![]() |
Gdzie teraz po sterydy? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Gdzie teraz po sterydy? (/showthread.php?tid=4589) |
RE: Gdzie teraz po sterydy? - Venus - 03.10.2024 (03.10.2024, 07:29)Heluuupiarz napisał(a): Venus buhaha wiekszej glupoty nie slyszalem Zgadzam się z tobą. Można to zrobić na kilka sposobów. Nie polecam też stosowania Hcg, gdyż nie zapobiegnie to uszkodzeniu komórek Leydiga, a jedynie zapobiegnie zanikowi jąder. Podałem mu standardowe informacje, bez formularzy, żeby mógł przeprowadzić własne badania. Oczywiście najpierw potrzebujesz pełnej analizy, aby poznać wartości początkowe i bazowe. spożycie węglowodanów i makroskładników, poziom ciśnienia krwi itp. Propionian na koniec i clomid po cyklu w zupełności wystarczą. Chociaż ostatnio widzimy syntetyczne sterydy pochodzące z DHT, takie jak Methenolon bez clomidu lub czegokolwiek innego, powodujące mniejsze uszkodzenia osi podwzgórze-gonady. Ale to już inny temat. RE: Gdzie teraz po sterydy? - vuvubaobao - 03.10.2024 (02.10.2024, 00:06)Omnibus napisał(a): Czeslawo Testosteron przecież nie boli mowa o enanthanie oraz cypio propa nie brałem i to nie ważne czy w pośladka czy uda jeżeli szczypie przy zastrzyku to nie testosteron tylko zanieczyszczenie które się w nim znajduje są grupy na fb gdzie normalnie się ludzie składają i regularnie wysyłają do laboratorium daną substancje od danego producenta i wtedy wszystko jest jasne czy się zgadza deklarowane stężenie czy w ogóle jest tam deklarowana substancja oraz jej czystość. Ja raz jak strzeliłem w poślad za pierwszym razem to nie dość ,że to robiłem na stojąco to w trakcie aplikacji jakoś chujowo chwyciłem strzykawkę .. dosłownie zamieszałem ją to myślałem ,ze zejdę następnego dnia chodzić nie mogłem dosłownie utykałem na nogę RE: Gdzie teraz po sterydy? - Bogdan Boner - 03.10.2024 Zdecydowanie do lekarza RE: Gdzie teraz po sterydy? - vuvubaobao - 03.10.2024 (03.10.2024, 10:32)Venus napisał(a): Zgadzam się z tobą. Można to zrobić na kilka sposobów. Nie polecam też stosowania Hcg, gdyż nie zapobiegnie to uszkodzeniu komórek Leydiga, a jedynie zapobiegnie zanikowi jąder. Chcesz powiedzieć, że HCG nie polecasz bo tylko zapobiega zanikowi jąder przecież o to chyba w tym chodzi . RE: Gdzie teraz po sterydy? - horsii - 03.10.2024 Po zapobiega tylko zanikowi jąder a nie zapobiega uszkodzeniu komórek leydiga RE: Gdzie teraz po sterydy? - Venus - 03.10.2024 (03.10.2024, 20:25)vuvubaobao napisał(a): Chcesz powiedzieć, że HCG nie polecasz bo tylko zapobiega zanikowi jąder przecież o to chyba w tym chodzi . Mówię tylko, że możesz stosować hcg lub nie. Zależy od ciebie. Jeśli masz zamiar przelecieć dziewczynę, a nie chcesz pokazywać swoich maleńkich jąder i robić z siebie głupka, wykorzystaj ją. RE: Gdzie teraz po sterydy? - Czeslawo - 05.10.2024 (03.10.2024, 19:07)vuvubaobao napisał(a): Ja raz jak strzeliłem w poślad za pierwszym razem to nie dość ,że to robiłem na stojąco to w trakcie aplikacji jakoś chujowo chwyciłem strzykawkę .. dosłownie zamieszałem ją to myślałem ,ze zejdę następnego dnia chodzić nie mogłem dosłownie utykałem na nogę Wierzę ziom, ![]() RE: Gdzie teraz po sterydy? - hubertus321 - 03.11.2024 Ktos zamawia z tego HTZ ? Chce zamówić tego propiotana myślicie że na pierwsze strzały będzie git? RE: Gdzie teraz po sterydy? - DGEloV - 04.11.2024 hubertus321 propio ci polecam dlugi albo krotki ale w tabletkach ktoś tu ostatnio polecał strone pakaodz**erz*a.pl RE: Gdzie teraz po sterydy? - Amidamarux - 13.11.2024 Ktoś wie gdzie można dostać izotek? |