejmościami, przy mnie dopek spadł z rowerka ;p

Nie wiem kto tam od kogo bierze i kto produkuje, dla mnie jako konsumenta oferta jest ważna, dostępność oraz ceny. Nie znam chłopa życzę farta i rozwinięcia w temacie, coś tam widziałem że było ze stimu u niego, może wróci

RE: Pinaca - Szyderca - 31.07.2024

(30.07.2024, 14:41)PUDZILLA napisał(a): Mglus808 on ma kanna od flighta akurat Podobno kultowa

Chyba każdy sklep w polsce i za granicą ma kanna od flighta  hahah bo Flight numer one na świecie w kanna Podobno kultowa

(31.07.2024, 10:16)Mglus808 napisał(a): To mnie teraz rozbawiłeś  Big Grin Frc po 40 euro ma a u designera nie znajdziesz nic droższego niż 28/30 i to przy sztuce gdzie tam takie ceny przy 10 potrafią być, no już nie wspomnę o szerszej ofercie. No i frc jakieś ograniczenia na osobę ile czego można brać bez sensu u designera lepsza cena na więcej jest przeciez i to o sporo, chyba ktoś matematyki nie miał w szkole

Designer ma takie ceny bo próbuje zarobić cos póki flight ma wysze ceny hehe , tak jak pudzilla pisal on jak sie odbije z tego co stracił,  nie bedzie nigdzie taniej niz u niego,  zresztą kto ma mieć dobrą cene ten ma Smile ja nie narzekam i nigdzie indziej takiej ceny nie będę mieć jak u mojego brata Flighta Smile bo to jest kot i nie jest kurwa która zapomina jak inni vendorzy kto mu pomagał jak wjechal na rynek Smile jak ja go poznałem to on na tg mial zaledwie 20 osób z tego ja byłem jedyny polak i pierwszy który od niego zamówił kannaPodobno kultowa pomogłem mu w wielu kwestiach i chlop jest kotem i nie zapomniał nigdy o tym że ja mu pomogłem i za to szacunek do końca życia. Bo tylu vendora czy ludziom ci sie pomogło,  a później zapomnieli przez kogo sie wybili to jest mnóstwo, ale jebać , ważne że on ma łeb na kraku i nie zapomina o swoich Smile nie będę pisać po ile za ile mam u niego , ale mam za tyle że może vendorzy nie maja od niego za taka cene hahaha

Czyli flight zaopatruje wszystkich ale sam sprzedaje drożej niż resellerzy ? Coś tu nie pasuje  Big Grin Szyderca widze mordko nie jeden biznes rozkręciłeś i to jeszcze światowemu vendorowi drzwi otworzyłeś, kurde pomysł coś w końcu żeby na swoje robić a nie innych ciągle dorabiać

JWH-018 był pierwszym syntetycznym kannabinomimetykiem, który wykryto w mieszankach ziołowych spice. Nazwa JWH pochodzi od inicjałów Johna W. Huffmana, który w 1994 r. na Uniwersytecie Clemson w Południowej Karolinie (Stany Zjednoczone) po raz pierwszy zsyntetyzował tę grupę substancji (Huffman i wsp. 1994)

CP-47,497 został zsyntetyzowany pod koniec lat 80. XX w. podczas poszukiwań nowych leków analgetycznych prowadzonych przez firmę Pfizer. Związek ten cechuje się ponad 4-krotnie większym powinowactwem do receptorów kannabinoidowych w porównaniu z D9-THC 

HU-210 jest syntetycznym analogiem D9-THC o działaniu agonistycznym wobec receptorów kannabinoidowych. Nazwa HU pochodzi od nazwy uczelni, w której związek ten został zsyntetyzowany – Uniwersytetu Hebrajskiego w Jerozolimie. 

Produkty określane jako spice są najczęściej przyjmowane drogą wziewną. Użytkownicy forów internetowych polecają palenie mieszanki w fajce wodnej oraz własnoręczną produkcję skrętów. Spice bywają palone samodzielnie bądź też zmieszane z tytoniem lub konopiami. Odnotowano także przypadki przyjmowania syntetycznych kannabinoidów doustnie w formie naparu przyrządzonego z zakupionego produktu (EMCDDA 2009; forum.grasscity.com).

Jak ja czytam czasami te historie forumowe to się za głowie łapie co ludzie w głowach mają  Podobno kultowa

RE: Pinaca - info@chemical-world.to - 11.08.2025

If some of you are interested in quantities of 50gs or more of canna, we could prove the quality of our product through sample.

Also good working conditions, personal pricing, drop-ship model 👌🏻