![]() |
|
Heluupiarz - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Heluupiarz (/showthread.php?tid=5340) |
RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - snajper - 05.03.2025 PRZECIEZ TEN CWEL JAK ZOSTAL MODERATOREM TO PARE SKLEPOW POJECHALO NA WAKACJE NIE WIDZICIE TEGO WY GLUPIE CWELE/?? Rweqerew333 TY CWELU SRAM TWOJEJ MATCE DO MORDY NO I GDZIE TA KURWA WOJSKOWA /? PEWNIE JEBANY ZDAJE RAPORT NA TEMAT DUPALA RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - Epsiakos - 05.03.2025 cirekawe Nigdy nie byłem policjantem i nie zamierzałem być, ale ty za to byłeś od zawsze rozjebany Iq niższe od pantofelka bo nawet nie umiesz łączyć faktów
Heluupiarz - Epsiakos - 05.03.2025 Zbiorczy wątek dla Heluupiarza ktory zasmieca inne watki swoimi wysrywami RE: Heluupiarz - Leśny_koteł - 05.03.2025 XDDDDD RE: Heluupiarz - doxyou - 05.03.2025 (05.03.2025, 10:00)Epsiakos napisał(a): Zbiorczy wątek dla Heluupiarza ktory zasmieca inne watki swoimi wysrywami Czyli wrócił, a to nygus Myślałem, że dalej liże dupe temu jednemu Vendorowi
RE: Heluupiarz - Epsiakos - 05.03.2025 On zapomniał już że Escobara obrazal, mnie od policjantów wyzywa i oskarża że dwa sklepy znikły z mojej winy jak ja nawet moderatorem nie byłem wtedy, dopiero na dwa dni przed wyjebka żaby, bo duch w chuja poleciał dwa tygodnie wcześniej
RE: Heluupiarz - Leśny_koteł - 05.03.2025 Co to jest za bezczelny zakłamany troll to głowa mała XD Zwykły śmieć. RE: a-PVP - Opinie o produkcie - jaceknowaczek9191@gmail.com - 19.03.2025 dlatego zdjecia byly dodane po tak dlugim czasie , pewnie vendor liczyl na to ze jacys naiwni kupia w ciemno za taka cene ... i dziwna sytuacja ,ze vendor przed puszczenie towaru w obieg nie dal komus stestowac ... RE: a-PVP - Opinie o produkcie - jaceknowaczek9191@gmail.com - 20.03.2025 Epsiakos skad wiesz, ze to ten sam sort co na hypku i cebuli ?? jesli masz wyniki badan to wstaw prosze , no chyba ze rozkminiasz towar po zdjeciach ktore sa robione roznymi aparatami , swiatlem itp :D ... przeciez ludzie pisza tu ,ze towar nie przypomina apvp , jebie strasznie rozpuszczalnikami itp :) RE: a-PVP - Opinie o produkcie - Epsiakos - 20.03.2025 (20.03.2025, 16:38)jaceknowaczek9191@gmail.com napisał(a): Epsiakos skad wiesz, ze to ten sam sort co na hypku i cebuli ?? jesli masz wyniki badan to wstaw prosze , no chyba ze rozkminiasz towar po zdjeciach ktore sa robione roznymi aparatami , swiatlem itp Zaakceptowalem twojego posta Heluupiarz z kilku powodow, jednym z nich jest zeby ci odpisac wraz ze zdjeciem ale zauwazylem ze ktos juz wczesniej wrzucil. Nawiaze jeszcze do tego twojego smiesznego pierdolenia ze bylem wczesniej niby psem, ciekawa teoria tylko bledna i to bardzo no chyba ze bylem w wieku hmm 16 albo 17 lat. Co do samej apvp, to jest ten sam sort no chyba ze colabo bierze ta alfe zza oceanu ale watpie bo na cebuli jest identyczny sort jak u Highlife i Collabo a nadmienie ze ten od collabo probowalem i zapach maja identyczny tak samo jak konsystencje ![]() Tak wyglada sort od collabo ![]() A tutaj macie ten sam sort tylko ze od Highlife Sa to dokladnie te same substancje, z tego samego zrodla. Nie trudno naprawde bylo znalezc naprawde, zwlaszcza w polowie lutego chyba bylo trzech z czego jeden translatorem operowal i jakos szybko znikl, ale ilu by ich nie bylo to tylko jeden mial dokladnie taka apvp jak na zdjeciach A teraz Helupiarz, przestal bys pierdolic te swoje