Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Amfetamina~Miksy - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Amfetamina~Miksy (/showthread.php?tid=44)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Amfetamina~Miksy - ProducentRC - 22.04.2022

To prawda u nas na mieście jest tyle fety że kiedyś wpadłem na pomysł żeby przy takiej miejscówce co ludzie jedzą chamburgery i zapiekanki rzucić grudke gołębiowi a on myślał że to gastro, mina gołębia bezcenna po tym jak zauważył że to nie kawałek jakiegoś gastro tylko kuleczka fety, 5g-100 sprzęt dobry z zamrażalnika

RE: Amfetamina~Miksy - maxSolana - 22.04.2022

(22.04.2022, 06:49)abdul napisał(a): amfetaminy to akurat jest wkurwe wszedzie 
widocznie poprostu nie masz dojscia 
zakup 3cmc/3mmc/2mmc cos w tym stylu

pewnie ta amfa ma jakąś dziwną nazwę bo w sklepach z forum tego czy innego nie znalazłem 
dzięki konkretną odpowiedź

RE: Amfetamina~Miksy - ProducentRC - 22.04.2022

(22.04.2022, 07:32)maxSolana napisał(a): pewnie ta amfa ma jakąś dziwną nazwę bo w sklepach z forum tego czy innego nie znalazłem 

Chcesz coś co działa jak dobra feta polecam 3-fma, działa jak zajebiście czysta i dobra feta z pewnymi innymi działaniami które są wyczuwalne w tle działania

RE: Amfetamina~Miksy - inspiron - 22.04.2022

(22.04.2022, 07:32)maxSolana napisał(a): pewnie ta amfa ma jakąś dziwną nazwę bo w sklepach z forum tego czy innego nie znalazłem 

ale co ty chcesz kupic amfetamine w internecie ? 
i piszesz ze nie ma
bo tak to zrozumiałem

czy szukasz cos podobnego co działa jak amfetamina
i chcesz to zamowic w internecie

RE: Amfetamina~Miksy - budynmalinowy - 22.04.2022

Amfetamina z oksykodonem działa fajnie,taki pseudo speedball

RE: Amfetamina~Miksy - horsii - 22.04.2022

prąd z zielenią zawsze dawał taką pojebaną, szybko-psychodeliczną czapę. lubie Podobno kultowa

RE: Amfetamina~Miksy - Mariusz Sanitariusz - 24.04.2022

(22.04.2022, 07:16)ProducentRC napisał(a): To prawda u nas na mieście jest tyle fety że kiedyś wpadłem na pomysł żeby przy takiej miejscówce co ludzie jedzą chamburgery i zapiekanki rzucić grudke gołębiowi a on myślał że to gastro, mina gołębia bezcenna po tym jak zauważył że to nie kawałek jakiegoś gastro tylko kuleczka fety, 5g-100 sprzęt dobry z zamrażalnika

haahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
to te warszawskie gołebie na zachodnim by pewnie to ojebały Podobno kultowa
Rozjebałęś mi klimat

RE: Amfetamina~Miksy - Kajabuza - 01.06.2022

Podobno kultowa

Nie wiem czy to miksem można nazwać, ale swego czasu na zjeździe już takim dającym się we znaki, po nocce jaranie wpędzało mnie w wyjątkowy stan.

Takie trochę sado macho bo przeważnie puszczałem dołujące numery i się maltretowalem smutkiem Podobno kultowa ale uzależniło swego czasu i musiało być na smutno po nocce XD

Zapewne kwestia psychiki, tamtejszego w chuj dobrego tematu i średniej jakości palenia, jednak było to coś zupełnie innego niż zapalenie podczas pełnego peaku Big Grin zjazd, lufa, lufa i boom Big Grin

RE: Amfetamina~Miksy - KACPER - 01.06.2022

Szkoda, że obecnie u nas w mieście amfetamina jest tak chujowa, że szkoda na niej przegrody i pieniędzy... Sad

RE: Amfetamina~Miksy - shaqu245 - 01.06.2022

(01.06.2022, 17:19)KACPER napisał(a): Szkoda, że obecnie u nas w mieście amfetamina jest tak chujowa, że szkoda na niej przegrody i pieniędzy... Sad

Poszukaj dobrze. Zawsze się znajdzie ktoś kto ma dobry materiał. Jak nie ma u ciebie to może 20km dalej. Pamiętaj kto szuka ten w końcu znajdzieSmile
A jak nie to tak jak kolega wyżej wspominał spróbuj ogarnąć FMA