Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
intel-Niemieczek - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: intel-Niemieczek (/showthread.php?tid=5573)

Strony: 1 2 3

RE: intel-Niemieczek - filat - 28.04.2025

Ja wszystko zrozummiem ale zeby uwziazc sie na kogos to troche przesadz do tego zanim bede mogl pisac na czacie to nie wiem ime minie z tym req333~ 
Co do Sklepu nie jestem z nikim w zmowie temat ma lepszy bo jadlem Sample troche uwzieli sie na niego
Mam okolo 25 punktow reputacji bez Ciebie a stonuje jednak z duzej bo mam bo mam szacunek do kazdego nawet Cie ale odjeta przez Ciebie znowu reputacja juz -9 lacznie nie wrozy Cie dobrym graczem...

RE: intel-Niemieczek - Rweqerew333 - 28.04.2025

(28.04.2025, 01:46)filat napisał(a): Czy te'n uzytkownik jest normalny odjal mi teraz 3 krotnie reputancje po odrobieniu jej wczesniej 5 razem ponad 20 pkt...
Odebral mi po prostu nagrode chyba xD 3 gramow

Ty to chyba jednak bardzo nie chcesz tej nagrody xD

Znowu kłamiesz, bo nie miałeś 20 punktów nigdy. Przypomnę, że za kłamstwa Cię nie lubię. To nie pierwszy raz. 

Odjalem reputację zgodnie ze swoim sumieniem. W tym za idiotyczne posty.

A w temacie marka: od początku zauważyłem niecodzienne "tłumaczenia" z translatora typu słowa "część" zamiast "cześć" a jego wypowiedzi przypominają bardziej yalaskowe esperanto niż rozmowę z Niemcem. Podzielam opinie, że ten vendor pojawił się tutaj tylko żeby namieszać i narobić przypału. Ktoś ma sobie niezłą bekę odpierdalając tą kaszane jako intelMark - nawet Chochlik mu przyklaskuje. Wątpię, że ten przedsiębiorca jakkolwiek był nastawiony na zysk, bo jak juz wspominałem - dzieciom w przedszkolu lepiej idzie zabawa w sklep.

Nic tylko zbanować i wyjebać.

Imo sklepy powinny tu mieć też jakieś reguły / regulamin narzucony przez patrona w tym punkt o nieujawnianiu danych swoich klientów.
filat to nie jest temat o Twoich punktach reputacji.

Ja już nie będę tego komentował bo to już jest jawna prowokacja ze strony tego użytkownika.

Kolejne bajki i naciąganie prawdy.

No i offtopic.

RE: intel-Niemieczek - Blade12 - 28.04.2025

Już zniknął z forum :p

RE: intel-Niemieczek - Metykatykot - 28.04.2025

kej9 śpi fszafie Podobno kultowa

RE: intel-Niemieczek - Kapitan - 28.04.2025

Ten Intelmark powinien już wylecieć z forum za obraze

RE: intel-Niemieczek - Inferno - 28.04.2025

Go już nie ma Smile

RE: intel-Niemieczek - Metykatykot - 28.04.2025

Rzucił te robotę i na szparagach robi

RE: intel-Niemieczek - Inferno - 28.04.2025

Szacunek dla wszystkich którzy zrozumieli, że nie wart taki sklep i taki sprzedawca psujący renomę DOPAL.ORG

RE: intel-Niemieczek - Lifeisbrutal - 28.04.2025

Oj a taki arsenał się szykował i nagle znikł. XD

RE: intel-Niemieczek - Blade12 - 28.04.2025

Podobno na cebulce teraz sprzedaje  Podobno kultowa