Śmieszne historie ? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Śmieszne historie ? (/showthread.php?tid=4801) Strony:
1
2
|
RE: Śmieszne historie ? - Lifeisbrutal - 07.11.2024 Dzejdzej123 I to ma być śmieszne? To raczej przykra historia. RE: Śmieszne historie ? - DGEloV - 07.11.2024 Zabieraj mi tą maszyne w pizdu bo cie zaraz rozniose xDD RE: Śmieszne historie ? - Nightmares - 07.11.2024 (07.11.2024, 10:06)Dzejdzej123 napisał(a): Ja to miałem zioma wjebanego tak w Canna że sprzedał całą chatę stała jedna pusta meblościanka ale tylko dlatego że była tak zajechana że nie dało rady jej sprzedać i ogólnie ten ziomek mieszkał z mamą i tam Bratem którejs nocy wypalił cały materiał grając w Lola mama dodam że spala do pracy w aptece żeby darmozjadą dać na montaż i żeby obiad mieli jaki kolwiek typy po 30 lat i chłop wziął się zakradł do szafy zajebał kurtkę jedyne co matka miała po za sfetrem i paroma bluzami sprzedał za sztukę takiemu lokalnemu wiraźdzce jak wrócił na chatę matka z nożem czekała wiem to bo prawie nim dostałem myślała że razem z nim w tym maczalem paluchy a byłem tam tylko pokibicować jak wali wiadro bądź co bądź kurtka wróciła po 2 dniach się oddało te 20 zł ale bekę mam do dziś że tak to wpierdala i włada umysłem dlatego panie i panowie ostrożnie Tyle co na paznokieć bo zmi3cie z planszy heheheh chodzi o takie kanna, ktore jest w kazdym smartshopie w holandii? a ta historia niezla, choc nie do konca smieszna, to wyobrazenie sobie tej jednej mebloscianki na pustym mieszkaniu smieszy mnie w chuj XDD RE: Śmieszne historie ? - Dzejdzej123 - 09.11.2024 (07.11.2024, 19:47)Nightmares napisał(a): chodzi o takie kanna, ktore jest w kazdym smartshopie w holandii? a ta historia niezla, choc nie do konca smieszna, to wyobrazenie sobie tej jednej mebloscianki na pustym mieszkaniu smieszy mnie w chuj XDDByły lepsze Historię jak kolega chciał przejść wąskim przejściem pomiędzy szafką a kompem i pufa mu blokowała wystarczyło nogę podnieść i zamiast normalnie przejść przez pufe to po lufie mocka próbował chwycić się za koszulkę od góry i przenieść samego siebie nad pufą i taka morda spejsiarza mocarza wiesz obłęd w oczach przerażony i takie gdzie jest mama masz numer do ksiedza ?hahaha chłop 30 lat no takie są te historie magicznych skrzydeł (07.11.2024, 10:36)Lifeisbrutal napisał(a): Dzejdzej123 I to ma być śmieszne? To raczej przykra historia. Lifeisbrutal ja już tak przejechany życiem że bardziej mnie to bawi niż śmieszy hahaha sorrry menory jedynaczkę z tyłu trzeba wymazać RE: Śmieszne historie ? - Bogdan Boner - 09.11.2024 Kto nie possał za temat ten nie wie co to uzależnienie xDD RE: Śmieszne historie ? - Chochlik - 09.11.2024 Bogdan Boner Na tym levelu jeszcze nie byłem RE: Śmieszne historie ? - Lifeisbrutal - 10.11.2024 (09.11.2024, 17:37)Dzejdzej123 napisał(a): Były lepsze Historię jak kolega chciał przejść wąskim przejściem pomiędzy szafką a kompem i pufa mu blokowała wystarczyło nogę podnieść i zamiast normalnie przejść przez pufe to po lufie mocka próbował chwycić się za koszulkę od góry i przenieść samego siebie nad pufą i taka morda spejsiarza mocarza wiesz obłęd w oczach przerażony i takie gdzie jest mama masz numer do ksiedza ?hahaha chłop 30 lat no takie są te historie magicznych skrzydeł To akurat śmieszne jest. XDD |