![]() |
|
MDMA - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: MDMA - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4912) |
RE: MDMA - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 04.12.2024 MDMA- forma jeden duży kryształ. Na wstępie napisze, że substancja jest bardzo aktywna. Zaaplikowane 250 mg w kapsułce ładuje się standardowo 30 minut. Faza w sumie nie różni się niczym niż ta jeśli chodzi o MDMA w pigułach. Czysta euforia, wyostrzenie kolorów, basy w muzyce coś pięknego. Chęć do rozmowy bardzo duża buzia się nie zamyka ani na chwilę. Nie czuć typowego zamulenia, faza idzie w kierunku takiej żywej, idzie potańczyć, pośpiewać cokolwiek nie zrobisz faza dobrze wchodzi. Czas działania określił bym dobrą godzinę. Jeśli chodzi o stan fizyczny to nie siada na żołądek, na następny dzień nie czuć strucia. Dorzutki działają, ale nie przesadzajmy tutaj z ilością bo wtedy mogą pojawić się jakieś efekty uboczne. MDMA w krysztale oceniam na bardzo dobre. @"HighlifeMarket" dziękuję za możliwość testów RE: MDMA - Opinie o produkcie - KrasAnal - 05.12.2024 Jakie MDMA DZIAŁA GODZINĘ????? 3-4h to czas działania MDMA. To nie 4cmc RE: MDMA - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 05.12.2024 KrasAnal Na zajechane receptory działa krócej. RE: MDMA - Opinie o produkcie - Karlik - 08.12.2024 Ludzie to jest coś pięknego!!!! Wziąłem z narzeczoną na hotelu ona wzięła troszkę więcej niż główka zapałki połyk ja normalnego pasa donosowo.. dla mnie super sex i w ogóle mega euforia ale ona bez żadnej tolerancji normalnie odpływała z błogostanu, delikatnie drżała jej cały czas szczęka… po mega upojnej nocy powiedziała ze w życiu z nikim i nigdy tak nie miała że to była jej najlepsza noc polecam polecam polecam !!!
RE: MDMA - Opinie o produkcie - Inferno - 08.12.2024 Ile to dla Ciebie mg - troszkę więcej jak główka od zapałki? RE: MDMA - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 08.12.2024 @"Inferno" To jest nierealne żeby w takiej ilości MDMA poklepało to nie jest żaden stim żeby w takiej dawce było wyczuwalne. RE: MDMA - Opinie o produkcie - Inferno - 08.12.2024 No więc właśnie stąd moje pytanie, GPT sugeruje że to może być (soli kuchennej) 30-50mg. A taka ilość oralnie nawet nie zadziała. Dlatego pytam jakie kolega ma wyobrażenie ilości porównując do główki od zapałki
RE: MDMA - Opinie o produkcie - Leśny_koteł - 08.12.2024 No na was degeneraci to na pewno nie zadziała XD Moja koleżanka z zerową tolerancją na mdma wzięła 1/3 Panamy i mówi, że było elegancko. RE: MDMA - Opinie o produkcie - niewhite - 09.12.2024 80mg pierwszy raz bez tolerki zadziałało dobrze żadnych ubokow
RE: MDMA - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 09.12.2024 Naprawdę zajebisty produkt. Nie spodziewałem się, że mnie poklepie po zjedzeniu 12g 3-cmc i 2g 4-mmc w dniach poprzedzających. Zażyłem 250mg i po 40 minutach się załadowało. Bardzo fajny stan, którego dawno nie doświadczyłem - książkowe działanie MDMA w tym bardzo mocno powiększone źrenice. Godna polecenia substancja. Polecam spróbować z ketaminą. |