Bromazolam - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Benzodiazepiny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=51) +--- Wątek: Bromazolam (/showthread.php?tid=493) |
RE: Bromazolam - voice.of.voiceless - 09.06.2022 dekadan89 no normalnie, 50mg na rozruch do tego browar i kilka wiader z dobrej mary jane, jeśli nie bierzesz benzo terapeutycznie tylko rekreacyjnie, to po roku wskakujesz z dawek 2mg klonazepamu na 20mg klonazepamu receptory gaba są bardzo kaprysne, w moim przypadku pol roku przerwy od benzo i tolerka nie spadla nawet o 25%, jestem pogodzony z mysla, ze do konca zycia 30x klonazepam 2mg czy tam 100mg etizolamu na dziendobry to bedzie dawka startowa, ale powiem Ci, ze jak juz czlowiek zdobedzie tytanową tolerke, to moze wiele wycisnąć z benzo fazy, juz pamieci nie urywa, ani swiadomosci sie nie traci, oczywiscie nie zachecam, ani nie polecam, bo kto to widzial, zeby facet żarł 100mg etizolamu i stał niewzruszony, ale jednak tolerancja pozwala mi na odkrywanie tych benzo, ktore kiedys mnie usypiały jak dzidziusia na nowo RE: Bromazolam - dekadan89 - 09.06.2022 @PUDZILLA nie wiem czy dobrze kojażę ale chyba gdzie indziej miałeś kiedyś inny nick a 5 bromo dmt było od orange? NWM ja po długiej przerwie od zerwania z benzo najpierw kupiłem deschloroetizolam i norflurazepam bo opinie spoko ale mogłem 20ta=b zjeść zapić i miałem pretęsje do sklepu że fejka dostałem ale widocznie tolerka na benzo jest jak pamięćsłonia i nie zapomina. Teraz jedyne co działa zadowalająco i też tylko max2tab to własnie flubro i brom są zawsze na pokładzie. RE: Bromazolam - voice.of.voiceless - 09.06.2022 dekadan89 ja Ciebie pamietam, czekałem aż zatrybisz (https://dopal.net/Temat-Mamma-mia-Co-ja-robilem-tyle-lat-5-MeO-DMT) deschloroetizolam to ściek max norflurazepam ma duze dawkowanie, ale okres poltrwania wynosi ponad 4 doby (ok. 200h, moge sie mylic, niech ktos mnie poprawi w razie bledu) RE: Bromazolam - shaqu245 - 09.06.2022 W sumie to ja się cieszę że stosuje rzadko i terapeutycznie. Nigdy nie wrzucam benzodiazepin jako podkład pod stimy,nigdy nie zbijam nimi fazy(po za 1 wybrykiem gdzie po 8 nockach niespanych walnąłem tyle że myślałem że stanie albo pęknie mi serce ) Biorę z reguły mocne rzeczy które są schizogenne ale akurat lubię ten stan szaleństwa gdzie miesza się świat realny z fikcją halucynacji i wkręt. Niemniej czasami lubię benzo,gdy po miesiącu od stim-maratonu nie mogę głęboko zasnąć i zasypiam 3h sprawdza się znakomicie. Do tego moim zdaniem koi głowę po wrażeniach z maratonu bo jednak te schizy długo się trzymają w pamięci Najlepsza z apteki(dla mnie) jest właśnie alpra. Sprawdziłem chyba wszystkie dostępne w polskich aptekach. A więc chętnie spróbuje przy okazji bromazolamu. Głupio mi jako ćpunowi co jakiś czas dzwonić do lekarki po papier na alpragen gdzie ona wie że ćpam RE: Bromazolam - Kajabuza - 13.06.2022 Tak na marginesie okazało się, że tabsy które biorę na sen mają 3mg a nie 6 także horsii chyba wprowadzałem Was w błąd doradzając sie. Ups! ❤️ @"Pro8l3m" jako miłośnik Bromazolamu mogę powiedzieć tylko tyle, że 3mg tak po obiedzie / do kolacji nie zwala z nóg, choć to ponoć typowy usypiacz (mało wiedzy na ten temat posiadam jedynie opinie użytkowników z innych forów) Ale jak się położy to zasypia zanim się nakryje korderełką. Rano wstaję czasami przed budzikiem i nie ma zamuły, wręcz przeciwnie, kawka, papierosek i jest po prostu dobrze. Jedynie radziłbym uważać z ciągami gdyż odstawieniem możemy nabawić się bezsenności (ale to chyba normal przy benzo itp). U mnie fizycznie dało się we znaki odstawienie bóle lekkie mięśni, kości, całe ciało jakby wariowało. Leżeć źle, usiądziesz to chcesz wstać. Wstanie skończy się bezcelowym chodzeniem, chodzenie bieganiem... A jak już Biegniesz.. To masz ochotę się położyć. RE: Bromazolam - shaqu245 - 13.06.2022 Własnie tak działa na mnie alpra,niby usypiacz ale tylko gdy się położe Czuje się zobowiązany do sprawdzenia bromazolamu Skutki odstawienia znam z autopsji RE: Bromazolam - voice.of.voiceless - 13.06.2022 co za pomylka pamietajcie, ze benzo nie nadaje sie do ciagów, skutki odstawienia sa katastrofalne, uzywajcie ich tylko w potrzebie, a jesli juz rekreacyjnie, to raz na jakis czas RE: Bromazolam - dekadan89 - 13.06.2022 Na zagranicznych forach brom jest jednym z tych topowych i naszybciej vendorom zchodzących benzo bo niby typowy nasenny upierdalacz ale czytałem o ludziach którzy biorą go w innym celu. Jakby nie bylo jest strukturalnie podobny do alpry RE: Bromazolam - EmStO - 13.06.2022 Potwierdzam skutki odstawienie to istny koszkar ..... Jak by ktoś był zainteresowany zapraszam na priv. Tak ku przestrodze jakie skręty miałem i jak sobie radziłem. RE: Bromazolam - Maniek - 13.06.2022 Po co na priv? To napisz od razu w tym wątku, skoro dotyczy Bromka. |