Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? (/showthread.php?tid=5180)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? - EmStO - 19.01.2025

mef od Esco albo highlife wymiata Smile

RE: Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? - Firana - 19.01.2025

(19.01.2025, 16:45)Bogdan Boner napisał(a): Polecam nie pakować się w nic, serio

O to, to

RE: Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? - Bogdan Boner - 20.01.2025

No to tak samo jak ze szlugami, jak jeszcze nie palisz to by mi jaja uschły za polecenie

RE: Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? - Mayka90 - 20.01.2025

Ktoś tu czegoś nie zrozumiał - nie jestem nowa . Nie próbowałam akurat rc . A doświadczenie w innych substancajach mam dość bogate Wink
(19.01.2025, 17:39)ToXic napisał(a): Mayka masz wyłączona możliwość PW. Włącz w ustawieniach i odezwij się wtedy do mnie. Jak będziesz miała problem z tym to najwyżej kontakt na GG 2773558

Odezwij się tak jak ci pisałem to ogarniemy odrazu sprawe z btc o całe te How to.

Nie mogę napisać wiadomości - może jstem za krotko na forum ? Wink Nie mam gg ale mam telegram - @mayka3la

RE: Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? - doxyou - 21.01.2025

No fakt, że najlepiej w nic się nie pakować. Ale jak już musi...

Jeśli koleżanka wywodzi się z pokolenia mdma/feta to najbardziej pewnie podeszłoby jej 3cmc od esco, czyli speed zrównoważony z euforią, więc tak jak połączenie fety z mdma...

RE: Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? - ToXic - 21.01.2025

Podstawowe zamienniki dla tych środków bez problemu tu na forum w sklepach partnerskich.
A Jeśli chcesz wszystko dostać w jednym miejscu to cebulka. Najprostszy sposób

RE: Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? - Martin - 22.01.2025

Mayka90 Jeżeli szukasz czegoś co działa podobnie do tych substancji to do zastąpienia mdma/pix czyli euforia i miłość do całego świata to interesują cię 4cmc/3cmc/4mmc/3mmc z tych podstawowych i szeroko dostępnych. Najbardziej godne uwagi jest 4mmc pełne przyjemności i pluszowości, potańcujesz i rozleje cię na kanapie jak będzie trzeba, choć wszystkie te substancje działają podobnie moim zdaniem ta jest najgodniejsza uwagi. Z ciekawostek możesz poszukać 5apb/6apb.
Popularnym odpowiednikiem dla fety będzie nep/hexen na forum widziałem też 3fmc, z amfetamin 2fma. Jeżeli szukasz jeszcze mocniejszych stymulantów to alfy jak a-pihp/mdphp chociaż te na początku bym odradzał. 
Zazdroszczę bycia wyzerowanym i życzę samych przyjemnych przygód w świecie RC  Big Grin .

RE: Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? - Nightmares - 22.01.2025

(19.01.2025, 00:31)Mayka90 napisał(a): Nie jestem nowa - raczej stara ale nie brałam rc . Raczej klasyki . Polecasz nie pakować się w rc ? Są … lepsze ?

A tak w ogóle :.. jak płacić bitcoinami ? Wyjaśni mi to ktoś jak dwulatkowi ? Mam konto polskie , zagraniczne i PayPal .

Tak - sa lepsze. Maja wiekszy potencjal uzalezniajacy i jakies cisnienie na fete albo emke, to przy tym jest nic, wrocilem po 2,5 roku do cpania, sprobowalem pierwszy raz rc i mam za soba 4 miesiace cpania, a w tym okresie zjedzone okolo 110g ketonow - glownie mefa i ortomefa, recki dopy i sero popalone, caly rozjebany jestem. To juz jest wiekszy kaliber dragow niz jakas feta imo.

RE: Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? - Firana - 22.01.2025

@Nightmares czym jest ortomef, jakbyś mógł pokrótce...

RE: Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ? - Nightmares - 22.01.2025

Firana 2mmc, pierwszy keton, ktorego sprobowalem i wpadlem w ciag, bo w holandii to mozna nadal zamowic legalnie przez neta, dycha za 70 euro, 1-3 dni i paczuszka jest