Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Opioidy/Opiaty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=50)
+--- Wątek: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine (/showthread.php?tid=4262)

Strony: 1 2 3

RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - horsii - 28.09.2024

Omnibus nie mam pojęcia, nie paliłem tego. Od razu zrobiłem roztwór. Ale polecalbym uważać z jaraniem takich wynalazków co mają dawkowanie 1mg, jeszcze opio.. Podobno kultowa

RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - Omnibus - 28.09.2024

horsii No wiadomo do tego musi być porządna waga żeby precyzyjnie odmierzyć bo to nie nep czy alfa że jak pomylimy się o 5 mg to nawet różnicy nie poczujemy.
Zawsze można zrobić jeszcze maczane na odpowiednim stężeniu wtedy z planszy nie zmiecie to jak jak z 5F-adb wapo czystego prochu to każdego zwali z nóg ale maczanke można zrobić taką że i lufkę będzie można wypalić, wszystko zależy od dawki.

RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - horsii - 28.09.2024

Ja bym raczej nie bawił sie w ważenie tego. Maczana brzmi troche lepiej. Kiedys tam widziałem niemieckich vendorów co sprzedawali miksy takich mocnych substancji (z dawkowaniem typu 0,5 czy 1mg itd) rozrobione w mannitolu. Nie wiem jak z paleniem tego, ale zawsze jakis sposób. Podobno kultowa

RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - Omnibus - 05.10.2024

horsii a gdzie idzie to dostać nieduża ilość na testy bo pisałem do Longa z partnerskich ale dopiero za 3 miesiące będzie na stanie u niego a jak by ktoś był ciekawy to md-pihp za miesiąc u Longa przedłużyło się bo mi napisał że miało być końcem września a będzie końcem października.

RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - voice.of.voiceless - 05.10.2024

Omnibus rechemco ma cychlorfine

RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - Omnibus - 05.10.2024

voice.of.voiceless Dzieki za info ale z tego co patrzałem u nich na sklepie to nie jest to czysty odczynnik tylko jakiś mix 1:10 with inositol

RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - horsii - 05.10.2024

No tak, żebyś nie pierdolnął w kalendarz za szybko Podobno kultowa Podobno kultowa Niemcy tak robili chyba z u47700 i nawet z jakimiś benzosami typu flualprazolam.

Zapytaj ich, czy mają też czyste, moze maja gdzies na boku.

RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - voice.of.voiceless - 10.10.2024

Omnibus proch też mają

rozpuści się to w wódeczce?

RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - horsii - 10.10.2024

Rozpuść w spirytusie na wszelki wypadek.

RE: Cychlorphine; N-Propionitrile Chlorphine - Bogdan Boner - 14.10.2024

(05.10.2024, 18:11)Omnibus napisał(a): voice.of.voiceless Dzieki za info ale z tego co patrzałem u nich na sklepie to nie jest to czysty odczynnik tylko jakiś mix 1:10 with inositol

Ewidentnie chcą Cię ojebać na rozbełtany temacik xDDDD a tak serio to pan Koń ma rację, to po to żeby jebnięcie się o miligram nie kończyło się śmiercią xD tą samą technikę wykorzystuje się też szeroko np przy lekach.