Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka (/showthread.php?tid=4960)

Strony: 1 2 3

RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - monio - 27.11.2024

kot_kreskowy  czytaj uważnie i bez agresji coś Ci się w głowie pojebało ty odstaw symulanty 
czytam twoje ostatnie postu i agresja przez ciebie przemawia krytyki nie przyjmujesz w dupie ci się poprzewracało koleś 
Więcej snu proponuje

RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - kot_kreskowy - 27.11.2024

W dupie mi się już dawno poprzewracało, to prawda, natomiast reszta to nie agresja a nazywanie rzeczy po imieniu.
Snu mi nie brakuje, ale miło że się troszczysz.

RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - monio - 27.11.2024

Alesz proszę bardzo 
Milego Dnia

RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Mglus808 - 27.11.2024

Też znam wiele osób co po skarpetach chowa towar  Big Grin 
Aż mi się przypomniało jak gościu poszedł po alfie na sor bo się wysłowić nie mógł i chuj wie co jeszcze i wykurwil stamtąd jak zaczęli pytać czy coś brał  Podobno kultowa po alfie to zawsze miał problemy z mową nie on jeden w sumie  Big Grin

RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Inferno - 27.11.2024

Ja to samo, chce powiedzieć wiele ale nie da się. I jak ktos coś pyta to człowiek zapadł by sie pod ziemię, takie lęki, Podobno kultowa

RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Czeslawo - 27.11.2024

kot_kreskowy 

Trochę przesadzasz i mówię Ci to po starej znajomości, nie ma sensu wszystkich pouczać, 
sam człowiek czasem robi głupoty ale to nie powód jechać po kimś. Wink
Też czekam na Nepa ale nie daje tego poznać po sobie.

Tylko spokój nas uratuje. Wink

(27.11.2024, 14:20)Mglus808 napisał(a): Też znam wiele osób co po skarpetach chowa towar  Big Grin 
Aż mi się przypomniało jak gościu poszedł po alfie na sor bo się wysłowić nie mógł i chuj wie co jeszcze i wykurwil stamtąd jak zaczęli pytać czy coś brał  Podobno kultowa po alfie to zawsze miał problemy z mową nie on jeden w sumie  Big Grin

ja po alfie ledwo mówię jak mam w sklepie zakupy zrobić to przed wejściem mowę trenuje    Big Grin a i tak ledwo się wysławiam i cicho

RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - kot_kreskowy - 27.11.2024

Czeslawo 
Serio myślisz, że to z powodu braku ćpania? 😂
No nie.

(27.11.2024, 14:39)Czeslawo napisał(a): kot_kreskowy 

nie ma sensu wszystkich pouczać, 

Jasne, nie pouczam wszystkich, zresztą ja nikogo nie pouczam, tak naprawdę sram na to.

RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Firana - 27.11.2024

(27.11.2024, 16:22)kot_kreskowy napisał(a): Czeslawo 
Serio myślisz, że to z powodu braku ćpania? 😂
No nie.

Jasne, nie pouczam wszystkich, zresztą ja nikogo nie pouczam, tak naprawdę sram na to.

Serio albo jesteś zwykłym prostakiem  albo właśnie powinieneś odstawić rc. Stawiam na to pierwsze

RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Maniek - 27.11.2024

Proszę pisać na temat wątku, albo w ogóle nie pisać. Zbędne posty będą usuwane.