re****co.to - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: re****co.to (/showthread.php?tid=4300) |
RE: re****co.to - Inferno - 17.10.2024 RE: re****co.to - voice.of.voiceless - 17.10.2024 Inferno tracka nie, ale dostałem dziś w nocy mail, że order is complete a ogólnie, to oni chyba wysyłają listem bez tracka xD chuj tam, dojdzie EU Retail: Shipping by express mail without tracking number from low risk country in Europe. The orders are shipped on Tuesday. Delivery time is around 10 working days allover Europe. NOTE: it is possible have delays because of: - Festivity in the shipping or destination country (Easter, Christmas, etc.) - Internal Postal service issues IN CASE OF DELAYS: - Check the address you wrote on the order, if correct the letter has to reach the destination - Please don't write us a complaint before 15 working days after the shipping date, please wait! Your letter will arrive. - Sometimes the letters take up to 1 month to be delivered, we cannot speed up the postal service, so please wait! Your letter will arrive. RE: re****co.to - voice.of.voiceless - 29.10.2024 No i dotarło, troszeczkę czekałem, bez tracka, ale doszło, już zdążyłem o nim zapomnieć a dziś mnie koperta nawiedza. Nie dostałem gratisa o który prosiłem, za to dostałem coś jeszcze lepszego, mam dwa kartony ald-52 za free, za co jestem bardzo wdzięczny Vendorowi! Jakby tego bylo malo, to w kopercie dostałem kod na 10€ do sklepu przy następnym zamówieniu. Szkoda, że rejestrowanych przesyłek sklep nie wysyła, w takim przypadku byłbym jego stałym klientem. No i jeszcze jedno, dostałem gratis ilościowy do Clobromazolamu! Naklejki mają wszędzie te same wymiary, więc wyciągnąłem ALD z woreczka, wytarowałem wagę, zważyłem i moim oczom ukazała się nie mała niespodzianka. Na pewno jeszcze wrócę do naszych skośnookich przyjaciół, można zamawiać i się nie bać. p.s. jak nierejestrowany nie dojdzie w 15 dni roboczych, to macie reship RE: re****co.to - Omnibus - 29.10.2024 Ale to szło z magazynu Europy nie import z Chin ? RE: re****co.to - voice.of.voiceless - 29.10.2024 Omnibus normalnie z EU, detal EU jest z magazynu na Bałkanach, inaczej wygląda wysyłka hurtem i leków, dlatego mają tam tyle kategorii RE: re****co.to - ledzeppelin2 - 29.10.2024 Ciekaw jestem tego cychlomorphine. To silniejsze niz fentanyl 4 x podobno. Trzeba uwazac z ta zabawka . Ciekaw jestem tego cychlomorphine. Ponoc 4 x silniejsze niz fent . Trzeba uwazac przy testach RE: re****co.to - nonoanon - 02.11.2024 ledzeppelin2 zostaw to i nie tykaj się tego gówna nawet kijem przez płot. Nasz kolega niestety zapłacił już najwyższą cenę przez ten produkt... RE: re****co.to - ledzeppelin2 - 03.11.2024 Przestrzeglem go ,ale widac za pozno. Napisz na priv co sie stalo. RE: re****co.to - Lifeisbrutal - 03.11.2024 ledzeppelin2 I tak nie masz możliwości odczytania PW. Przedawkował chińskie opio.... RE: re****co.to - Omnibus - 03.11.2024 Halo czy ktoś może napisać Na pw co się dzieje z |