Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta (/showthread.php?tid=5171)

Strony: 1 2 3 4

RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - horsii - 11.01.2025

JureKiler masz napisane 
Cytat:Wells wkrótce po zatrzymaniu dowiedziała się, że omyłkowo skontaktowała się ze Stephenem Pettijohnem, śledczym z biura szeryfa hrabstwa Bay, znanym jako "PJ" z którym miała "poprzednią interakcję", według policji. (...) Szczegóły poprzedniej interakcji Wells ze śledczym nie zostały opisane w oświadczeniu

pewnie juz go miała zapisanego bo gdzieś tam udawał dilera bawił sie w tajniaka i czekał na wiadomości tego typu.

RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Lifeisbrutal - 11.01.2025

Ale się wjebała jak śliwka w kompot...

RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - LOBO - 11.01.2025

A coz to za clickbaitówki ;-) a nie mogla powiedzieć ze to pomylka i sucharek karolek !? ;-) cos mi to pachnie szietem fake'owym

Lifeisbrutal no dobra, ale wielu osobom zdarzylo sie wyslac wiadomosc do zlej osoby, szczegolnie jak sie jest uriobonym ;-)...

przyznałbyś sie psiurom, ze nazwa jest podobna do nazwy Twojego dylera...nosz kierwa bez przesady ;-)

RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Turbochuj - 11.01.2025

(11.01.2025, 17:58)BSztywnyMisza napisał(a): Tez ostatnio jakas dziwna sytutacje mialem jakis koles do mnie w pracy zadzwonil i mowi czy mam dalej to jaranie co mu w bramie sprzedawalem a typa nawet nie znam ani zadnej takiej sytuacji nie bylo XDD Podobno kultowa  moze to jakis jej kolega dzwonil do mnie

Tajnych burków wataha haha🙃

RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Lifeisbrutal - 11.01.2025

(11.01.2025, 18:08)LOBO napisał(a): A coz to za clickbaitówki ;-) a nie mogla powiedzieć ze to pomylka i sucharek karolek !? ;-) cos mi to pachnie szietem fake'owym

Jest napisane, że ma problemy z posługiwaniem się telefonem to pewnie z wyslownieniem i kumatym wytłumaczeniem pewnie też by miała.

RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - EmStO - 11.01.2025

mowi sie peszek xD
ja kiedys do kuratorki wyslalem sms ale nie zczaila ocb

RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Inferno - 11.01.2025

No to pięknie 
I statystki rosną

Nie rozumiem was ani jej jak możecie pisać takie rzeczy w smsach przecież to proste proszenie się o przypał..
Jak masz sprawę to dzwonisz..

RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - EmStO - 11.01.2025

Nie doslownie ja wiedzialam ocb i odbiorca tez by wiedzial ale kuratorka juz nie

RE: Chciała napisać SMS do dilera, napisała do policjanta - Heluuupiarz - 11.01.2025

Lifeisbrutal  przeciez dzwonienie to wiekszy przypal niz sms lol Big Grin chlopie jak cie trzasna po glosie to juz po tobie nie wywyniesz sie jak bedzie podsluch na telefonie Big Grin 
z smsa mozesz sie zawsze wytlumaczyc ,ze pozyczyles komus tel i to on pisal smsa Big Grin i nie wiesz kto to byl .