Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
{-Inferno- ... Na koniec. .¥ - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: {-Inferno- ... Na koniec. .¥ (/showthread.php?tid=5637)

Strony: 1 2 3

RE: {-Inferno- ... Na koniec. .¥ - Epsiakos - 08.05.2025

(08.05.2025, 17:17)rocik napisał(a): Piszę, żeby wyjaśnić sytuację. 
Nie potrzebuję już tego forum. Przyszedłem tu, żeby pokazać, co się dzieje i powiedzieć, jak to wygląda z mojej strony.

Nie szanuję zasad, które tu panują. Bo jeśli to są zasady – to ja dziękuję.

Za obrazę administratora – którego nick to Epsiakos – napisałem, że to pies. 
W odpowiedzi dostałem moderację postów i bana na czat.

W tym samym czasie, gość, który podżegał do zabójstwa i pisał o skrzywdzeniu dziecka – nie dostał nic.

To jest sens tego forum? 
To są wasze priorytety? 
Jeśli tak – to niech to forum samo się udusi w swoim błocie.

Ja się w tym paplać nie będę. Nick: FreeInferno
Nie po to, żeby tu siedzieć – tylko po to, żeby pokazać prawdę.

Jak nie dostał ? Podobno kultowa konto usunięte już dawno

Myslisz że za nazwanie mnie psem dostałeś bana którego nie dostałeś, bo jedyne co to blok na czat dostałeś bo uzywajac unicode zwyczajnie rozpieprzales czat Podobno kultowa

Jezeli ty myslisz że za wyzwiska w moim kierunku dostałeś bana to najwyższy czas na przerwe od używek.
Nie widzisz jak użytkownicy się odnoszą do ciebie ? Zdjelismy ci wszystkie restrykcję w nadziei że się ogarniesz to raz a dwa, żeby uniknąć walki z multi kontami co generalnie jest zabronioneu nas i wiesz o tym doskonale, bo przypomnę że byłeś jednym z tych którzy psioczyli na innych z multi.

Z mojej strony tyle

RE: {-Inferno- ... Na koniec. .¥ - martio_vp - 08.05.2025

Długa to była lektura ale zaznajomiłem się z tematem. Jak na moje to i jeden i drugi już od dawna potrzebuje pomocy psychiatrycznej. To też nie forum sympatyków wycieczek w góry Big Grin

RE: {-Inferno- ... Na koniec. .¥ - rocik - 08.05.2025

Nigdy nie miałem tu żadnego multi oprócz Inferno - później Lnferno aby odzyskać główne a później to już inna sprawa.

Używaj więcej emotek Podobno kultowa
Podobno kultowa
To pokazuje
Podobno kultowa jaki rozsądny jesteś 
Podobno kultowa moderator zajebany

RE: {-Inferno- ... Na koniec. .¥ - Epsiakos - 08.05.2025

rocik jeszcze miałeś root którego użyłeś przed tą cała afera Smile i jeszcze jedno było jak kojarzę, infusiek 

Szantażem dużo nie osiągniesz tez a obrażaniem mnie to już na bank Wink pokaż jaki to elokwentny jesteś, bo ze wszystkich wymienionych rzeczy odpowiedziałeś tylko na ten o multi i to jeszcze skłamałeś

RE: {-Inferno- ... Na koniec. .¥ - Chochlik - 08.05.2025

(08.05.2025, 17:26)rocik napisał(a): Nawet Chochlik się śmiał że moderacji nie dostał - a ja tak.
.. żałosne

Co to ja jakiś najgorszy jestem? XD

Paradoksalnie najpoważniejszy i najbardziej kulturalny i obyty życiowo użytkownik forum xD wyzywam tylko jak ktoś pochwała niemoralne zachowania 🐧

RE: {-Inferno- ... Na koniec. .¥ - rocik - 08.05.2025

(08.05.2025, 20:01)Epsiakos napisał(a): rocik jeszcze miałeś root którego użyłeś przed tą cała afera Smile i jeszcze jedno było jak kojarzę, infusiek 

Szantażem dużo nie osiągniesz tez a obrażaniem mnie to już na bank Wink pokaż jaki to elokwentny jesteś, bo ze wszystkich wymienionych rzeczy odpowiedziałeś tylko na ten o multi i to jeszcze skłamałeś

Odklejeńcu czytaj ze zrozumiem.
Wcześniej nie miałem ale jak zaczeła się wojna to root. roocik, infusiek i rozne. 
Poczytaj 5 razy co napisałem to zrozumiesz

RE: {-Inferno- ... Na koniec. .¥ - S-N - 08.05.2025

Na cholerę go napędzacie on na to tylko czeka 

RE: {-Inferno- ... Na koniec. .¥ - rocik - 09.05.2025

Epsiakos ja nie tu nic nie chce osiągnąć zresztą co to za jakieś dziwne teksty

Powiedziałem swoje i tyle ja na tym forum nie mam zamiaru już się udzielać jedynie jeszcze w tym temacie gdyby ktoś coś pierdolił.
root już był zrobiony podczas afery a Ty gówno wiesz bo majoweczke miałeś więc cichosza

RE: {-Inferno- ... Na koniec. .¥ - horsii - 10.05.2025

rozwiązanie jest jedno - napierdalajcie się w klatce

RE: {-Inferno- ... Na koniec. .¥ - Metykatykot - 10.05.2025

Oktagon zweryfikuje xD