![]() |
|
Eutanazja! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Eutanazja! (/showthread.php?tid=5421) |
RE: Eutanazja! - Leśny_koteł - 19.03.2025 Dobrze, niech to konto jest. Jednak ja muszę iść dalej, nie oglądać się za siebie. Nie da się iść do przodu gdy przeszłość, nawet podswiadomie, ale jednak ciągnie w dół. I pomimo sympatii do was, czas uciąć tą klefedronową pępowinę ![]() Możliwe, że kiedyś tu zajrzę, niczego nie wykluczam. Na razie daję sobie bana na tą część życia
RE: Eutanazja! - Metykatykot - 11.04.2025 ..♥️.. RE: Eutanazja! - 123456789 - 04.05.2025 Dzień dobry ćpuny 😎 Niespodzianka kutafony ![]() Wpadłem na chwilę podzielić się przemyśleniami i życzyć miłego dnia 😘 Maniek Epsiakos kej9 Lifeisbrutal Wszystko co chcę przekazać jest w załączniku. Życie bez tego kurwidołka jest o niebo lepsze ❤️ SERIO 😎 Lajfig, zostaw to forum i weź się za życie, za prawdziwe życie! Bo tu go nie znajdziesz. Posłuchaj Kota😘 POZDRO CHUJE
RE: Eutanazja! - 123456789 - 04.05.2025 Maniek Epsiakos Chciałem przy okazji napisać dobre słowo u hajlajfa bo robi zajebistą robotę ale niestety nie mogę. Coś nie trybi. No trudno. Trzymajcie się, bądźcie zdrowi i bezpieczni. Pozdro! Koteł😘 RE: Eutanazja! - doxyou - 04.05.2025 Musiałbyś chyba napisać gdziekolwiek pierwszego posta i dostać akceptację. Tak mi się wydaję. Pozdro kot. Powodzenia w detoksie.
RE: Eutanazja! - Chochlik - 04.05.2025 123456789 A miał nie ćpać xD RE: Eutanazja! - doxyou - 04.05.2025 A napisał coś, że ćpa? RE: Eutanazja! - Maniek - 08.05.2025 @"M7G9O" A nie słuchałeś na tym filmiku, co mówił kot na temat NEP-a? Pozdro kot, trzymaj się tam. Mimo wszystko trochę to smutne, że w taki sposób nazywasz całe forum, które wspólnie tworzyłeś z innymi użytkownikami. Choć z drugiej strony poniekąd rozumiem dlaczego tak mówisz. RE: Eutanazja! - Metykatykot - 08.05.2025 My tu gadu gadu My tu śmichu hihu Ja się kuźwa pytam Gdzie moje pieńc dychu? ![]() Swoją drogą podziwiam, że ktoś po nepie potrafi sobie iść na przechadzkę po lesie
RE: Eutanazja! - doxyou - 08.05.2025 Teraz obejrzałem Maniek Przemyślenia są poniekąd słuszne i zdaje się, że kot podjął dobrą decyzję, która mu służy. Ale myślę, że problemem u niektórych osób jest popadanie ze skrajności w skrajność... "Spędzałem na forum zbyt wiele czasu i nie pozwalało mi to cieszyć się życiem" >>> "Przestałem to robić, więc teraz forum jest złe, najgorsze i najlepiej wysadzić je w powietrze." "Za bardzo popadłem w nałóg i wiele przez to straciłem" >>> "Wyszedłem z nałogu, więc teraz będę demonizował ową substancję i stygmatyzował jej użytkowników." "Byłem kiedyś nie do końca porządnym człowiekiem" >>> "Więc teraz zamiast pracy etatowej w 100% poświęcę się wolontariatowi, a wszystkie swoje środki przekażę na zapewnienie dostępu do wody dzieciom w Afryce." To jak wpadanie z uzależnienia w uzależnienie. Kiedy uda wam się przestać robić coś, co chcieliście przestać robić to fajnie. Ale nie oznacza to automatycznie konieczności pałania nienawiścią do tej rzeczy i przewracania swojego życia do góry nogami, byle tylko znajdować w swoim funkcjonowaniu jak najwięcej przeciwności w stosunku do poprzedniego trybu życia. Czasami zaakceptowanie swojej przeszłości bywa pomocne.
|