farmazony i obecnie wlazic w dupe vendorowi ktoremu do momentu bana odemnie ublizales publicznie tak na czacie, jak i w postach ktore jakby nie patrzec dalej sa w nie zmienionej formie a takze od paru osob dostalem screenshoty rozmow jak prowadziles swoja narracje odnosnie tego ze collabo = zaba itp itd. A tam mu tak mocno w dupe wchodzisz, ze juz nawet kostek nie widac nie mowiac o tym ze na hajpie na nas napierdalasz rowno a co chwila zakladasz kolejne nowe konta. Ciekawe czy colabo wie ze helupiarz z hajpa to ten sam co na dopalu go obrazal, bo z tego co widzialem na hajpie to bronisz sie rekoma i nogami twierdzac ze to nie ty. Bana pierwszego dostales za ublizanie uzytkownikom na czacie, mimo ze z poczatku pisalem ci bys przestal i skonczy sie na ostrzezeniu, no ale nie potrafiles swoim malym mozdzkiem pojac ze osoby rozmawiajace tam nawet nie braly cie pod uwage w tej konwersacji no ale chuj na pewno o tobie mowili Drugi ban polecial za to ze zaczales sapac do Esco z chuj wie jakiego powodu, ale podejrzewam ze standardowo nacpales sie i cie poschizowalo. Zalozyles nowe konto po paru dnaich jak Esco napisal ze bedzie Nep, oczywiscie probujac wlezc w dupe jak zwykle. Wiesz co, ty masz naprawde wiele wspolnego z ludzmi ktorzy korzystaja z "dobrodziejstw" art. 60 kk. Wystarczy popatrzec co piszesz, gdzie i jak i jaka narracje w danej chwili prowadzisz a to co wklepujesz w klawiature ma przedstawic dana osobe, forum, sklep czy co ci tam danego dnia nie odpowiada a potrzebujesz sie do kogos przymilic zeby w twoim przypadku dostac cos darmo w zamian za stek klamstw, tak jak bardzo czesto robia to zwykli konfidenci byle by zostac na wolnosci.Specjalnie dla ciebie z dniem jutrzejszym, poszukam wszystkich twoich postow i watkow jak wypowiadasz sie na vendora ktoremu teraz tak slodzisz Tak ci to forum nie pasuje i wszystko co z nim zwiazane, to na chuj tu wchodzisz nie mowiac o zakladaniu wymyslnych kont i probujac nie udolnie udawac kogos innego.Ah bylbym zapomnial, skoro juz mnie przedstawiasz jako tego psa nie majac zadnego dowodu na to nie mowiac o tym ze nie zgadza sie bardzo duzo rzeczy zaczynajac chociazby od tego kiedy trafilem do wojska, o czym nie raz pisalem ale do rzeczy - sklepy ktore rzekomo znikly z mojego powodu, to bardzo chujowo odrobiona praca domowa przez ciebie.Dwa ostatnie sklepy ktore znikly, zajebaly klasycznego Scama o czym doskonale przeciez wiesz Wiesz co, juz wole diabla i te jego naganiane posty poczytac, bo przynajmniej mozna sie posmiac od czasu do czasu, ale ty zwyczajnie masz bardzo smutne zycie a jedyne co podnosi ci samo ocene to twoje farmazony na innych, niczym zwykly dzieciak z prawiczym wasem ktory probuje przedstawic siebie jako najwiekszego prawilniaka po obejrzeniu prawdopodobnie paru filmow Vegi Zegnam cie wiec ozieble, a co do psow to widze ze szybko zapominasz kto nie tak dawno jeszcze straszyl psami w kierunku jednego z Vendorow na tym forum a no i zycze ci smacznego makowca bo jutro jakby nie patrzec Piatek Jutro po poludniu przeniose ten post, razem z reszta jego postow do odpowiedniego dzialu, alfa jest jak najbardziej aktywna podana sniffem bo jak pisalem jest to sort ktory jest w obiegu zarowno na innym forum jak i cebuli, przed vapowaniem zalecam zwyczajnie wysypac calosc zeby substancja troche "po oddychala" ewentualnie, korzystajac z watku w ktorym lukas pisal jak przeprowadzic oczyszczanie domowym sposobem. |