![]() |
|
2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: GR8CHEMS.IS (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=73) +--- Wątek: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON (/showthread.php?tid=4712) |
RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - horsii - 26.12.2024 Sonia i jej dopalacz science stwierdzenie że niemal identyko jak 3mmc to kompletne głupoty.w metkatynonie mniejsza cyferka przy podstawniku - mniejsze powinowactwo do serotoniny. przy 2 jest znikome. to praktycznie sama dopamina i noradrenalina. sytuacja robi sie jeszcze bardziej skomplikowana jeśli podstawnikiem na benzenie nie jest metyl, tylko coś innego, jakis lancuch, halogen albo w ogóle kurwa pierścień (jak w przypadku 4-PMC xD). a jeszcze (jeszcze) bardziej skomplikowana jak zaczniemy grzebać przy azocie. jak musisz ładować pół gieta "lajtowego draga"... xD To po co drag ma być lajtowy jak dawka nie jest lajtowa? RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - EmStO - 26.12.2024 Pytalem i jeszcze sie gotuje ![]() oryginalny tekst I'm waiting to cook the 2mmc bro dzisiaj sie pytalem o ten produkt i dostalem odpowiedz Give me some days. koniec offtopu RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - DarkSonia - 02.01.2025 (26.12.2024, 11:27)horsii napisał(a): Sonia i jej dopalacz science z ta lajtową dawką piszę po to, bo to taki ewenement do tego do czego się przyzwyczailiśmy na codzień że ma upierdolic jak świnie ma byc bomba i już moim zdaniem działa bardzo podobnie do 3MMC - nie nie identycznie ( LOL ) ale bardzo podobnie, jak takie 3MMC w dawkach w okolicach 100 w porywach 150mg - mnie się tam podoba, taki ot trzeźwy narkotyk, który nie upierdala i można go smyrać co kilka godzin przez cały dzień nie uświadczywszy ani przećpania ani zjazdu ...ani bomby najwięcej ile mi się udało załadować to było z ciężkim bólem okolice 500mg bo sie tym najebac nie umiałam haha po prostu jest ok, na czasy kiedy byłam wjebana to mi pasowało wszystko co miało MMC w nazwie, dziś bym raczej tego nie kupiła bo najzwyczajniej w świecie szukam już czegoś innego w dragach niż kiedyś.
RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - terminatora - 30.06.2025 Bardzo ciekawy produkt 2cmc, zamawiam 3 raz do tej pory było bardzo dobrze, nawet lepsze niz mmc, nie ma tego smutnego stanu tu jest fajnie i wesoło GR8 ChemS Ma bardzo dobrą jakość, chyba najlepszą ze wszystkich, ! po jego 2 cmc mam libido bardzo mocne, widzę lepiej kolory, mam drobny problem ze wzrokiem, obraz skacze od eufori - speed prawilny - czuć w nogach i na klatce moc.pozatym, fajnie się kruszy miło pachnie, i nie wypala tak jak 3cmc nosa Oral- bardzo fajne długie działanie prawie 50 minut, czuję się uniesienie wchodzi równo całość nie trzeba dociągać sniffem, miękkie nogi pod koniec lekkie zejście, dobry narkotyk dla młodszych i pań. całość oceniam na 5.
RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - Rweqerew333 - 30.06.2025 A to nie jest temat 2MMC terminatora ? RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - doxyou - 30.06.2025 (02.01.2025, 06:34)DarkSonia napisał(a): w dawkach w okolicach 100 w porywach 150mg - mnie się tam podoba, taki ot trzeźwy narkotyk, który nie upierdala i można go smyrać co kilka godzin przez cały dzień nie uświadczywszy ani przećpania ani zjazdu ...ani bomby W imię nauki poświęciłem swoje życie królowej 3 ce em ce i mogę stwierdzić, że ją również można smyrać, ale nie co kilka godzin, a co kilkanaście minut, oraz nie w dawkach 150-200, a bardziej 350-500mg nie uświadczywszy przećpania. Pozdrawiam. Kurwiarz. Ale końcówka mnie rozjebała "nie uświadczywszy ani przećpania ani zjazdu ...ani bomby". Skoro ma być bez bomby i bez zjazdu, to spróbujcie może sól himalajską pokruszyć i załadować w klamę, zamiast szukać trzeźwego narkotyku dziewczynki?
RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - DarkSonia - 30.06.2025 ja tego nie brałam aby się tym ućpać... do tego - nie każdy nakurwia narkotyki by się upierdolić, ja akurat nie lubię się upierdolić, lubię natomiast jak mi miło mija impreza 2MMC w mojej ocenie to idealny narkotyk, aby sobie często smyrać "bo lubię", nie mieć praktycznie żadnych uboków, nie pierdolić sobie zdrowia nie wiadomo czym, i w miarę oigarniętym/nieupierdolonym wyjśc do ludzi, z podniesionym nastrojem, empatią i innymi zaletami, które daje rodzinka MMC. rozumiem że dla Ciebie bomba + zjazd = zajebisty drag? więc TAK, ten narkotyk definitywnie nie jest dla Ciebie, nie uświadczysz tych zajebistych zalet, które maja alfy, NEPy itp. ![]() (30.06.2025, 11:14)doxyou napisał(a): W imię nauki poświęciłem swoje życie królowej 3 ce em ce i mogę stwierdzić, że ją również można smyrać, ale nie co kilka godzin, a co kilkanaście minut, oraz nie w dawkach 150-200, a bardziej 350-500mg nie uświadczywszy przećpania. ale Cię trochę nie czaje... najpierw potwierdzasz w sumie to co ja sama piszę, żeby potem dojebać piździe uszy... i w sumie to wolisz cos mocniejszego. pierdolne... RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - doxyou - 30.06.2025 Faktycznie, tylko w ostatnim słowie masz słuszność. Pierdolnij się w tą pustą łepetynę wyżartą przez 2mmc bez bomby i łap gotowy prompt do AI dla osób z Twoim poziomem niepełnosprawności: "Mierzę się z silnymi objawami zespołu Aspergera - nie odróżniam sarkazmu od rzeczywistego przekazu i odwrotnie, Twoim zadaniem będzie wyłapywanie ironii we wpisach użytkowników sropal, żebym w swoich wpisach mogła zachować resztki klasy i godności w walce o darmowe narkotyki" A najlepiej na jednej nodze do lekarza zdiagnozować w jakim jesteś stadium, bo że jesteś "w spektrum" to już wiadomo, ale czy to już autyzm, czy jeszcze jest dla Ciebie ratunek? Wróć do początku mojej albo końca Twojej wiadomości - pierdolnij - się w pusty łeb. RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - DarkSonia - 30.06.2025 ja Ci proponuję, zmniejsz dawki tych "mocniejszych" narkotyków... po dłuższej zabawie z 2MMC nie pisał byś takich głupot, a zachował byś chociaż trochę godności, oraz poziomu w dyskusji, bo póki co pokutujesz tanimi wysrywami, z lekkiim dopingiem CHATgpt ... kompletnie nie widzę sensu w tym co piszesz o mnie, skoro temat jest o 2MMC a robisz taki offtop jakbyś na siłę chciał właśnie nabić posty, które to mi "przyklejasz" w jakiejś walce o nagrody ( o które przez ost 6 miesiący nawet nie walczylam? a ost 2 miesiace moje nagrody to było = 0 , z przypadkiem wygraną 3g ostatnio LOL - bo wiesz? jak "walczę" to zazwyczaj jestem na 1 miejscu, ale miło mi że mi tak dopingujesz :* ) 2MMC to stosunkowo słaby narkotyk ( co w sumie sam potwierdziłeś, chyba że ja coś z polska mowa nie czaić? ), ludzki szukających mocnej bomby raczej będą zawiedzeni, takie są fakty. Warto rozejrzeć się za 3MMC/4MMC jesli są w zasięgu albo kuknąć na rodzinkę CMC, która jest rzeczywiście mocniejsza niż 2MMC. Ten RC jest bardzo-lajtowo-rekreacyjuny. Ot takie coś na spróbowanie na 1 raz? pozdróFFka i dużo zdruFFka )
RE: 2MMC - NEW PRODUCT RELEASE SOON - doxyou - 30.06.2025 Trzeźwa od pół roku Sonia w co trzecim poście musi zaznaczać od jakiego czasu nie walczy o nagrody. "Przypadkiem" tylko wygrałaś 3g. Słuchaj, to prawie jak moja była. Poślizgnęła się i przypadkiem upadła dupą na kutasa kolegi. ![]() Jestem więc w stanie zrozumieć, że przypadkiem zdarzają Ci się mistejki i wykolejenia umysłowe, kiedy w końcu uda Ci się na chwilę wydostać z kuchni, ale na błędach trzeba się uczyć Soniu, a nie wciąż je powtarzać. Nigdy nie potwierdziłem, że 2mmc jest słabsze, bo nie jadam gówna, ale spoko, jestem mega tolerancyjny, Tobie nie zabraniam go jeść. Aczkolwiek faktycznie, Ty nie najlepiej rozumieć polska mowa. Pro tip: kiedy piszemy post pod postem, to nie musisz za każdym razem mnie oznaczać.
|