![]() |
|
Mieszanie tematu - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Nauka i kuchnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=57) +--- Wątek: Mieszanie tematu (/showthread.php?tid=5595) |
RE: Mieszanie tematu - horsii - 01.05.2025 Trzeba powołać Izbe Kontroli Dopów RE: Mieszanie tematu - Chochlik - 01.05.2025 horsii Ja mogę być prezesem. RE: Mieszanie tematu - JureKiler - 01.05.2025 Znając życie to jakiś bezzębny Harry z bramy w większym mieście. Kiedyś kolega z ogłoszeń zamówił kryształ w wawie to ze świetlówkami zbitymi zjeby mieszali Japierdole fetę też mieszają z kofeina masakra. Jescze koks to ja rozumiem trochę podbeltac bo to ma cenę ale kurwa kryształ i fetę to Ni chuja nie zrozumiem tego wypierdalaj z tego forum gamoniu 😆🤦🏻♂️ RE: Mieszanie tematu - AniaCz - 18.08.2025 (30.04.2025, 11:06)Tr3vorH napisał(a): Siema,od czasu do czasu mieszam kryształ z siarczanem magnezu,mielac wszystko w młynku trudno się połapać że coś jest nie tak ale z ciekawości ma ktoś pomysł na jakiś inny zamiennik ? Pozdro co to daje jak to działa po wymieszaniu ile tego dajesz do 1g? co jeszcze próbowałeś to mieszanka na zwiększenie objętości czy daje jakieś efekty pisz tak aby zrozumiano RE: Mieszanie tematu - Konrad Curze - 19.08.2025 Dla takich "sprytnych" jak autor tego wątku jest specjalne dodatkowy krąg piekielny, którego Dante nie opisał w "Boskiej komedii" przez wzgląd na dobrostan czytelników. RE: Mieszanie tematu - włodzimierz - 20.08.2025 (18.08.2025, 20:55)AniaCz napisał(a): co to daje jak to działa po wymieszaniu ile tego dajesz do 1g? co jeszcze próbowałeś to mieszanka na zwiększenie objętości czy daje jakieś efekty pisz tak aby zrozumiano magnez powinien zmniejszać szczękościsk RE: Mieszanie tematu - Konrad Curze - 20.08.2025 włodzimierz I wspaniałe podbijać masę sprzedawanego odczynnika że zmniejszoną ilością substancji czynnej... Magnez sobie można kupić w aptece a jeżeli się tak dba o dobro klienta to można dorzucić blister oddzielnie a towaru nie ruszać. RE: Mieszanie tematu - Dafidov - 20.08.2025 A może to właśnie ten caly magnez z alfa otwierał tak umysł, że yalasek ruchał styropian w piwnicy RE: Mieszanie tematu - Lifeisbrutal - 20.08.2025 (20.08.2025, 14:48)Konrad Curze napisał(a): włodzimierz +1 Nie rozumiem jak można kogoś ruchać na temat jak już się ktoś bierze za handel to niech robi to kurwa uczciwie a nie kurwa w chuja wali. Ale widać ludzie są w chuj pazerni. włodzimierz dobrze, że piszesz czasem jeszcze mam ten szczękościsk to kupie sobie magnez, ale lepiej w tabletkach czy w tych takich pastylkach do rozpuszczalnia? RE: Mieszanie tematu - Konrad Curze - 20.08.2025 Lifeisbrutal Serio, już lepiej jest liczyć "premium", ale sprzedawać coś porządnego niż ciąć koszta. Do tego "sprytni" dodają losowy szajs, który zatruwa konsumentów. Podobno trutka na szczury w małych ilościach działa pobudzajaca i dlatego były przypadki mieszania jej z towarem. Też strzelam, że z punktu widzenia prawnego lepiej jest miec X gramów czystego towaru niż 1,5 X gramów zanieczyszczonego sortu. |