![]() |
|
Głupota głupotą pogania głupotę - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Głupota głupotą pogania głupotę (/showthread.php?tid=5607) |
RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Inferno - 03.05.2025 Jak coraz więcej takich żartownisiów będzie się na siłe trzymać to z tego - forum spierdolą Ci - cokolwiek na temat skrobną, z zasadami przynajmniej i próbując wyprowadzić to na rzetelne forum a oni razem będą się taplać w gównie goryla (mozeze sie jakas trafi...9) i na plackach muchy będą zabijać jak on srał będzie bo wszyscy spierdolą bo na co tu patrzeć? horsii to niesie i on wie co 5, tylko że trzeba więcej takich ludzi Ja nie mówie aby ich zabić - tylko OGARNĄĆ. _________________________ Epsiakos skoro nie masz czasu ani refleksji udzielić na i ocenić moją postawę - to następnym razem nie dorzucaj mnie "do nich" - ja wole pod domem poczekać, niech oni wejdą do środka Bo już 0.5% jak byś miał problem do mnie a to Ty jesteś Moderatorem i trzeba było reagować bo to sie dzieje od wczoraj od 22 godziny, rozumiem majówkę. widzisz my mamy co robić ty też miałeś widać ale wbijaj częściej na forum bo ja ich powynosze stąd sam, xd 🤖 ide zajarać xd też troche z humorem uderzyłem;. Ja to czekam tu na jakieś zmiany w regulaminie i większe restrykcje bo kultura musi być. Dla @"M7G9O" to 3 miechy detoksu od nagród proponuje bo ciagle ma duzo i juz go odkleja. a Nightmares to delete konta i niech spierdala dawajcie te sonie szybciej niech ona pisze te PW do niego! (Przecież wiecie że to zart i on tu zostanie? on tylko poduszke od plakania wymieniał)😅 Wcześniej Ci sugerowałem abyś tylko jak pizda sie nie zachowywal i to Cie tak odpaliło. A to moje słowa w jego pożegnaniu Cytat:@Nightmares Widzisz — nie przyszedłem z kazaniem, tylko z szacunkiem i klepnięciem piony na drogę. Pożegnaj gościa a ten Ci taki numer xd RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Maniek - 03.05.2025 Po pierwsze: nie popieram i nie podobają mi się takie "żarty", bo jest to po prostu w chuj niesmaczne i ktoś kto nie zna kontekstu całej tej rozmowy, może to odebrać dwuznacznie. Po drugie: widzę w archiwum, że zaczęło się od nadinterpretacji zdania w którym padło hipotetyczne pytanie na temat życzenia komuś śmierci, @"M7G9O" zapytał czy jakby ktoś zgwacił komuś dziecko, to czy życzenie śmierci gwałcicielowi byłoby frajerstwem, jak wcześniej sugerował inny użytkownik. Od tego zaczeła się cała "afera" i potem @"Nightmares" widząc, że @"Inferno" coraz bardziej się odpala, zaczął go podpuszczać. No i po trzecie: potem były już tylko wyzwiska z jednej strony ( @"Inferno" ) i groźby pozbawienia życia z użyciem siekiery, co też jest w chuj słabe. Zalecam ogarnięcie się i tak jak napisał Epsiakos żebyście zachowywali się jak dorośli poważni ludzie. Tematy do żartów również można lepiej dobierać, a celowe prowokacje, żeby wyprowadzić kogoś z równowagi też są niepotrzebne na tym forum. RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Chochlik - 03.05.2025 Maniek Powazni dorośli ludzie na forum z dopalaczami xD RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Maniek - 03.05.2025 Fakt, może mam zbyt wygórowane wymagania co do niektórych, ale wystarczy zachowywać się po prostu jak człowiek, dorosły człowiek. Tylko tyle i aż tyle. RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Nightmares - 03.05.2025 @"Inferno" Na te screeny to nawet nie ma sensu odpowiadac, wiec przejde do tego gadania o mnie: Nie obrazilem sie, a po prostu chcialem wytlumaczyc, ze to z twojej perspektywy tak wyglada, bo nie ogarniasz mojego poczucia humoru i tego kiedy pisze powaznie, a kiedy nie. Nie twierdze oczywiscie, ze wcale nie ma takich momentow, w ktorych naprawde nie napisze czegos co mnie meczy - dlatego ze wtedy poznaje spojrzenie innych osob i zaczynam