![]() |
|
Czystosc amfetaminy w Polsce na poziomie sredniej 15% - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Czystosc amfetaminy w Polsce na poziomie sredniej 15% (/showthread.php?tid=5267) Strony:
1
2
|
RE: Czystosc amfetaminy w Polsce na poziomie sredniej 15% - Leśny_koteł - 07.02.2025 @"M7G9O" Czysty? To znaczy jaki? Nie ma opcji żeby ktoś w tym kraju wyprodukował szuwaks czystości 90% Nie wierzę w takie bajeczki. A nawet gdyby komuś się udało to nikt nie pozwoli aby to wyszło na ulicę w takiej formie. Nie ma bata. Zdążyłem już poznać jak sytuacja się ma z tym gównem i po tym jak mi zwinęli ostatni dobry kontakt od fety, to teraz nawet nie szukam nowego bo to bez sensu, nue będę żarł odpadów. Nie ma dobrej fety i nie będzie. I chuj! Wolę wpierdalać zajebiste trójki i czwórki od szefa a niżeli katować się jakimś syfem zmieszanym z gównem i spermą sebixa. Smacznego
RE: Czystosc amfetaminy w Polsce na poziomie sredniej 15% - smakosz - 08.02.2025 (07.02.2025, 18:16)M7G9O napisał(a): @"kot_kreskowy" zgadza sie mordo na cebuli można dostać dobrą fryture tylko trzeba kupić u odpowiedniego vendora RE: Czystosc amfetaminy w Polsce na poziomie sredniej 15% - DarkSonia - 08.02.2025 trochę stane po stronie @"kot_kreskowy" bo w sumie dobrze prawi - dokładnie tak "ogólnie jest" ale nawiązując do tego co pisałam wcześniej i tak wszystko będzie zależało od osiedlowego Kazia czy ew. od tego co Kazio dostanie od swojego vendora. Do tego dodam, iż wpis kota mnie trochę oświecił i zauwazyłam, że na imprach jak wgl. sie cos pojawia to praktycznie nie ma fety a jak jest temat, to każdy narzeka ogólnie na jakość i zawsze jakiś kryształ ogarnia zamiast białej damy. co do tych procentów - ja bym się tak nad nimi nie rozwarstwiała na sląsku może byc 20% na stolicy może 30% a przypadkiem koło białoruskiej granicy jakies 65% to jest loteria i chęci tego, któ akurat wyszedł z paki ( bo większośc tych dobrych znanych chemików jeszcze ponoć siedzi ) ale to już niedługo - takie słuchy krążą
RE: Czystosc amfetaminy w Polsce na poziomie sredniej 15% - doxyou - 08.02.2025 DarkSonia Z kotem to nieporozumienie wynikło pewnie dlatego, że on miał na myśli towar uliczny, a ja towar z darka, gdzie wiadomo, że nie każdy ma dostęp. Co do tego oświecenia na temat jakości towaru. Przypomniała mi się sytuacja z jakiegoś głupkowatego serialu "policjanci z sąsiedztwa" (niemniej jednak to jest akurat dokument, a nie paradokument). Zatrzymali typa z białym proszkiem, skuli go, zawieźli na komendę. Na komendzie zbadali proszek i wypuścili typa do domu, bo testery nic nie wykazały. Chlop miał szczęście w nieszczęściu. Ojebali go na towarze i dali mąkę albo kofeinę zamiast fety, a z drugiej dzięki temu uniknął wyroku. W każdym razie ta sytuacja potwierdzałaby to co mówił kot, że na ulicy czystość to kilka procent. |