![]() |
|
Hash - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Cannabis420.org (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Hash - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4663) |
RE: Hashish - Opinie o produkcie - DarkSonia - 26.10.2024 dalej nie wiem czy ten "hasz" w połączeniu z ketonami nie będzie miał swojego finału w magicznej jeździe której nie chcę od mixów 3mam się z dala ... ktoś może się wypowiedzieć jak to jest z syntetykami + ketony? RE: Hashish - Opinie o produkcie - Mglus808 - 26.10.2024 Słuchaj jeżeli jest to syntetyczny hasz to sama musisz wiedzieć jak na niego zareagujesz, każdy organizm jest inny i każdy wie co na niego lepiej wpływa a co gorzej. Nie wiem czy jest jakikolwiek sens łączenia canna z eufo/stimu. Ewentualnie na koniec aby przyjemniej zakończyć imprezę, ale sama musisz wiedzieć jak to na Ciebie zadziała. Jeżeli nie próbowałaś canna to napewno nie miksuj tego z niczym na pierwszy raz. RE: Hashish - Opinie o produkcie - smakosz - 26.10.2024 Najpierw niech ktoś spróbuje ten haszyk i wtedy będzie wiadomo czy jest to pół syntetyk czy normalny hasz Syntetyki też fajnie podbijają faze po ketonach ale trzeba bardzo uważać żeby nie spalić zbyt dużo
RE: Hashish - Opinie o produkcie - Blade12 - 26.10.2024 Ja paliłem ten hasz wygląda i pachnie jak normalny hasz klepie też dobrze j długo się pali RE: Hashish - Opinie o produkcie - DGEloV - 27.10.2024 (26.10.2024, 18:29)DarkSonia napisał(a): @"LOBO" , Ja paliłem, nie jest zbytnio mocny ale mozna sie upalic. Kiedys dodtalem od znajomej hasz niewiadomego pochodzenia zapalilem lufke to spalem nieorzytomny cala dobe i przespalem 18stke kumpla xD wiec wiem czym jest naturalny mocny haszysz od takiego sredniaka syntetyka RE: Hashish - Opinie o produkcie - DarkSonia - 27.10.2024 OK, dziękuję za odpowiedzi mordki ![]() zamówię na próbę bez mixowania zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() poeksperymentuje na szczurach jak przeżyją to wypróbuję mixa haha
RE: Hashish - Opinie o produkcie - nootropicgeek - 27.10.2024 Mix haszyszu z łajnem jakiegoś ketonu jest petarda. Otwiera oczy i da się funkcjonować na pięknej kapie. Dawka stymulantu typu nep hexen czy jakiegoś euforyku najlepiej pomaga zwalczyć Couch Lock, wstać i bez letargu z dojebana motoryka ruchowa sobie śmigać i explorowac glebie tego haju po kilku skrętach z haszu, możliwości tego haju z euforykiem są nieziemskie. Ja nie funkcjonuje bez stimów, euforykiem/empatogenow. RE: Hashish - Opinie o produkcie - Chochlik - 28.10.2024 Ja po mixach kanna/ketony miałem lepszą banię niż po cracku w Eindhoven. Aczkolwiek psycha bardzo cierpi po takich eksperymentach. RE: Hashish - Opinie o produkcie - AniaCz - 28.02.2025 Hash z sklepu Cannabis420 to coś wspaniałego po pobraniu większej Ilości paczka szybko dociera na miejsce, po odpakowaniu można cieszyć się wysokiej jakości odczynnikiem, dostałem dużą nadwyżkę kilka g więcej powoduje uśmiech na mej twarzy jest wspaniale Hash działa na mnie długo czyni euforię i speed, libido wysokie pozdrawiam
RE: Hashish - Opinie o produkcie - dzienciol - 08.03.2025 Siemano! Hash przetestowany przezemnie i ziomka zamówienie dotarło po kilku dniach pakowanie wzorowe hash bardzo dobrej jakości, pali się dobrze dobry w smaku kumpel także jest tego zdania moc na piątke z plusem weekend zleciał nam bardzo miło a także i niedzielne spotkanie z partnerką
|