Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Pomocy...? (zjazd / odwyk) (/showthread.php?tid=5697)

Strony: 1 2 3

RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Chochlik - 28.05.2025

Ja mogę polecić odpowiednie psychotropki i nootropki stosowane w celu regeneracji organizmu po ćpaniu, będąc już na drodze zdrowienia (którym pierwszym etapem jest oczywiście ośrodek odwykowy).

Ja na odwyku byłem w Tarnowcu, ale że to odwyk prywatny to nie wiem, czy takiego szukasz. Ale fajna ekipa mi się trafiła, zarówno jeśli chodzi o alkoholików, jak i personel.

RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Demilich - 28.05.2025

Jaką ja choroszcz przeżyłem po zapaleniu lufy mdmb-butinaca na 1p-lsd. Dążenie ku nieskończoności, i poplątanie poplątania, poplątanie w nieskończoność ale to dobrze, więc dąże ku nieskończonemu poplątaniu. To peak, absolutny. Miałem odpowiedź na każde pytanie i to było straszne, wpadłem w black hole w moim mózgu, to dobrze niech to się nie kończy, niech to się skończy, paradoks.

Przecież nic złego się nie dzieje, to dlaczego muszę żyć i istnieć i tak dalej w nieskończoność. Ja pierdole nie chce już ćpać za żadne skarby. Tak chce to razy 10 i milion ku nieskończoności, dążenie ku nieograniczonym scenaraiuszom.
I jestem masochistą chce mieć pełno guzów nowotworowych, i kamienie nerkowe, przetrzymam wszystko bo jestem święty. Moc bogów wypełnia mnie w majestacie Jezusa Chrystusa który został ukrzyżowany.
Popełnie nieskończoność grzechów w krypcie którego poplątania nie da się za żadne skarby opisać.
I straszliwa żądza mocy, zagłębianie się w kolejne scenariusze ku nieskończoności, ku nieskończoności, kula idealna czarna dziura, i żądza cierpienia jak umieranie na suchoty, najstraszliwsze scenariusze, bo dlaczego by nie. W końcu jestem nekro magiem który ma wszechświaty w bani, ja chce 10 wszechświatów w bani.

RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Chochlik - 28.05.2025

Demilich 

Nieźle Cię popierdoliło .

Jak ja się cieszę, że już nie walę kanna xD

RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Lifeisbrutal - 28.05.2025

Rady już dostałaś, wykorzystaj jej to na pewnie pomoże. Dasz radę ja w ciebie wierzę od samego początku oooizneb .
Każdy popełnia błędy, nikt nie jest idealny.

RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Dafidov - 28.05.2025

oooizneb  miałem to samo koleżanko, dzisiaj jest dużo lepiej. Nie spałem od soboty. Również alfa pvp. Też poleciałem jak weteran, nie kalkulując że już nie mam dużej tolery i nie cpalem 7msc. Leki, głosy, smutek, rozpacz. Dawno takiego zjazdu nie miałem. Jak się trzymasz?

Demilich  kurwa jakbym słuchał swojego znajomego, który przyjebal alfy i bredził takie rzeczy, wypisz - wymaluj. Tyle, że on ma schizofrenię i dwubiegunowke w papierach... Podobno kultowa

RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Demilich - 29.05.2025

(28.05.2025, 04:17)Chochlik napisał(a): Demilich 

Nieźle Cię popierdoliło .

Jak ja się cieszę, że już nie walę kanna xD

(28.05.2025, 10:51)Dafidov napisał(a): Demilich  kurwa jakbym słuchał swojego znajomego, który przyjebal alfy i bredził takie rzeczy, wypisz - wymaluj. Tyle, że on ma schizofrenię i dwubiegunowke w papierach... Podobno kultowa

Jedyny problem to nieprzespana noc i jak tu zasnąć około 8 rano, zajebałem bromazolam i nifoxipam pod język, wyspałem się i teraz...

RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - AniaCz - 30.06.2025

na zjazd tabletki na glowe mi pomogly ostatnio polecam
nie mam dużych zjazdów pomaga sen napewno + jakieś witaminy próbujcie wszystkiego co odmula

RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - Dafidov - 30.06.2025

Co to znaczy tabletki na glowe? XD

RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - doxyou - 30.06.2025

Tabletki na głowę nie działają nawet jak nie masz zwały.
Placebo jakiego medycyna nie zna. Podobno kultowa

Dopiero zobaczyłem ten temat i jestem kurwa załamany.
Macie odwagę, żeby wciskać w siebie alfę, to miejcie odwagę przetrwać zwałę.

Przez tyle lat życia nie nauczyliście się, że istnieje coś takiego jak związek przyczynowo skutkowy?

RE: Pomocy...? (zjazd / odwyk) - kurvvisko - 04.07.2025

AniaCz sen pomaga, tylko osiągnąć go po alfie to graniczy z cudem 😆