patrzec szerzej na jakas sytuacje, dzieki czemu moge ogarnac ja szybciej i lepiej. No i czego mam sie wstydzic? inteligencji oraz dojrzalosci emocjonalnej, w ktorej ty nie rozwinales sie za grosz, przez co nie potrafisz rozmawiac na tego typu tematy, przy tym duszac w sobie wszystko co cie rozpierdala od srodka? Twardziel jestes w chuj, szkoda, ze na pokaz i nawet nie potrafisz byc soba, bo przeciez faceci nie placza, to sa cyborgi - zadni ludzie, przeciez nie potrzebuja dac upustu emocjom jak kazdy czlowiek XD ciekawe tylko dlaczego wiekszosc samobojcow to akurat mezczyzni. Na szczescie odchodzi sie powoli od tego zjebanego stereotypu, w ktorym jeszcze uwiezione sa takie polglowki jak ty, a nazywaja kogos ''pizda'' Wspaniale w ogole nazywac kogos pizda, w momencie gdy z wlasna glowa sobie nie radzisz bez brania lekow xD ja w przeciwienstwie do ciebie nie lecze sie niczym (jesli to mozna nazwac leczeniem w twoim przypadku), a juz 8 lat temu mialem stwierdzona depresje, derealizacje i nerwice lekowa. Przywyklem dawno do niepokoju, ktory towarzyszy mi 24/7 i rowniez do tego, ze swiat wyglada jak z kartonu - potrafie zniesc w chuj wiecej niz ci sie wydaje i wole zyc tak niz na lekach, wiec zanim zaczniesz cos pierdolic - spojrz przegrywie co masz narobione z glowa i jakie odklejki lapiesz Mowisz, ze ja w poduszke placze, ale rozumiem, ze bardziej ze szczescia? Bo dlaczego mialbym plakac z innego powodu skoro zyje sobie jak paczek w masle od paru lat i nie martwie sie pieniedzmi? W dodatku mam za soba 2 letni okres czasu, w ktorym z goscia walacego wodke na squatach, majac na nogach porwane buty - zmienilem sie o 180 stopni i zbudowalem siebie na nowo - bez uzywek, sam, bez niczyjej pomocy i bez bycia dluznym komus lub za cos - stalem sie facetem z planem na siebie, w ktorym obudzily sie jakies ambicje Wkurwia mnie strasznie fakt, ze musze znow pisac takie rzeczy publicznie - bo nie lubie tego robic, lecz w momencie gdy widze jak taki pajac jak ty przedstawia mnie jako jakiegos nieudacznika zyciowego to mnie chuj strzela, bo mimo relapsowania w nalogu od dluzszego czasu - nie brakuje mi niczego, za to ty latasz odklejony po podworku i odpierdalasz jakies cyrki, albo piec wysadzasz RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Chochlik - 03.05.2025 @"Nightmares" - inteligentny i dojrzały emocjonalnie człowiek, który daje zdrowy upust swoim emocjom, zyczac innym śmierci i smieszkujac o ruchaniu dzieci XDD Kurwa dajcie więcej xD RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Nightmares - 03.05.2025 Chochlik Co ma piernik do wiatraka pseudointeligencie? Dla mnie to byla jedna wielka zabawa i jako wielki fan czarnego humoru - dawno sie tak nie usmialem jak podczas tiltowania tego goscia, nie dawalem zadnego upustu emocjom xD wroc do wspomagania sie gpt chatem jak sie na jakis temat wypowiadasz, bo slabo to wyglada RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Chochlik - 03.05.2025 Zabawa w ruchanie dzieci XDDDD Wincyj, błagam. RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Nightmares - 03.05.2025 Chochlik Zauwaz, ze wszystko co pisalem - on sam poczatkowal, a ja pozniej to ciagnalem piszac to co najbardziej go moglo zdenerwowac. Ale jak ty nawet nie rozumiesz jak dziala czarny humor i tego, ze tam nie ma czegos takiego jak granica no to xD RE: $> Grożenie śmiercią: dzieciom, rodzinom użytkowników i samym userom[.....] - Inferno - 03.05.2025 nie no ziomek XDDD pierdolnales tu biografie jakby ktos cie pytal, czemu masz gorzej niz inni -a ty sam wyzywasz kogos od pizd i sie dziwisz ze cie ktos jebnal spowrotem? i ta gadka ze niby wszystko u ciebie zajebiscie, a siedzisz i sie tlumaczysz przez pol dnia,' to czemu cie w ogole ruszylo co napisalem? i jeszcze ten tekst o piecu – ty chyba serio odkleiles sie na amen XDDD |