ostrzezenia - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: ostrzezenia (/showthread.php?tid=4329) Strony:
1
2
|
RE: ostrzezenia - Maniek - 27.08.2024 Przekazaliśmy sugestię adminowi i razem postanowiliśmy zrobić ten dopisek specjalnie dla takich osób jak Ty, które nie potrafią pojąć prostego i logicznego zagadnienia (czym jest treść reklamowa/reklama na takich forach) które dokładnie wytłumaczyłem w poprzednich wpisach Każdy inny użytkownik przez ponad 2 lata istnienia forum doskonale wiedział, że treść reklamowa/reklama na forum = np. link do sklepu, którego nie ma w dziale partnerskim i nikt nigdy nie miał problemu ze zrozumieniem tej kwestii. Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc. RE: ostrzezenia - Epsiakos - 27.08.2024 Czytanie ze zrozumieniem jednak wymaga jakis umiejetnosci od uzytkownika no trudno, ale teraz wiem z kim mam doczynienia juz na 100% Powiedz mi, bedzie po dobroci i odpuscisz te glupie zabawy (bo zwyczajnie ci sie nudzi i mozesz) a my przymkniemy na to oko czy wybierasz druga opcje, bardziej bolesna dla ciebie samego. Bo widzisz, wystarczylo cie pociagnac troche za jezyk bys odpowiednio obszernie sie rozpisal i moment mozna bylo zestawic twoj styl pisania, gramatyke i formulowanie zdan dzieki czemu wiemy kto sie kryje za tym multi. To jak bedzie ? RE: ostrzezenia - yetow - 27.08.2024 NieMaCiagu nie wiem skąd wywnioskowałeś że ja miastowy, ale ja wywnioskowałem że jesteś głupi jak but RE: ostrzezenia - NieMaCiagu - 27.08.2024 (27.08.2024, 17:40)Epsiakos napisał(a): Czytanie ze zrozumieniem jednak wymaga jakis umiejetnosci od uzytkownika no trudno, ale teraz wiem z kim mam doczynienia juz na 100% no to ladnie musisz tam zestawiac jak to moje pierwsze konto na tym forum. rob co chcesz wszak to Ty jestes wielki moderator a ja wiejski glupek. tylko napisz za kogo ten ban niech potomny pozniej wie ze masz hopla na jego punkcie i banujesz jakichs przypadkowych ludzi. aha i miales napisac gdzie ja klamalem? bo jakos nie widze hahaha moderacje tresci ktos mi wlaczyl? to faktycznie wolnosc slowa na forum az kwitnie. wciskacie mi moderacje bez powodu to moze sie zalozmy sie ze ja pokaze adminowi moje prawdziwe IP i zrobie deanonimizacje trudno ale udowodnie ze jest to moje jedyne konto i pierwszy raz tutaj jestem admin sobie w logach zobaczy kto jest kto. to Ty zrezygnujesz z moderatora napiszesz ze pisales glupoty i nie miales racji?? skoro robisz tak prymitywne podejscia i wydaje Ci sie ze jestes zajebisty to wygrana masz w kieszenii w 100%... zaklad stoi? czy Tym razem bana mi dasz jak 12 letnie skrzywdzone dziecko? Wstaw odrazu meila do admina z checia zapytam, jak mogl wybrac tak prostego usera bez totalnego przygotowania na fukcje o ktorej nie ma pojecia. i czy pozbedzie sie Ciebie gdy w logach wyjdzie ze moje prawdziwe IP nigdy nie mialo tutaj konta i pomawiasz mnie blokujac mozliwosc pisania. RE: ostrzezenia - Epsiakos - 27.08.2024 NieMaCiagu Moderacje dostales z konkretnych powodow, bo jest ich kilka. Klamanie na moj temat, ze rzekomo zaakceptowalem twoje ktore rowniez sa jednym z powodow moderacji twoich postow. Nastepnie bedzie wlasnie wstawianie Linkow, wbrew regulaminowi nie mowiac juz o dziale w jakim je postowales. Spamowanie, bo nim sie obejrzalem po akceptacji twojego pierwszego postu na forum, ktory umozliwil ci pisanie bez potrzeby moderacji postow. A no i nie mozna zapomniec o prowokacji w dziale 4mmc, gdzie rowniez szles w zaparte. Odnosnie pokazywania IP - rozbawiles mnie tym zwyczajnie ty myslisz ze ktos na tak stary numer dal by sie nabrac ? Oczywiscie ze nie bedzie twojego IP w logach bo kazdy wchodzac na strony o takiej tematyce itp. bedzie minimalnie uzywal jednego VPN, a moze byc nawet i VPN + ToR i Proxy, wiec na prozno sprawdzac. Kolejna sprawa, osoba ktora jest nowa na forum i nie zna nikogo na pewno nie probowala by wchodzic w spory i nie wazne czy z Uzytkownikami a nie mowiac o Moderatorach czy na Adminie konczac. Bardzo dobrze wiesz jak sie poruszac po forum, gdzie pisac co i jak - a doskonale wiesz na jakim silniku stoi forum, po co wiec przedluzac ? RE: ostrzezenia - LOBO - 27.08.2024 NieMaCiagu Oj zostales wypunktowany runda po rundzie...endrju slania sie z nóg...czy wyjdzie na runde 3 To pisz kontr-argumenty...ktore sa podstawne, moze i masz racyje? szczegolnie te 2 linijki ostatnie sa kolego w punkt.... RE: ostrzezenia - kot_kreskowy - 28.08.2024 (27.08.2024, 22:39)Epsiakos napisał(a): Oczywiscie ze nie bedzie twojego IP w logach bo kazdy wchodzac na strony o takiej tematyce itp. bedzie minimalnie uzywal jednego VPN, a moze byc nawet i VPN + ToR i Proxy, wiec na prozno sprawdzac.Taaaa😎 RE: ostrzezenia - DannyDeVito - 28.08.2024 (27.08.2024, 17:56)NieMaCiagu napisał(a): no to ladnie musisz tam zestawiac jak to moje pierwsze konto na tym forum. rob co chcesz wszak to Ty jestes wielki moderator a ja wiejski glupek. tylko napisz za kogo ten ban niech potomny pozniej wie ze masz hopla na jego punkcie i banujesz jakichs przypadkowych ludzi. Nie ma linkow do sklepow nieparnterskich, peroid. Zapraszamy na konkurencyjne forum to zobaczysz co to wolnosc slowa. Ty z jakiegos telegrama czy grupy FB sie tu urwales? RE: ostrzezenia - Ezotoriusminimus - 28.08.2024 Łooooo, ale wstyd. Wstyd jak choooj. Ale za to kolo jest w centrun uwagi tego posta i smiem twierdzic, ze o to mu wylacznie chodzi. RE: ostrzezenia - kot_kreskowy - 28.08.2024 Następny odklejeniec myślący, że wszystko mu wolno XD W dupkach się ludziom przewraca i tyle. |