Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Uwaga OSZUST na forum - DGEloV - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Uwaga OSZUST na forum - DGEloV (/showthread.php?tid=5213)

Strony: 1 2 3

RE: Uwaga OSZUST na forum - M7G9O - 23.01.2025

Nie bronię "wyjebkowicza" tylko uprzejmie donoszę na fermenciarza.  Angel

RE: Uwaga OSZUST na forum - Epsiakos - 23.01.2025

Ale to ze DGelov jest wyjebkowiczem mnie ani nie dziwi a zarazem jest bardzo prawdziwe bo juz podobno szukal wczesniej kogos do wyjebania. Wiec teraz bede go mial na oku ja.

M7G9O A ciebie kolego, jak jeszcze raz przylapie na zebraniu o plusy to ostrzegam ze ci skasuje do 0 wszystkie oceny, tak dla zasady

RE: Uwaga OSZUST na forum - M7G9O - 23.01.2025

Jeszcze może zarzucę statementem. 0,5 XMR dla @"LOBO"  jeśli merytorycznie wytłumaczy te przeokropne oszczerstwa, które skierował w moją stronę i które to zepsuły mi poranek. Zastrzegam sobie prawo, do oceny tej merytoryczności, bo podejrzewam, że może mieć tu swoich zwolenników.  Podobno kultowa

Epsiakos zapytałem, zanim przeskrobałem, nikt nie zabronił, szczur nie przeczytał regulaminu, ale obiecał posypać głowę popiołem, jeśli go złamie, bo jego nieznajomość nie zwalnia go z jego przestrzegania, więc sypię. Wątek, w którym to uczyniłem zostanie zaraz zedytowany.

Edit. A no tak, na edycję albo usunięcie już za późno. Usuń mi ten jeden post i jeden wątek gdzie dochodzi do żebrów, w imię zasad. Jeśli mogę prosić rzecz jasna Sick

RE: Uwaga OSZUST na forum - Inferno - 23.01.2025

Apropo opinii o samplach to ja już raz napisałem w tym wątku:
https://dopal.org/showthread.php?tid=2365&pid=116789#pid116789

I od dawna wiedziałem jak on prosferuje. Może i vendorzy nie stracili nie wiadomo ile na nim wysyłając sample ale zabiera on możliwość testowania userom którzy naprawdę są zaangażowani w całość życia na forum.

Zresztą od Escobara też pobiera nagrody a opinii żadnych nie widać a napisane jest wyraźnie w regulaminie nagród że użytkownik musi napisać recenzje odczynnika.

Co do wyjebki to się nie będę wypowiadał bo ja mam zasadę żeby nie handlować z osobami z internetu gdzie ich nigdy nie widziałem na oczy. 
Inaczej ma się sprawa kupna od sklepu internetowego, zawsze jest ryzyko ale gdy są sprawdzone sklepy takie jak tu w partnerskich to ryzyko jest mniejsze.

Nie rozumiem też działania "handlowania" przez userów którzy na codzień się tym nie zajmują, kupujący to jeszcze pół biedy ale wjebać się na zarzut handlu do 10 lat pozbawienia wolności żeby ożenić heńka czy nepa i zarobić na tym 200zł, gra nie warta świeczki.

Pozdro

RE: Uwaga OSZUST na forum - Maniek - 23.01.2025

(23.01.2025, 03:45)LOBO napisał(a): DGEloV cho no tu ze scierą i tluamcz sie gesto...ale lepij by argumenty byly mocarne i niepodwazalne...swoja droga jego emchanizm postow i tera wał ten...to dzialanie ala debil666;-)
a co to za dragi czyzby benzooo?? moher

i w sumei by sie zgadzalo ostaatni walek...debila to czerwiec z benzoo slynny ...a dgelove...zalozyl konto w lipcu...a moderacja i adres IP...?? podobne tych kretynow

i M7G9O to prawdopodbnie rownie on ;-) klony i dlugie bajkopisarskie opowiesci dziwnej tresci ;-)

Nie, to nie jest Diabeuu666 na 100%  A jeśli chodzi o tego drugiego użytkownika to również nie jest Diabeu, ale domyślam się kim jest ta osoba.

RE: Uwaga OSZUST na forum - Heluuupiarz - 23.01.2025

• dajcie sie moze wypowiedziec drugiej stronie , a nie juz afery koperkowe krecicie 

RE: Uwaga OSZUST na forum - Inferno - 23.01.2025

Jest szansa, że ma zwała i nie aktywny w życiu, może odeśle kase albo temat to fakt dlatego nie chcialem sie wypowiadać.

RE: Uwaga OSZUST na forum - Firana - 23.01.2025

(23.01.2025, 15:47)Inferno napisał(a): Nie rozumiem też działania "handlowania" przez userów którzy na codzień się tym nie zajmują, kupujący to jeszcze pół biedy ale wjebać się na zarzut handlu do 10 lat pozbawienia wolności żeby ożenić heńka czy nepa i zarobić na tym 200zł, gra nie warta świeczki.

Pozdro

Też tego nie mogę pojąć 😀

RE: Uwaga OSZUST na forum - DGEloV - moher - 23.01.2025

Żeby jeszcze było zabawniej to ów "handlarz" na początku prowadził że mną rozmowę SMS przez privnote, a później już jawnie używając nazw danych RC bez żadnego ukrywania.

Trochę mnie to zdziwiło. Jestem nowy w tym temacie ale BHP staram się przestrzegać. Pomyślałem że gość w huj wyluzowany ale chyba wie co robi . Przecież psiarni wystarczyla by ta wymiana zdań żeby go zgarnąć. Podsumowując, uczmy się na błędach, ale najlepiej cudzych.

RE: Uwaga OSZUST na forum - kot_kreskowy - 23.01.2025

No nieciekawa sytuacja.
Był moment, że sam zagadałem do niego o tego nepa, na pierwszą wiadomość odpowiedział normalnie, natomiast kiedy poprosiłem o zdjęcie tego nepa to już odpowiedzi nie otrzymałem.

No cóż, nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy względem tego gościa.
A takie sytuacje sprawią tylko, że zaufanie do użytkowników będzie w przyszłości ograniczone.

DGEloV nie bądź chujem, rozlicz się jak wziąłeś pieniądze.