![]() |
Konkurs chochliczny - season one - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Konkurs chochliczny - season one (/showthread.php?tid=5277) |
RE: Konkurs chochliczny - season one - Demilich - 10.02.2025 To był sarkazm ![]() Przeczytaj to jeszcze raz i pomyśl czy to na serio xD Przecież widzę co ten chochlik odwala ostatnio na forum ![]() Wpisałem w google najlepsze komplementy i zrobiłem to dla jaj, nie chcę nic za 60zł ![]() Plasterek pomarańczy, bardziej jak skórka cytryny ![]() RE: Konkurs chochliczny - season one - Chochlik - 10.02.2025 Lifeisbrutal Ta, a jakbym Tobie wysłał to nie widziałbyś problemu xD RE: Konkurs chochliczny - season one - Lifeisbrutal - 10.02.2025 Chochlik Ja przestaje ćpać więc o czym ty do mnie piszesz. Weź się jebnij w czółko. RE: Konkurs chochliczny - season one - Chochlik - 10.02.2025 Lifeisbrutal Spokojnie, dopiero nie ćpasz kilka dni + dobrze Cię znam. RE: Konkurs chochliczny - season one - Lifeisbrutal - 10.02.2025 Chochlik Nie ćpam już dwa tygodnie, zresztą zaczynam pracę i nie mam zamiaru ćpać. Także dwa w bok ode mnie. I chuja wiesz tyle ci powiem. RE: Konkurs chochliczny - season one - Chochlik - 10.02.2025 Demilich Właśnie wyleciałeś z konkursu. Lifeisbrutal Nie od dziś jestem na forum xD RE: Konkurs chochliczny - season one - LOBO - 10.02.2025 Kolega Demilich to chyba te smiszne popierdolki analogow kwasiorkow mu popalily styki, a taki oswiecony mial byc...a ciezko go odroznic od rumuna, ktory pucuje swym brudnym, zgnitym jezorem kierpce kazdego dnia o 6 rano...;-) a co do chochliczka...to nabieracie sie na jego tanią prowokacje, i owija Was wokół paluszka niczym male dzieci, gosc ktory niby nie cpie i leczy sie psychiatrycznie po odstawieniu dragow. Jeszce nie tak dawno nazwal wszystkich...szczurami, ktore sie rzucily na sample...bo nie zdazyl sie zalapac u hajlajfa, na akcje sampelkowa darmoche ;-) JEszcze może zamowcie jakie dragi u niego, może przyśle, a może bedzie na MAjorce ![]() RE: Konkurs chochliczny - season one - Chochlik - 10.02.2025 @"LOBO" Tania prowokacja to Twoje wypociny, na które nie zamierzam się dać sprowokować. RE: Konkurs chochliczny - season one - DarkSonia - 10.02.2025 @"LOBO" +1 RE: Konkurs chochliczny - season one - Demilich - 10.02.2025 (10.02.2025, 13:21)LOBO napisał(a): Kolega Demilich to chyba te smiszne popierdolki analogow kwasiorkow mu popalily styki Popaliło styki potwierdzam, jeszcze nep i kanna do kwasów, tam już nie ma styków xD Dziwne że dopiero teraz zauważyłeś, jaki ja oświecony? Raczej odklejony ![]() I prosze nie obrażać rumunów, jak napisałeś oni się myją a ja siedzę zarzygany. Tylko nie rozumiem w jakim kontekscie to piszesz, ja tu dla jaj się wypowiedziałem sarkastycznie a tu jakieś afery, nie wiadomo po której stronie co Jeżeli coś źle napisałem to przepraszam to miały być żarty Ale na koniec coś muszę dodać, bo jak piszesz o oświeceniu no to sorry, ja tu wrzucam odklejki oświecenie nie istnieje |