Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Skandal w policji. Funkcjonariusze członkami grupy przestępczej! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Skandal w policji. Funkcjonariusze członkami grupy przestępczej! (/showthread.php?tid=5317)

Strony: 1 2 3

RE: Skandal w policji. Funkcjonariusze członkami grupy przestępczej! - Blade12 - 21.02.2025

Rweqerew333 jest dużo psów skorumpowanych

RE: Skandal w policji. Funkcjonariusze członkami grupy przestępczej! - kurvvisko - 21.02.2025

Dokładnie tak. Osobiście wkurwia mnie taka hipokryzja jak w tym wypadku, policjanci dilują, często też sami zażywają, ale nie przeszkadza im, by łapać ludzi za dokładnie te same czynności.

RE: Skandal w policji. Funkcjonariusze członkami grupy przestępczej! - DarkSonia - 21.02.2025

z ta hipokryzją strzał w dziesiątkę...
ale jak np w mediach sie mówi, że diler przyczynił się do śmierci tego czy tamtego osobnika to jak to ogarnąć rozumem?
diler? a może on sam? a możę koledzy go zmusili? a może nikt go nie zmusił tylko wewnętrzny głos powiedział? 
a może jakis influencer coś tam coś tam i przez niego to i tamto
a może to wina forum, na jakim przebywał? a może kurwa właśnie, przez to że nie przebywał na takim forum jak to był nie świadomy tego co bierze i może by własnie tego nie wziął i by nie zmarł? itd itd sramto tamto...
czasami pkt widzenia zależy od pkt patrzenia.
no ale pies - też człowiek - jak się to mówi. Big Grin

RE: Skandal w policji. Funkcjonariusze członkami grupy przestępczej! - kurvvisko - 21.02.2025

Ja wychodzę z założenia, że chcącemu nie dzieje się krzywda. Jeśli nie potrafi się obchodzić z takimi specyfikami, to niech nie bierze.
I nie mam na myśli tu dzieci, ani takich, którym celowo został sprzedany jakiś szajs, który to spowodował.

RE: Skandal w policji. Funkcjonariusze członkami grupy przestępczej! - DarkSonia - 21.02.2025

niektórzy kochają tzw. nowości
i to jest ich zguba, a raczej ich głupota.

Z tym się zgodzę. Ja się trzymam sprawdzonych specyfików, nie lubię też ich zdradzać.
Choć gdybym miał kogoś zaufanego, to pewnie bym czegoś nowego spróbował, gdyby zaproponował.

JA NAWET SOBIE NIE UFAM ( chociaż już powoli zaczynam )
a co dopiero komuś, zwł. jeśli chodzi o ćpanie
- chociaż w tej kwestii u mnie jest krótko, wystarczy na kogoś spojrzeć i wybadać jego zachowanie
- a dop. potem sięgać rad,

RE: Skandal w policji. Funkcjonariusze członkami grupy przestępczej! - tome3eqkks - 21.02.2025

A.C.A.B

RE: Skandal w policji. Funkcjonariusze członkami grupy przestępczej! - Bogdan Boner - 22.02.2025

To prawda, najciemniej jest pod latarnią

RE: Skandal w policji. Funkcjonariusze członkami grupy przestępczej! - kurvvisko - 22.02.2025

DarkSonia ja ufam bardziej innym niż sobie 🫥