Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
CRYSTAL METH & MDPHP gdzie najlepiej - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: CRYSTAL METH & MDPHP gdzie najlepiej (/showthread.php?tid=5371)

Strony: 1 2

RE: GDZIE NAJELPEIEJ ? - Sunboy - 22.03.2025

(21.03.2025, 23:16)Bortak42 napisał(a): Szczerze. Odpuść sobie te substancje, bo bez doświadczenia to sobie krzywdę zrobisz.

To nie na wlasny uzytek Big Grin

RE: GDZIE NAJELPEIEJ ? - Lifeisbrutal - 22.03.2025

(21.03.2025, 23:16)Bortak42 napisał(a): Szczerze. Odpuść sobie te substancje, bo bez doświadczenia to sobie krzywdę zrobisz.

Jesteśmy na forum o dopkach, tutaj każdy bierze na własną odpowiedzialność.

RE: CRYSTAL METH & MDPHP gdzie najlepiej - M7G9O - 23.03.2025

Nigdy nie zrozumiem takich ostrzegaczy jak Ty.

Nie znasz chłopa, a z góry zakładasz, że nie ma doświadczenia. Zapisz się może do BHP albo do sanepidu. Tam takich szukają.

RE: CRYSTAL METH & MDPHP gdzie najlepiej - Sunboy - 23.03.2025

(23.03.2025, 00:19)👍🏽👍🏽👍🏽M7G9O napisał(a): Nigdy nie zrozumiem takich ostrzegaczy jak Ty.

Nie znasz chłopa, a z góry zakładasz, że nie ma doświadczenia. Zapisz się może do BHP albo do sanepidu. Tam takich szukają.

RE: CRYSTAL METH & MDPHP gdzie najlepiej - Bortak42 - 24.03.2025

Nie, a tak serio już do rzeczy to jest, co najmniej jeden vendor w clearnecie, co sprzedaje metę, ale na tym forum obecnie nie ma takich, co to sprzedają. Chociaż nie wiem, czy mam na myśli tego samego vendora, czy innego, o którym ktoś wspominał już.

RE: CRYSTAL METH & MDPHP gdzie najlepiej - Sunboy - 24.03.2025

(24.03.2025, 16:19)Bortak42 napisał(a): Nie, a tak serio już do rzeczy to jest, co najmniej jeden vendor w clearnecie, co sprzedaje metę, ale na tym forum obecnie nie ma takich, co to sprzedają. Chociaż nie wiem, czy mam na myśli tego samego vendora, czy innego, o którym ktoś wspominał już.

a jak moglbym sie tego dowiedziec? Smile

RE: CRYSTAL METH & MDPHP gdzie najlepiej - M7G9O - 24.03.2025

Jeśli mówimy o tym samym vendorze, to znajduje się on tutaj na forum w dziale "nieuczciwe sklepy" i znajduje się tam nie bez powodu.
Nie polecam się tam zaopatrywać.
Szczególnie że w przypadku metaamf próg zamówienia to 1500 zł.

RE: CRYSTAL METH & MDPHP gdzie najlepiej - Bortak42 - 24.03.2025

(24.03.2025, 20:29)M7G9O napisał(a): Jeśli mówimy o tym samym vendorze, to znajduje się on tutaj na forum w dziale "nieuczciwe sklepy" i znajduje się tam nie bez powodu.
Nie polecam się tam zaopatrywać.
Szczególnie że w przypadku metaamf próg zamówienia to 1500 zł.

Reklamuje go hypek chyba, ale różnie piszą o tym sklepie. Można kupić minimalnie 10 gram tego meth w jednym zamówieniu.

RE: CRYSTAL METH & MDPHP gdzie najlepiej - betonix - 26.03.2025

Mam dobrej jakości Meth z Meksyku , kupiłem 25g w darkwebie, moglbym odsprzedac troche, temat jest kosa, speed/eufo i zajebista stymulacja
[Obrazek: Screenshot-20250326-150145-Gallery.jpg]

RE: CRYSTAL METH & MDPHP gdzie najlepiej - Omnibus - 27.03.2025

betonix Nie podajemy numerów karty nawet jak to karta na słupa bo to wszystko są metadane, a z zdjęcia je usunąłeś bo nie chce mi się tego teraz sprawdzać a poza tym nie reklamujemy nic oficjalnie na sprzedaż tylko jak już to na priv.