![]() |
|
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: 1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji (/showthread.php?tid=5458) |
RE: 1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji - DarkSonia - 26.03.2025 no to skąd wiesz, że można łatwo przedawkować?
RE: 1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji - Czeslawo - 26.03.2025 Koks trudno przedawkować, bo szybko się kończy. No chyba że ktoś dysponuje budżetem 1500-2000 zł na imprezę to co innego.
RE: 1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji - DarkSonia - 26.03.2025 kurcze Czeslawo chciałam to zobaczyć - co Lifik napisze... bo ciekawiło mnie to info od niego... przy dawkach które zazwyczaj się smyra jak ketony ( takie 2-3 g na noc ) to koks wydaje się względnie lajtowy, zanim dojdzie do jakiegokolwiek przedawkowania to juz prędzej przesadzimy z 3CMC niz z takim koksem... który działa stosunkowo krótko - nawet krócej od mefa.
RE: 1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji - Lifeisbrutal - 26.03.2025 (26.03.2025, 17:16)DarkSonia napisał(a): no to skąd wiesz, że można łatwo przedawkować? Odnośnie przedawkowania odnosiłem się ogromnie, że nie ważne czy to koks czy klef przy posiadaniu takiej ilości łatwo o przedawkowanie. RE: 1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji - Inferno - 26.03.2025 Mieszkałem we Francji, złapali nas z kostką haszu, zabierają towar i chwila na komendzie i do domu. Później pewnie leci w obieg. W szoku byłem jak działa tam Policja, nie mówię o tym haszu już ale to są gangstery większe niż kryminalni u nas, Ci nasi to leszczyki przy tych z którymi miałem do czynienia. RE: 1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji - Czeslawo - 26.03.2025 @"Inferno" Gangi się czasem przenikają, przecież „nasi lubią” ludzi z Legii Cudzoziemskiej do określonych "zadań".
RE: 1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji - Szatan69 - 26.03.2025 Ło kurwa Rodak tyle koksu wiózł 😁 RE: 1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji - DarkSonia - 26.03.2025 (26.03.2025, 19:06)Lifeisbrutal napisał(a): Odnośnie przedawkowania odnosiłem się ogromnie, że nie ważne czy to koks czy klef przy posiadaniu takiej ilości łatwo o przedawkowanie. a co planowałeś kilo ożempić ? no w sumie masz trochę racji, jest towar, schodzi, no to czamu nie przyEbać kolejnej kreski... a co tam, gram po 400zeta yebac to
RE: 1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji - Rweqerew333 - 26.03.2025 Rozmawiamy tutaj o posiadaniu takiego pakunku. Wyobrażam sobie, że nabycie go miałoby polegać na znalezieniu go w krzorach. Wtedy to hulaj dusza piekła nie ma - co z tego, że 400 zł gram jak masz to za free. A koks krótko działa i kurde no... Ja bym pofrunął ![]() Tylko smaka narobiliście ![]() Ty w sumie ale co tak drogo. Serio 4 stówy? Raz zdarzyło mi się kupować - chuj wie czy to był w ogóle kox, ale było taniej. RE: 1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji - DarkSonia - 26.03.2025 wszystko zależy od miasta ... no i od tego kto Ci to sprzedaje - bo jak jesteś frelancerem, który se zadzwoni "po koks" do randomowego dostawcy to nie wiem ile tego koksu w koksie będzie tak na dzien dobry, a bardzo łatwo sie go kopie tak jak amfe z kofeinką i z kilograma robisz np 5 kilo ![]() kupisz za 100, kupisz też za 200 i za 400 ... pytanie co kupisz
|