Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5107) |
RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 02.01.2025 Jak będzie ta akcja zapoznania to sprawdzę. Na razie brak funduszy na cokolwiek. Wolnego napierdolił w robocie i siedź jak ten kołek w domu...🤬 RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Mirosound - 02.01.2025 wiktororban Można powiedzieć, że moje doświadczenia są bardzo podobnie i nigdy nie zastanawiałem się nad głębia opisu. Tak jak ktoś tu ostatnio napisał , większość zjadaczy zamyka się w opisie profilu (eufo, speed) i chyba tak to jest i ze mną, ale staram się nadrabiać zaległości. Plusem może być to , że coraz bardziej otwieram się w opisach. Jednak do profesjonalnej recenzji jeszcze długa droga. Recka czy też osobisty opis 3FMC zamieszczona jest w dziale dotyczącym produktów ze sklepu HighlifeMarket RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - wwojtuss - 03.01.2025 czy to fake coco jest na nepie czy moze na jakims mmcku? RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Mirosound - 03.01.2025 Tutaj trzeba by było zwrócić się do włodarzy sklepu, żeby wraz ze zdjęciami umieścili krótki opis substancji (między innymi skład mieszanki) RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Czeslawo - 04.01.2025 (03.01.2025, 02:58)wwojtuss napisał(a): czy to fake coco jest na nepie czy moze na jakims mmcku?Siema, tak w ogóle – dawno Cię na forum nie było. Wracając do pytania myślę, że jest tu coś z coca-coli – przepis zna tylko kilkoro osób i się, nim nie dzielą. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 04.01.2025 HighlifeMarket Udzielisz info chociaż takiego czy to na stimie czy jakimś euforyku? To by było dużym ułatwieniem dla osób, które nie biorą np stymulantów bo psychicznie źle się po nich czują. Jeśli nie chcesz zdradzać całkowicie tajemnicy kucharza to napisz chociaż tak ogólnie. Oczywiście zrobisz co uważasz za słuszne, ja tylko zasugerowałem coś. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Mati7 - 04.01.2025 Na czym to jest zbudowane na mmc czy typowo stymulant ? RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 04.01.2025 (04.01.2025, 08:41)Lifeisbrutal napisał(a): HighlifeMarket Udzielisz info chociaż takiego czy to na stimie czy jakimś euforyku? To by było dużym ułatwieniem dla osób, które nie biorą np stymulantów bo psychicznie źle się po nich czują. Jeśli nie chcesz zdradzać całkowicie tajemnicy kucharza to napisz chociaż tak ogólnie. Oczywiście zrobisz co uważasz za słuszne, ja tylko zasugerowałem coś.Ja lata temu pytałem jednego v o to co jest w której mieszance nie odpisał. Więc napisałem tak - w moim wypadku odpadają produkty : a, B, C i D. Która mieszanke wziąć, żeby się nie nadziać na to. I wysłał mi takie zestawy, że było git. RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 08.01.2025 Co to combolino, co w tym siedzi? Kurde 2 tyg na forum mnie nie było i zmiany jakieś widzę RE: Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 08.01.2025 Sniffiarz97 Nie wiadomo..vendor nie napisał co jest w tym dokładnie. |