Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta (/showthread.php?tid=5171) |
RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - horsii - 11.01.2025 JureKiler masz napisane Cytat:Wells wkrótce po zatrzymaniu dowiedziała się, że omyłkowo skontaktowała się ze Stephenem Pettijohnem, śledczym z biura szeryfa hrabstwa Bay, znanym jako "PJ" z którym miała "poprzednią interakcję", według policji. (...) Szczegóły poprzedniej interakcji Wells ze śledczym nie zostały opisane w oświadczeniu pewnie juz go miała zapisanego bo gdzieś tam udawał dilera bawił sie w tajniaka i czekał na wiadomości tego typu. RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Lifeisbrutal - 11.01.2025 Ale się wjebała jak śliwka w kompot... RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - LOBO - 11.01.2025 A coz to za clickbaitówki ;-) a nie mogla powiedzieć ze to pomylka i sucharek karolek !? ;-) cos mi to pachnie szietem fake'owym Lifeisbrutal no dobra, ale wielu osobom zdarzylo sie wyslac wiadomosc do zlej osoby, szczegolnie jak sie jest uriobonym ;-)... przyznałbyś sie psiurom, ze nazwa jest podobna do nazwy Twojego dylera...nosz kierwa bez przesady ;-) RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Turbochuj - 11.01.2025 (11.01.2025, 17:58)BSztywnyMisza napisał(a): Tez ostatnio jakas dziwna sytutacje mialem jakis koles do mnie w pracy zadzwonil i mowi czy mam dalej to jaranie co mu w bramie sprzedawalem a typa nawet nie znam ani zadnej takiej sytuacji nie bylo XDD moze to jakis jej kolega dzwonil do mnie Tajnych burków wataha haha🙃 RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Lifeisbrutal - 11.01.2025 (11.01.2025, 18:08)LOBO napisał(a): A coz to za clickbaitówki ;-) a nie mogla powiedzieć ze to pomylka i sucharek karolek !? ;-) cos mi to pachnie szietem fake'owym Jest napisane, że ma problemy z posługiwaniem się telefonem to pewnie z wyslownieniem i kumatym wytłumaczeniem pewnie też by miała. RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - EmStO - 11.01.2025 mowi sie peszek xD ja kiedys do kuratorki wyslalem sms ale nie zczaila ocb RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Inferno - 11.01.2025 No to pięknie I statystki rosną RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Lifeisbrutal - 11.01.2025 Nie rozumiem was ani jej jak możecie pisać takie rzeczy w smsach przecież to proste proszenie się o przypał.. Jak masz sprawę to dzwonisz.. RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - EmStO - 11.01.2025 Nie doslownie ja wiedzialam ocb i odbiorca tez by wiedzial ale kuratorka juz nie RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Heluuupiarz - 11.01.2025 Lifeisbrutal przeciez dzwonienie to wiekszy przypal niz sms lol chlopie jak cie trzasna po glosie to juz po tobie nie wywyniesz sie jak bedzie podsluch na telefonie z smsa mozesz sie zawsze wytlumaczyc ,ze pozyczyles komus tel i to on pisal smsa i nie wiesz kto to byl . |