![]() |
|
Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka (/showthread.php?tid=4960) |
RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - monio - 27.11.2024 @"kot_kreskowy" czytaj uważnie i bez agresji coś Ci się w głowie pojebało ty odstaw symulanty czytam twoje ostatnie postu i agresja przez ciebie przemawia krytyki nie przyjmujesz w dupie ci się poprzewracało koleś Więcej snu proponuje RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Leśny_koteł - 27.11.2024 W dupie mi się już dawno poprzewracało, to prawda, natomiast reszta to nie agresja a nazywanie rzeczy po imieniu. Snu mi nie brakuje, ale miło że się troszczysz. RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - monio - 27.11.2024 Alesz proszę bardzo Milego Dnia RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Mglus808 - 27.11.2024 Też znam wiele osób co po skarpetach chowa towar Aż mi się przypomniało jak gościu poszedł po alfie na sor bo się wysłowić nie mógł i chuj wie co jeszcze i wykurwil stamtąd jak zaczęli pytać czy coś brał po alfie to zawsze miał problemy z mową nie on jeden w sumie
RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Inferno - 27.11.2024 Ja to samo, chce powiedzieć wiele ale nie da się. I jak ktos coś pyta to człowiek zapadł by sie pod ziemię, takie lęki,
RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Czeslawo - 27.11.2024 @"kot_kreskowy" Trochę przesadzasz i mówię Ci to po starej znajomości, nie ma sensu wszystkich pouczać, sam człowiek czasem robi głupoty ale to nie powód jechać po kimś. ![]() Też czekam na Nepa ale nie daje tego poznać po sobie. Tylko spokój nas uratuje.
RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - monio - 27.11.2024 (27.11.2024, 14:20)Mglus808 napisał(a): Też znam wiele osób co po skarpetach chowa towar ja po alfie ledwo mówię jak mam w sklepie zakupy zrobić to przed wejściem mowę trenuje a i tak ledwo się wysławiam i cicho
RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Leśny_koteł - 27.11.2024 Czeslawo Serio myślisz, że to z powodu braku ćpania? 😂 No nie. (27.11.2024, 14:39)Czeslawo napisał(a): @"kot_kreskowy" Jasne, nie pouczam wszystkich, zresztą ja nikogo nie pouczam, tak naprawdę sram na to. RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Firana - 27.11.2024 (27.11.2024, 16:22)kot_kreskowy napisał(a): Czeslawo Serio albo jesteś zwykłym prostakiem albo właśnie powinieneś odstawić rc. Stawiam na to pierwsze RE: Nie wykonał polecenia pielęgniarki w szpitalu. Po sprawdzeniu skarpetki, do 29-latka - Maniek - 27.11.2024 Proszę pisać na temat wątku, albo w ogóle nie pisać. Zbędne posty będą usuwane. |