Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: PacLab.pl (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Wątek: PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ! (/showthread.php?tid=4538)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ! - martio_vp - 26.09.2024

S-ketamine zrobicie?

RE: PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ! - horsii - 26.09.2024

Mglus808 pełno jest takich rzeczy, zakazane w polsce są pochodne 2-pea, tradycyjne kannabinoidy (indolowe, indazolowe, benzimidazolowe itd) oraz pochodne fentanylu.. jest mnóstwo dragów które sie w tym nie mieszczą. prawo w NL wygląda podobnie.

na szczęscie w polsce prawo które wyróżnia substancje na podstawie budowy, a nie takie szaleństwo jak w UK że "jeśli środek oddziałowuje na OUN to jest nielegalny" (jak się rozpędzic, to można na podstawie takiego przepisu zdelegalizować wąchanie kwiatów) 

jest mnóstwo substancji które obchodzą ustawę i są jak najbardziej srogimi rozpierdalaczami. to że większość z nich to nie są jakieś klefedrono-podobne ogłupiacze  (i co sie z tym wiąże - lwia część rynku nie byłaby nimi zainteresowana) to już inna sprawa.

RE: PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ! - Szufelka - 26.09.2024

PacLab  a może by tak DIHEXEA? Gdzies mi sie przewinelo ze to nootropik o dużym potencjale

RE: PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ! - PacLab - 26.09.2024

mieliśmy już w ofercie, aktualnie out of stock do odwołania

RE: PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ! - martio_vp - 26.09.2024

PacLab może wam umknęło moje pytanie powyżej. A s-ketamina?

RE: PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ! - horsii - 26.09.2024

s-ket to substancja kontrolowana, oni szukają rzeczy których nie ma w żadnej ustawie.

RE: PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ! - Szyderca - 26.09.2024

Alfe dawac mordy i nie pierdolic sie w tańcu

RE: PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ! - Mglus808 - 26.09.2024

horsii przecież wszystko można przedawkować i odczuć uboczne efekty, problem jest z tym że ludzie którzy lubują się w rc(zdecydowana większość) nie umie z nich korzystać co prowadzi do skrajnych sytuacji. Druga sprawa uzależnienie, uzależnić też się można od wszystkiego co powoduje zawsze jakiś zmienny stan i zależy jak bardzo będzie odbiegał on od norm społecznych. 
Super gdyby było coś aktywnego i nie powodującego zbyt dużych szkód w organizmie ale jednak użytkownicy są przyzwyczajeni do pewnych standardów i wydaje mi się że ciężko będzie się przebić przed tą ścianę. 

LSD podobno nie szkodzi a jednak jest zakazane więc każda substancja psychoaktywna prędzej czy później jest zakazana lub pod kontrolą nawet glupie rozpuszczalniki bo jednak ludzie nie potrafią korzystać z chemi

Szyderca nie wiem właśnie jak to napisać że ścierwo ma być mocne ale nie dla każdego bo sobie krzywdę zrobią małolaci i zagubieni

Mglus808  ja tylko mówiłem o legalności w polsce i za granicą. nie wiem skąd wziąłeś tu coś o efektach ubocznych i przedawkowywaniu.

PacLab interesują cie jakieś konkretne klasy substancji? stymulanty, opioidy, itd? czy wszystko jak leci?

mam tego troche porozpisywanego gdzieś tam na dysku drugim, potem poszukam, opisy syntez też się znajdą, i to takie ładne prosto z publikacji naukowych.  Podobno kultowa

RE: PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ! - 777 - 26.09.2024

Jak są możliwości to ja bym przeprowadził szybką akcję "alfa" pod innym szyldem nawet, zbił kokosy, a później cieszył się milionami na koncie dalej handlując nootropikami Big Grin