![]() |
UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT (/showthread.php?tid=5297) |
RE: UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT - M7G9O - 16.02.2025 kot_kreskowy Ty masz swojego Sira Hopkinsa, ja mam swojego murzyna Murphyego i możemy tak dyskutować do rana. Koncerny tytoniowe mają dowody i badania potwierdzające to, że papierosy elektroniczne są bardziej szkodliwe od analogów, a firmy produkujące papierosy elektroniczne mają dowody i badania, że to analogi są bardziej szkodliwe. Z Bogiem. RE: UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT - kot_kreskowy - 16.02.2025 (16.02.2025, 20:32)M7G9O napisał(a): Co do tematu, to znam historię laski która wyleczyła haluksy mówieniem sobie codziennie przed snem "mam piękne stópki i idealnie proste palce" czy coś w tym stylu. Zero prawdy. Moja matka ma haluxy, (zresztą po niej odziedziczyłem szerokie stopy), widziałem jak to wygląda i jest to po prostu kość wyjebana na bok palucha, tego nie da się wyleczyć ani chemicznie ani tym bardziej pierdoleniem o ślicznych stópkach XD Jedynie operacja. (16.02.2025, 20:40)M7G9O napisał(a): kot_kreskowy Ja tylko przedstawiam przykład alkoholika a do ciebie jak widać nie docierają zbytnio argumenty. Zresztą nie pierwszy raz. RE: UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT - LOBO - 16.02.2025 (16.02.2025, 20:32)M7G9O napisał(a): @"LOBO" No nie co do haluksow to badzmy powazni nosz kurwa, jeszce moze reka jej odrosla po amputacji... ![]() No wlasnie to jest problem tutejszych uzytkownikow (i nie mowie o Tobie, bo calkiem rozsadnie piszesz) im sie zawsze cos..." wydaje mnie sie" ;-) nie poparte jest to wiedza ani badaniami, faktami, dowodami, czy przetestowane na sobie... i pindola od rzeczy o czyms, o czym nie maja bladego pojecia... a jako zagorzały empiryk😎, przetestowalem organoleptycznie te technike po przeczytaniu tej książki;-) i jest to bardzo indywidualna kwestia..na mnie to nie dziala...ja rozumiem o co Ci chodzi...podejscie empatyczne do siebie i auto-motywacja etc. inne pierdoly...jak sie katujesz wewnetrznie, ale jestem maly brzydki quasimodo, to zaczynasz w to wierzyc;-) co do GHB... nigdy z alko nie mialem problemu, i nie ma bardzo w nim gustuje...obecnie w ogole nie pijam, a z gieblem no coz...nic tak nie poczochralo mym ryjem o beton(metaforycznie i doslownie) z substancji psychoaktywnych, jak stary dobry gebels, to byl blitzkrieg ajk w 39 roku;-)...nomen omen firmy BASF neimeickiej, ach Ci naziole, to byla big toxic love od pierwszego wejrzenia, z absolutna wzajemnoscia...pierwszy raz i ostatniw zyciu...dlatego zawsze mowie iz wierze w milosc at first sight ;-) kot_kreskowy no wlasnie moja racja jest racjejsza nizeli Twojsza ;-) w punkt... no odnies sie do tego myster ;-) RE: UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT - M7G9O - 16.02.2025 (16.02.2025, 20:45)kot_kreskowy napisał(a): Ja tylko przedstawiam przykład alkoholika a do ciebie jak widać nie docierają zbytnio argumenty. A Ty nie pierwszy raz uważasz, że Twoja racja jest najtwojsza i tylko Ty ją masz. Nie do każdego docierają argumenty, które docierają do Ciebie. Przede wszystkim, wyobraź sobie, że są różni ludzie, różne organizmy i różne stany psychiki ludzkiej. Piłem 6 lat prawie dzień w dzień, teraz piję maksymalnie raz w miesiącu i nie powoduje to u mnie powrotu do nałogu. Chyba że jesteś na tyle święty, że picie 1-2 razy w miesiącu również nazwiesz alkoholizmem. Przykład o haluksach był dla beki. Popatrz, kolega niżej wyłapał i nawet zrozumiał, jaki był przekaz. Może dlatego, że przyjmuje do mózgu zdanie innych i nie uważa swojej racji za jedyną słuszną? Może wytłumaczę Ci to na przykładzie. Nie piję powiedzmy 2 miesiące ale na każdym mitingu powtarzają mi, że dalej jest alkoholikiem. Mój mózg wytwarza sobie usprawiedliwienie typu "skoro i tak jestem alkoholikiem i mówią mi, to nawet na mitingach to idę się napierdolić, bo nic to nie zmieni" Brzmi to abstrakcyjnie, ale Ty akurat powinieneś dobrze wiedzieć jak działa mózg i auto sugestia osoby uzależnionej. RE: UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT - kot_kreskowy - 16.02.2025 (16.02.2025, 21:27)LOBO napisał(a): nosz kurwa, jeszce moze reka jej odrosla po amputacji... Ja pierdole... Lobo, zrobiłeś mi tym dzień 😎 Czyste złoto 👌 M7G9O O czym ty kurwa do mnie pierdolisz XD Ty masz za każdym razem jakieś wytłumaczenie, a to dla beki, a to może jebnę w cytat, a tamto to w ogóle jajca tylko były... Dla własnego spokoju takich idiotów jak ty trzeba blokować czego żałuję że nie zrobilem wczoraj. Wypi******************* RE: UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT - M7G9O - 16.02.2025 kot_kreskowy Wczoraj to my nawet nie zamieniliśmy zdania w żadnym wątku, więc ewidentnie popierdoliły Ci się osoby. ![]() Adios. RE: UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT - LOBO - 16.02.2025 kot_kreskowy M7G9O ja to rozsadze PAnocki szlachta...kotek jako senator i chuckuś norris forum, badz madrzejszy i przytul pluszaka z biedry;-) a Ty myster M7..no odkręcanie kota ogonem ze to bylo dla beki;-)...no wiesz no, nie wiem no...troszku niezręcznie to wyszlo ;-) eufemistycznie mowiac a teraz do kata marsz pazausta obydwoje do odwolania ![]() RE: UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT - kot_kreskowy - 16.02.2025 @"LOBO" Masz pan rację, trzeba być madrzejszym. Tym razem będę mądrzejszy niż wczoraj i od razu wyjebałem go na ignora😎 RE: UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT - Bogdan Boner - 16.02.2025 Nie ma gorszej używki niż alkohol RE: UK: Będą badania nad leczeniem alkoholizmu za pomocą DMT - LOBO - 16.02.2025 kot_kreskowy Rozumiem szanuje...widze ze dyskusja na "wyzszych" obrotach znow polegla w gruzach...takze mam propozycje na jutrzejsze pytanie dnia...a mainowicie... "Wasze rekordy w najdalszej ejakulacji/squirtingu" (mierzone w centymetrach ) |