Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4F-MDMB - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Chemical-World.to (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=76)
+--- Wątek: 4F-MDMB - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4800)

Strony: 1 2

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - Dafidov - 25.09.2025

Tak z ciekawości, paliłes czysty proch?

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - Kajabuza - 25.09.2025

Dafidov tak. Wziąłem dosłownie tyle co nic, pyłek mały w lufkę, że nawet dymu nie było po buchu, a czuć w chuj było moc

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - Dafidov - 25.09.2025

Oj to trzeba uważać, ciesz się Kaja że nie miałeś kary i to tej z tych hardcorowych Big Grin

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - Kajabuza - 16.10.2025

Cześć Wam. Postanowiłem to trochę osuszyć, bo było w chuj mokre jak przyszło (rozkimna czy przez to coś rozpuch czy co to może tak negatywnie odebrałem pierwszy test i spróbuję na sucho w weekend) i po całym dniu na grzejniku w miseczce miłe zaskoczenie. Ponad 1,2g więcej niż zamówione, także dzięki za gratisa (suche jak wiór)
[Obrazek: IMG-20251016-195335.jpg]

Trzymajcie się

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 16.10.2025

ciekave to jest bo waga po suszeniu spada tobie wzrasta,musieli od serca naladowac takto

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - Kajabuza - 18.10.2025

Nie wiem czy to zdjęcie odda. Ta smuga lekka - nie ilość, to "znikomość" bardziej bym nazwał strząśnięta z końcówki pensety którą przejechałem po dnie miski w której to suszyłem i się zajebałem dość dobrze buchem którego nie było praktycznie. 

Kurwa szczerze jestem w szoku, że takie to gówno mocne i współczuję komuś kto sobie sypnie od serca większą szczyptę.

[Obrazek: IMG-20251018-195812-png.png]

I poważnie, oddałbym to za frajer komuś, ale nie chciałbym mieć na sumieniu nikogo. Trzymta się

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 18.10.2025

Nie takie sie kanna jarało  sie maczane w fajce dziecko  i sie zyje

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - Dafidov - 18.10.2025

Nie no nie porównuj maczanki do czystego prochu

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 18.10.2025

proch maczany vv fajce *

RE: 4F-MDMB - Opinie o produkcie - Kajabuza - 19.10.2025

(18.10.2025, 20:17)Forsik1910 napisał(a): Nie takie sie kanna jarało  sie maczane w fajce dziecko  i sie zyje

Jest pan moim bohaterem proszę pana

Kontynuacja wczorajszych testów. Po paru już piwach i setce poszedł buch już taki z widocznym dymem wypuszczonym i przyznam, że pod wpływem alko ma to na mnie działanie lepsze. Wprawdzie nie wiem kiedy zasnąłem, nie wiem kiedy przypaliłem pościel papierosem, nie wiem kiedy zjadłem cały słoik nutelli łyżką, nie wiem kiedy przechyliłem z buteleczki około 100mg avizafonu rozrobionego i nie wiem kiedy zarzygałem całą podłogę, ale o dziwo czuję się dobrze, apetyt był spory co jest dziwne u mnie na kacu. Podejrzewam, że ten avizafon dużo tutaj pomaga na tę chwilę, a wczoraj dodatkowo pomógł urwać film.

Fajne te kanna jednak jak się człowiek chce sponiewierać, ale bez alko nie zapalę na pewno tego.

Pozdrawiam
Znowu zacząłem od bucha, po 200 czy 300ml czystej najpierw. Mam natury (doja black i banana california), ale gardzę tym, bo to co daje to kanna całe to jest coś lepszego w moim odczuciu. Ale nie zachęcam do kanna. Zapal sobie natury ziomuś 😗