![]() |
|
Punkty reputacji i nadużycia - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Ogłoszenia z forum (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=40) +--- Wątek: Punkty reputacji i nadużycia (/showthread.php?tid=549) Strony:
1
2
|
RE: Reputacja i kolesiostwo - Kajabuza - 27.05.2022 Nie wierzę. ![]() Osobiście z M100 nawet słowa nie zamieniłem, raz chyba oznaczyłem na czacie nawet nie odpisał a Yalaska znam tyle co na czacie i z wysłania Mu linka do koparki krypto. (: Czyżby kogoś bolało, że ktoś go wygryzie z podium? Owszem dałem dziś kilka lajków ale nie ma to znaczenia za bardzo kto dał dany komentarz. Dlatego z całym szacunkiem ale zaszła pomyłka. Przynajmniej jeśli chodzi o moją osobę. Haters gonna hate (: RE: Reputacja i kolesiostwo - Drakula - 27.05.2022 Widzę że robi się syf na tym forum RE: Reputacja i kolesiostwo - Zenez - 27.05.2022 Dobrze że posty z powitalni się nie będą liczyć a co do reputacji to się nie wypowiem RE: Punkty reputacji i nadużycia - EmStO - 27.05.2022 Kajabuza Ja to samo Ciebie znam tyle, że Twój nick znam i nic po zatym. Z Drakula Syf się robi bo go robią na siłę. Do tego patologia wyzwiska, szufladkowanie ludzi itp..... RE: Punkty reputacji i nadużycia - Alkopoligamia - 27.05.2022 Pełne poparcie dla administracji. Zrobiło się to męczące. Nic nie wnoszące komentarze oraz podbijanie postów. Rok temu zaczęła się moja przygoda na forach.Szukałam informacji znajdowałam temat i dostawałam tam odpowiedź bez potrzeby przewijania bezsensownych komentarzy. Sama tez zwracałam większą uwagę na posty , które miały większą ilość "plusów" bo były wartościowe a nie dane bo "MOGE DAĆ KOMU CHCE I ZA CO CHCE". Moja wiedza o RC jest dosyć skromna , więc udzielam się tylko tam gdzie mam coś wartościowego do wniesienia a gdzie indziej siedzę cicho by nie zaśmiecać
RE: Punkty reputacji i nadużycia - Agata22 - 27.05.2022 Trafione w stu procentach Pozdrawiam RE: Punkty reputacji i nadużycia - Szyderca - 27.05.2022 Ja tam się nie wpierdalam w żadne aferki koperkowe już, bo później nie chce kłuci się z kimś. Wolę żyć w zgodzie z każdym, a jak nie to chociaż go tolerować. A co do tego by nie dodawało postów z powitalni popieram. I pozdrawiam wszystkich miłego wieczoru. pokój bracia i siostry ! RE: Punkty reputacji i nadużycia - Kajabuza - 27.05.2022 Uff emocje opadły jak liście z drzewa. @"M100" tu akurat Tobie przyznam "niekolesioski" punkt za ten fragment o patologii, szufladkowaniu ludzi itd. To, że ktoś nie wie ile czasu półtrwania ma benzo coś tam nie znaczy, że dwóch ekspertów w tej dziedzinie powinno z niego kpić czy tam drwić (: Jak ma panować tutaj normalną atmosfera jak np na czacie leje się hejt i kwas bo ktoś dostał nagrodę albo lajka. Sam osobiście gdybym wszedł na jakiekolwiek forum a tam kije w dupach albo taka patola, że jeden drugiemu od "śmieci" wrzuca to chyba bym poczuł się zniesmaczony. Chyba nikt z Nas nie lubi przebywać tam gdzie jest nieprzyjemnie. Bardzo nieładnie. Ktoś mądry kiedyś powiedział. Chamstwo świadczy nie rzadko nie o osobie która go doświadcza a o chamie. (: Pozdrawiam normalnych Ludzi
RE: Punkty reputacji i nadużycia - Pazyfea - 27.05.2022 dobra decyzja
RE: Punkty reputacji i nadużycia - KACPER - 28.05.2022 Nie wiedzialem, ze bedzie z tego takie halo, rzucilem Yalaskowi 6 plusikow, a niech chlopak ma! |