Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd (/showthread.php?tid=5265)

Strony: 1 2 3 4

RE: Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd - Tornado1987 - 06.02.2025

(05.02.2025, 23:26)moher napisał(a): Tylko pamiętaj pisz z privnote a nie czasami z "prlwlnote" lub inny podobnych bo odpowiedzi nie dostaniesz
Witam Niestety mimo zaleceń privo proton itd dalej nic zobaczę może dziś dodadzą odp. Wrazie czego jest jakaś alternatywa? Dla tego sklepu ? Nie ukrywam że wolałbym ten bo mają to co potrzeba ale może jest jeszcze jakiś z podobnym asortymentem?

RE: Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd - Lifeisbrutal - 06.02.2025

Tornado1987 Jeśli czekasz dłużej niż dzień/da to napisz jeszcze raz. Czasem wiadomości znikają gdzie a natłoku innych.

(06.02.2025, 04:57)Lifeisbrutal napisał(a): Tornado1987 Jeśli czekasz dłużej niż dzień/da to napisz jeszcze raz. Czasem wiadomości znikają gdzie a natłoku innych.

Ok dzięki
(06.02.2025, 04:57)Lifeisbrutal napisał(a): Tornado1987 Jeśli czekasz dłużej niż dzień/da to napisz jeszcze raz. Czasem wiadomości znikają gdzie a natłoku innych.

Witam no niestety pisałem już któryś raz dalej nic także muszę chyba szukać innego sklepu ktoś może coś polecić

Witam ktoś jakieś sugestie alternatywę dla sklepu highlife z podobnym asortymentem niestety highlife nie odpowiadają

RE: Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd - Rweqerew333 - 06.02.2025

Zapierdol mają.

RE: Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd - Czeslawo - 06.02.2025

(06.02.2025, 06:03)Tornado1987 napisał(a): Ok dzięki

Witam no niestety pisałem już któryś raz dalej nic także muszę chyba szukać innego sklepu ktoś może coś polecić

Szukasz Tusi, Mef, Feta, Coco – oni mają tylko dwie rzeczy z wymienionych, czyli Tusi i Feta w paście i w prochu.

Koks + Mef to raczej szukaj przez cebule na DM, bo to raczej nie jest standardowy asortyment w clearnecie. Wink

RE: Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd - smakosz - 06.02.2025

Czeslawo chyba chciałeś napisać koks + meth a nie mef bo mefa mają @"HighlifeMarket" i Escobar

RE: Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd - Czeslawo - 07.02.2025

smakosz 
Oczywiście czytałem akurat recenzję mefa i podprogowo tutaj napisałem mef zamiast meth – dzięki za czujność!  Wink

RE: Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd - Tornado1987 - 07.02.2025

Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Ja chciałem  narazie sprawdzić jakość Amfy i  tusi. Dowiedzieć  się czy na De też paki latają  zobaczyc czy dobrze pakują bo z Escobar super było. Czy są zniżki przy większych ilościach .Poprostu sprawdzić sobie sklep zanim wleci większe zamówienie.Mówicie że zapierdol mają to poczekam jeszcze ale to już 4dzien  bez kontaktu tak że myślałem że może sklep już nie działa czy coś.

RE: Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd - doxyou - 07.02.2025

Tornado1987 

A jesteś pewny, że zrobiłeś wszystko, jak trzeba?
Proton mail + szyfrowanie wiadomości przez privnote. (sprawdź, czy nie prvlnote)